J
Jolan
Guest
Merhaba,
Yıllardır wordpress siteler ile uğraşmaktayım. Bu süreçte bir çok hata ile karşılaştım ve hemen hemen sistem taraflı oluşabilecek bütün sorunlara çözüm üretmeyi başardım. Bunun yanında model temaların kurulumu, düzenlemelerini, css ve php taraflı düzenleme işlemleride yapabiliyorum.
Yıllardır wordpress siteler ile uğraşmaktayım. Bu süreçte bir çok hata ile karşılaştım ve hemen hemen sistem taraflı oluşabilecek bütün sorunlara çözüm üretmeyi başardım. Bunun yanında model temaların kurulumu, düzenlemelerini, css ve php taraflı düzenleme işlemleride yapabiliyorum.
Kısaca yapabildiğim işlemleri listeleyecek olursam
- Theme forest 'teki gibi model temaların kurulumunu yapıp isteklerinize göre düzenleyebilirim.
-Html tasarımları wordpress tema haline getirebiliyorum.
- Wordpress sistem ve tema taraflı problemlerinizi giderebilirim.
- Sitenizin iç seo 'sunu google standartlarına göre yapılandırabilirim.
- Gerekli seo ve diğer eklentileri kurup ayarlamalarını yapabilirim.
- Yavaş açılan sayfaları ve sayfalar arası geçişleri hızlandırabilirim.
- Sitelerinizin cpu aşım sorunlarına çözümler üretebilirim.
- Sıfırdan wordpress kurup yukarıda belirttiğim işlemler ile birlikte anahtar teslim halde site hazırlayabilirim.
- Theme forest 'teki gibi model temaların kurulumunu yapıp isteklerinize göre düzenleyebilirim.
-Html tasarımları wordpress tema haline getirebiliyorum.
- Wordpress sistem ve tema taraflı problemlerinizi giderebilirim.
- Sitenizin iç seo 'sunu google standartlarına göre yapılandırabilirim.
- Gerekli seo ve diğer eklentileri kurup ayarlamalarını yapabilirim.
- Yavaş açılan sayfaları ve sayfalar arası geçişleri hızlandırabilirim.
- Sitelerinizin cpu aşım sorunlarına çözümler üretebilirim.
- Sıfırdan wordpress kurup yukarıda belirttiğim işlemler ile birlikte anahtar teslim halde site hazırlayabilirim.
Bunların haricinde wordpress üzerine hemen hemen her konuda destek verebilirim. Mümkün olduğunca uygun fiyat ile ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışacağım.
İletişim için pm gönderebilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz.
İletişim için pm gönderebilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz.