Profesyonel Seslendirme Yapıyorum

Graphic Designer

Kayıtlı Üye
MERHABA ARKADAŞLAR

Arkadaşımın böyle bir yeteneği var 13 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük kanallarında,en büyük isimleriyle birlikte seslendirme,editörlük ve metin yazarlığı görevlerinde bulundu sizinde ihtiyacınızın olabileceğini düşünüp kendisine söyledim ve kabul etti.

ytpara özel - YouTube

iletişimde lütfen YTPARA üyesiyim deyin çünkü size çok büyük ayrıcalık tanıyo kendisi diğer müşterilerden sayılırsanız çok uçuk fiyatlarla karşılaşabilirsiniz:)
İletişim için buraya tıklayın

skyp iletişim: uras82

arkadaşlar bilgi vereyim çok soran oluyo kendisi haber sipikerliği ve seslendirmeleride yapıyodu show tv atv gibi kanallarda ordan tanıyosunuz :D

Son düzenleme:
benimde hep hayalim olmuştur seslendirme sanatçısı olmak :D... arkadaş çok başarılı gerçekten :)

konuyla alakasız bişey dıcem :D reis sesini dinlediimde hiç yabancı gelmiyor yani çok duyduk televızyonlardan haberleden hatırlıyor gibiyim yada yanılıyorum :D

edit: kanalındaki videolardan hatırladım bi imzalı fotoğraf istiyorum :D

Son düzenleme:
konuyla alakasız bişey dıcem :D reis sesini dinlediimde hiç yabancı gelmiyor yani çok duyduk televızyonlardan magazin haberlerınden hatırlıyor gibiyim yada yanılıyorum :D

Benim direkt aklıma Ertem Şener geldi ben Ertem Şener'e benzettim gerçekten çok güzel sesi var arkadaşın :)

çok başarılı tebrik ediyorum özgün çalışanların Mutlak ihtiyacı olucaktar

İçinden benim gibi ''Benim sesimde fena değilmiş aslında,şimdi daha iyi anladım'' diyen var mı :D (Yanlış anlaşılmasın arkadaş çok başarılı ondan şüphemiz yok) şimdiye kadar sadece kızları etkilemek için kullandığım şeyin yetenek olduğunu biliyordum da bu işten böyle bir şey yaparak para kazanmak aklıma gelmemişti :D Kızlardan fırsat gelmiyor :D

Son düzenleme:
Video'ya dislike atılmış hemen.Arkadaşlar hazırda bekliyor sanki, birisi videosunu göstersede dislike atsam gibi :D

Hayırlı işler usta :) En son kanal D'de gördük senide :D bazı arkadaşlar şu para kazanma işini söylemeseydi iyiydi falan diyodu :)

Uras benlioğlu ha oda benim gibi olacagı belliymiş :D

[MENTION=11392]Graphic Designer[/MENTION] in başımıza açtığı bela :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri