Profesyonel Logo ve YT Cover Tasarımı Yapabilecek Var mı?

Jaseph

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar Merhaba,

Eylül ayı itibariyle iki arkadaş Kuzey'den başlayacak, Güney Amerika'dan devam edecek yeni yıla doğru Tayland'da (siyasi olayların sonlanması durumunda) son bulacak bir seyahate çıkmayı planlıyoruz. Bu gezimiz için ayrı bir YT kanalı ve websitesi oluşturmak istedik.

Bu kanalımız YT username ve site için alan adı alındı. Kanal için profesyonel bir logo ve cover yapabilecek arkadaşlar varmı. Sanırım projemizi özetledim. Kanal ismi trip wrld' olacak.
Fikir vermesi açısından biraz detay vermek istiyorum.

Eylül ayında Norveç'den başlayacağız Ekim ayının ilk haftası Güney Amerika'dan devam ederek yılbaşına doğru Tayland'a varıp yeni yıl gecesi evimizde olacak şekilde 3 ay kadar sürecek. Gezi tamamıyla sırt çantasıyla yapılacak.

1 Temmuz'a kadar yapabilirsek çok iyi olacaktır.

Umarım güzel işler çıkar.

Yurtdışında yaşadığım için ödeme sadece paypal ile yapabilirim. Fiyat veya talep bilgileri PM atabilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
zamanımız varsa eğer ...size 3 farklı çalışma yapabilirim..logo-kapak tasarımı-intro ve kanal tanıtım videosu hazırlıyabilirim...fiyat konusunu konuşmak istemiyorum ..öncelikle çalışmaları beğenip beğenmemeniz önemli

Kanal ismi Trip wrld mi yoksa Trip world mü ?

alanadı ve site tripwrld.com tr adreside tripwrld oldu ama sonuçta TripWorld olarak değerlendirilecektir. ama logo vs tripwrld şeklinde olacaktır.

zamanımız varsa eğer ...size 3 farklı çalışma yapabilirim..logo-kapak tasarımı-intro ve kanal tanıtım videosu hazırlıyabilirim...fiyat konusunu konuşmak istemiyorum ..öncelikle çalışmaları beğenip beğenmemeniz önemli

Saat geç oluyor bence en geç sabah 08:30'da TR saati ile bakabilirim. Tüm günde internetteyim sorun yok.

hocam yanlış anlaşıldı galiba eğer profesyonel bir çalışmadan bahsediyorsak....zaman dan kastım...kaç gün kaç hafta yada ay gibi bir süreç var önümüzde ..kaliteli bir tasarım ortaya çıkarma adına zamanın uzun tutulması en sağlıklısı olur diye düşünüyorum...tabii bu benim görüşüm....

hocam yanlış anlaşıldı galiba eğer profesyonel bir çalışmadan bahsediyorsak....zaman dan kastım...kaç gün kaç hafta yada ay gibi bir süreç var önümüzde ..kaliteli bir tasarım ortaya çıkarma adına zamanın uzun tutulması en sağlıklısı olur diye düşünüyorum...tabii bu benim görüşüm....

Çok haklısın. Kesinlikle katılıyorum onu ihmal ettim. 1 Temmuz'a kadar yapabilirsek çok sevinirim.

İyi Çalışmalar.

tamam hocam umarım kaliteli birşeyler çıkartabiliriz ...iyi çalışmalar

Bir kaç gündür rahatsız olduğum için takip edemedim, özür dilerim.

[MENTION=11303]technox1[/MENTION] Emek vermişsin çok teşekkür ederim ama prof birşey bekliyorum.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Öneri için çok teşekkür ederim buradan birşey çıkmazsa görüşürüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri