Profesyonel Logo Tasarımlarınız Yapılır - YTPARA'ya özel sadece 10 TL

ogzcnr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar r10 da uzun zamandır tasarım işleriyle uğraşmaktayım 30 TL ye yaptığım logo yu YTPARA'ya özel sınırlı sayıda 10 TL den yapmaya karar verdim. ( Kurumsal logolar hariç )

Konudaki 30 TL ye bakmayın sınırlı sayıda kişiye sadece 10 TL

LogoReferanslari.png

Kampanya sadece kısa süreliğinedir. Bu fırsatı kaçırmayın !

Abi çok güzel ya :) ben de sistemimi oturrayım mutlaka web site kurup yaptıracağım bi logo .

Merhaba arkadaşlar r10 da uzun zamandır tasarım işleriyle uğraşmaktayım 30 TL ye yaptığım logo yu YTPARA'ya özel sınırlı sayıda 10 TL den yapmaya karar verdim. ( Kurumsal logolar hariç )

Konudaki 30 TL ye bakmayın sınırlı sayıda kişiye sadece 10 TL

LogoReferanslari.png

Logolar tamamen size mi ait acaba?

Hayır hocam sadece ben üzerinde değişiklik yapıyorum desen tamam hayırlı işler derdim de size mi ait diye sorunca "evet" diyorsanız bende kusura bakmayın hiç acımam.

580DQj.png

Görevli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

Bir kaç logoda hazır ve satın alınmış vektörler vardır ki bunları zaten anlaştığım kişiye soruyorum içlerinde 3-4 tanesinde vektör kullanıldı bir iş yaptınız madem tam yapım hepsini araştırın :) Arşivimdeki satın alınmış vektörlerin fiyatı zaten 10 TL den daha fazla

Bir kaç logoda hazır ve satın alınmış vektörler vardır ki bunları zaten anlaştığım kişiye soruyorum içlerinde 3-4 tanesinde vektör kullanıldı bir iş yaptınız madem tam yapım hepsini araştırın :) Arşivimdeki satın alınmış vektörlerin fiyatı zaten 10 TL den daha fazla

Madem böyle bir şey yapıyorsunuz konuda belirtmeniz gerek. Diğer türlü benim gibi bir çok insan böyle yazacaktır.
Kolay gelsin.

Arkadaşlar yapmayın allah aşkına 10 liraya nasıl bir çalışma bekliyorsunuz bırakın 10 lirayı 50 liralık çalışmalar bile böyle. Bu fiyata böyle bir logoda başka yerde yaptıramazsınız size diyim sizin dediğiniz logolar 250 liradan başlıyor bunuda düşünerek yorum yapın

Arkadaşlar yapmayın allah aşkına 10 liraya nasıl bir çalışma bekliyorsunuz bırakın 10 lirayı 50 liralık çalışmalar bile böyle. Bu fiyata böyle bir logoda başka yerde yaptıramazsınız size diyim sizin dediğiniz logolar 250 liradan başlıyor bunuda düşünerek yorum yapın

Demek ki piyasayı siz öldürüyorsunuz. :)

Hayır hocam sadece ben üzerinde değişiklik yapıyorum desen tamam hayırlı işler derdim de size mi ait diye sorunca "evet" diyorsanız bende kusura bakmayın hiç acımam.

580DQj.png

Görevli arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

Çoğu tasarımcı hazır vektörlerden yararlanır öyle ki internette ücretli ücretsiz on binlerce vektör yüzlercede bu iş için özel site vardır. Hele ki 10 tlye kimse Adobe Illustrator ile çizim yapmaya falan uğraşacağını sanmıyorum. Zaten bu işlerden anlıyan birisi konuyu ilk gördüğünde vektör kullanıldığını gayet rahatlıkla anlıyabilir lakin dediğim gibi 10 tl gayet uygun bir fiyattır tutupta çok kurumsal bir iş yapmayacaksanızda özel çizime falan gerek yoktur benim şahsi kanaatimce zaten onu da 10 tlye yaptıramazsınız.Kısacası tasarımı beğendikten sonra arkasını kurcalayacak ne var onu anlamadım ?

Arkadaşın konusunu baltalamayalım. Hayırlı satışlar

Çoğu tasarımcı hazır vektörlerden yararlanır öyle ki internette ücretli ücretsiz on binlerce vektör yüzlercede bu iş için özel site vardır. Hele ki 10 tlye kimse Adobe Illustrator ile çizim yapmaya falan uğraşacağını sanmıyorum. Zaten bu işlerden anlıyan birisi konuyu ilk gördüğünde vektör kullanıldığını gayet rahatlıkla anlıyabilir lakin dediğim gibi 10 tl gayet uygun bir fiyattır tutupta çok kurumsal bir iş yapmayacaksanızda özel çizime falan gerek yoktur benim şahsi kanaatimce zaten onu da 10 tlye yaptıramazsınız.Kısacası tasarımı beğendikten sonra arkasını kurcalayacak ne var onu anlamadım ?

Arkadaşın konusunu baltalamayalım. Hayırlı satışlar

Amacım konuyu baltalamak değil. Ben arkadaşa sordum tamamen size mi ait diye evet dedi ondan böyle oldu. İsterse 2 liraya yapsın beni ilgilendirmez ki.

Neyse daha fazla yazmayalım.
Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri