- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
adamın amacını görmüyomusun mesajın sonuna ne yazmış zaten![]()
Sormak için ? işareti mi kullanılıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adamın amacını görmüyomusun mesajın sonuna ne yazmış zaten![]()
Bu işin babası hacklink.
onuda zaten 300-500 e yapmazlar. Yapsalarda bir işe yaramaz.
Ben bu işlerde acemi bir insanım, çok para da harcadım. Arkadaşın dediği gibi, sen site ile ilgilen, google ile iyi geçin. bir yerden sonra zaten iyi duruma geliyorsun.
Google a seo yazınca ilk sırada çıkan site hangisi ise en başarılı seocu dur.
seoamk.com sitesi var gerçekten kaliteli iş yapıyorlar
çallışma yaptırdınızmı hocam onlara
Evet hocam gerçekten çok kaliteli sürekli destek veriyorlar
dediğiniz site seohocası.com , uzun zamandır aklımda olan bir site fakat önce burdan yazayım dedim çünkü aramızda websitesi olan arkadaşlar olduğunu biliyorum , onların tecrübelerinden , tavsiyelerinden yararlanmak istedim
nasıl hocam kaç aydır çalışmadasınız , ilk sayfalara çıkabildinizmi , biraz bahsedermisin sana zahmet
Seo konusunda yapacağınız en akıllıca yatırım bilgiyedir hocam.
Başta seo hocası olmak üzere bütün kaynakları araştırın kendnizi ne kadar geliştirirseniz o kadar iyidir.
Satın alacağınız yada almayı düşündüğünüz seo paketler çoğunlukla çalışma süreci içerisinde fayda sağlayacaktır.
Çalışma bittikten sonra sitenizin sıralamada devamlı yüksekte kalacağını kimse garanti edemez. (zaten youtube tan da bilirsiniz her bir güncelleme yeni bir yöntem gerektiriyor. Arama motorları içinde bu böyledir)
Siteniz için en iyi ve devamlı olabilecek çalışmayı sadece siz yapabilirsiniz.
O yüzden en iyisi bu konuda kendiniz olabildiğince geliştirmenizdir
dublaj videosu nasıl çekilir,dubblaj nasıl çekilir,dublajlı video nasıl yapılır,Çağatay Ulusoy kimdir,yabancı dizi önerisi(2.sayfa),Serkan Çayoğlu kaç yaşında
Bazı insanlar gerçekten bazı şeyleri hakediyor.dunyadan haberi olmadan insanların geçmişi hakkında bilgi sahibi olmadan etikete inanıyorlar.seo kelimesine takilmayin gidin zor kelimelere bakın.mesela oyun kelimesi sizin bu arastirdiginiz ve hizmet almayi düşündüğünüz insanların bir cogu boş insanlar..gerçek manada bu işi profesyonel olarak yapanlar var ilk mesajinmda bu yüzden bütçe önemli demiştim...bir seo uzmanı çıkar ana sayfanıza ana kelime üzerinden çalışır diğeri alt sayfalarına çalışır biri çıkar Long tail keyword dahil dengeli olarak bütün sayfalara çalışır.bunlari algilayamadiktan sonra yöntemleri bilmedikten ve tek kelimeye vurulduktan sonra paranizin çarçur olduğunu anlarsınız.insanları uyarmanin hata olduğu bir devirdeyiz söylemiyceksin kendi tecrübe etsin....seo başlı başına bir iştir.hala senuke kullanan xrummer forum Poster tarzı backlink araçları kullanan, Size uzun ve anlamsız kelimelerde referans sunan insanlara inanmaya devam ediyorsanız paraniz çok demektir.bu ve önceki mesajlarimdan seo işi yaptığımı algılayan arkadaşlara ayrica selamlar.oyle bir şey yok.Seo hocası veya diğerlerinden o paketi bu paketi diye satılanları almayın, hiç bir site paketle yükselmez ve zaten bu mantığa da aykırıdır, her site çoçuk gibidir ve her çocuğunda huyu suyu farklıdır herkese aynı paketi satanlardan zaten seocu olmaz. Google gözünde doğal olmayan her yol spamdır ve seo meo kelimesinde çıkanlar küçük bütçeli arkadaşlara hep aynı taktiği satmaktadırlar.
Referanslara aldanmayın, Büyük şirketlerin ayak işlerini yaptıklarında bile referans diye eklerler bu satış stratejisidir, her zaman size ne verdiğine ne vaat ettiğine bakın ve mümkünse sözleşme yapın.
Bizimkisi dost tavsiyesi gerisi sizin özgür iradenize kalmış.
Ben kendim Film indirme sitem mevcutbu dediğinizi denedim Üyelerimede Rica ettim dedimki 1 kez Reklama tıklayın
Ertesi sabah kalktım spamdan ban yemişim hocam kanalda gitti kazancda adsense hesabıda
Öyle bişey yok hocam inanmayın.. Hepsi Size at 500 halledelim derler at 200 halledelim derler... Azcık siteniz hitlensin Başlarlar ben türkiye seo yrısmasında birinciyim işler kötüye gittiğinde google yaptı klasik dalgalanma var güncelleme var penquen geldi şu oldu bu oldu diyip bir sebep bulurlar. yani kısaca 5 alırsa ben aldım 1 alırsa google yaptı diyicekler...
6 Sitem mevcut Film indirme Sektöründe 5 koca yıldır varım.. Dünyalar harcadım seo uzmanlarına.. Sonuç sıfır.. Şimdi 1 yıldır kimseyle calısmıyorum Hd Film indir 3d film indir 1080p film indir Bluray film indir Gibi kendi alanımdaki kelimelerde ilk sayfa 1-2-3-4-5-6-7 gibi sıralamalardayım..
Sadece şunu belirtiyim sakın Google nin aptal oldugunu düşünme çok ciddi şekilde bir algoritması var ve kim ne yapar ne eder biliyor... Aptal saptal seo paketlerine para verme. sakın bunu yapma.. Sen sadece alabiliyosan eksi uludağ gibi sözluk sitelerine tnıtım yazısı al...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.