Profesyonel Videoyap-Spamcıların çalışma şekli

prens

Kayıtlı Üye
Profesyonel videoyap ile spam yapanlar acaba nasıl bir çalışma şekli izliyorlar.Mesela günlük kaç saat çalışıp kaç kanal kurup nasıl bir sistemle işlerini yürütüyorlar öğrenebilir miyim ? kategori araştırma gibi derdim yok elimde yaklaşık 1000 adet çekilebilecek cinsten kanal mevcut.Kapanmadan nasıl çalışılabilir acaba fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?

en son, açtığım bütün kanallar 3 saat içinde kapanıyordu videoyap kullanırken...

Profesyonel videoyap ile spam yapanlar acaba nasıl bir çalışma şekli izliyorlar.Mesela günlük kaç saat çalışıp kaç kanal kurup nasıl bir sistemle işlerini yürütüyorlar öğrenebilir miyim ? kategori araştırma gibi derdim yok elimde yaklaşık 1000 adet çekilebilecek cinsten kanal mevcut.Kapanmadan nasıl çalışılabilir acaba fikirlerinizi öğrenebilir miyim ?

bugüne kadar youtube'da klasik bir yöntem görmedim.. birisinin yaptığını diğeri yapar olmaz.. ama mutlaka bi genelleme vardır...

bekliyoruz :)

en son, açtığım bütün kanallar 3 saat içinde kapanıyordu videoyap kullanırken...

dün 5 kanal açtım videoyapa bağladım.bekletiyim dedim video atmadan kapandı hepsi.farklı ip ile açtım kanallara extradan girmedim.videoyapı benmi çözemedim anlamadım.

bugüne kadar youtube'da klasik bir yöntem görmedim.. birisinin yaptığını diğeri yapar olmaz.. ama mutlaka bi genelleme vardır...

bekliyoruz :)

bazı arkadaşalr öve öve bitiremiyor hocam botu.bakalım acaba nasıl bir yol izliyorlar.belki fikir alışverişi yaparak birbirimize yardımcı oluruz

her kanal ip değişiyorum -- farklı bişey yok :)

spam yapıyorsanız kanalınız kapanacak yapacak bişey yok yola devam :)

1 aydır videoyap kullanıyom kanallara kendi ip lerimle giriyom 5-6 kanal değişiyom en az günde en azda 300 video çekiyom yarısına diğer gün dünya engeli geliyor hiç bişey olmadı şimdiye kadar kanalların hepsi freedom partner videoyap ile alakası yok bence. mac ip nizi değişiyormusunuz google sizin kanala girerken ve çıkarkanki görüntülerinize bile erişiyor

1 aydır videoyap kullanıyom kanallara kendi ip lerimle giriyom 5-6 kanal değişiyom en az günde en azda 300 video çekiyom yarısına diğer gün dünya engeli geliyor hiç bişey olmadı şimdiye kadar kanalların hepsi freedom partner videoyap ile alakası yok bence. mac ip nizi değişiyormusunuz google sizin kanala girerken ve çıkarkanki görüntülerinize bile erişiyor

görüntüler derken ne görüntüsü hocam onu anlamadım..

hocam vdslerde 0 kapanma oldu.ama videoyap bana yaramıyor :( bakalım yenileceğim 1 ay daha.farklı şeyler deneyeceğiz.inşallah halledebilirim.Fakat hala tam bir fikir almış değilim naıl bir yol izlediğinze dair :)

Botlarla yapılan Spamların parasını malesefki kanal sahipleri deyil Partner sahipleriyle bot sahipleri yiyor.. Bot ile Para kazanma devri Kapandı..

iki aydır Bot kullanmıyorum Para kazanmaya Basladım :D

Botlarla yapılan Spamların parasını malesefki kanal sahipleri deyil Partner sahipleriyle bot sahipleri yiyor.. Bot ile Para kazanma devri Kapandı..

iki aydır Bot kullanmıyorum Para kazanmaya Basladım :D

hocam extradan bi 200 300 kazandırsa dahi yeter ama gerçekten bot işi canımı çok sıktı.abim bu işi bilmez botla para kazanıyor.ben işi bildiim halde botu bi türlü ayara sookamadım.şans olsa gerek sanırım :)

2hesapla 50kanala token veriyorum. 50 kanalı videoluyorum. 24 saat sonra kanallara girip adsenseye baglıyorum ve tekrar bastan baslıyorum 2 gunde 50 kanal spam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2hesapla 50kanala token veriyorum. 50 kanalı videoluyorum. 24 saat sonra kanallara girip adsenseye baglıyorum ve tekrar bastan baslıyorum 2 gunde 50 kanal spam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

harbiden kapanmadan yürüyor yani ?
Acaba benim şu token oluşturduğum gmail secret id falan filan o kapandamı sıkıntı var onu mu yenilesem hocam ?

abooo kanala girerken google bizi görüyor mu tertibatı alalım oturum açarken :))

harbiden kapanmadan yürüyor yani ?
Acaba benim şu token oluşturduğum gmail secret id falan filan o kapandamı sıkıntı var onu mu yenilesem hocam ?

Hocam galiba ortak client id diye bir yenilik geldi. Dediğiniz gibi client id sorunu olabilir diye düşünüyorum.

4-5 gündür client değiştirme yöntemini şans eseri bulduk. Uyguladı hep kapanma yaşıyanlar. Bir kişi dediki arkadaşımın üyeliğinden kanal ekliyorum kullanıyor hiç kapanmıyor benim üyeliğimde kapanıyor. üyeliklerin hiç farkı yok. O zaman gördüm bende clientın tekfarklı yanı olduğu ve kirlendiğini.

Şimdi botun sahibi gelir hayatta toz kondurmaz zaten.

Derim kanal kapandı der ki 150 video atmışsın.

Adamlar 500 video basıyo dicez gereksiz tartışmalara giriyoruz.

Gerek yok süremi dondurdum bekliyorum düzelmese satarım.

Videoyapın sistemi mimlenmiş

Hocam galiba ortak client id diye bir yenilik geldi. Dediğiniz gibi client id sorunu olabilir diye düşünüyorum.

hocam ben yarın bi yeniliyim birde öyle deneneyim.çünkü ben çok temiz bir çalışma yolu denedim.ama yine atamadan video kanal kapandı.atım kapandı.token vermediklerim açık.belki bi çözüm yolu olur :)

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

Şimdi botun sahibi gelir hayatta toz kondurmaz zaten.

Derim kanal kapandı der ki 150 video atmışsın.

Adamlar 500 video basıyo dicez gereksiz tartışmalara giriyoruz.

Gerek yok süremi dondurdum bekliyorum düzelmese satarım.

Videoyapın sistemi mimlenmiş

bence mimlenme yok.hala +5k yı botla kazananlar var.sadece birşeylerde bir hata yapılıyor

hocam ben yarın bi yeniliyim birde öyle deneneyim.çünkü ben çok temiz bir çalışma yolu denedim.ama yine atamadan video kanal kapandı.atım kapandı.token vermediklerim açık.belki bi çözüm yolu olur :)

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

bence mimlenme yok.hala +5k yı botla kazananlar var.sadece birşeylerde bir hata yapılıyor

Hocam her seferinde kanala girmeden Temiz abd ingiltere vs ıpsi ile girerim.

tek kanal tek ıp. Bir daha girmem o kanala. Tek mail tek kANAl çalışırım
Çerezler zaten temiz.

Videolar biter para kazanma açar kanalı terkederim bir daha girmem.

Sabah kanal bum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri