Profilbilişim konusu neden kilitli

• Kullanıcı bysasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server
profil bilişime ulaşmamız lazım ama konusu kilitlenmiş neden acaba
kendisinede ulaşamıyoruz cevap vermiyor

http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/91437-profilbilisim-eski-duzen-render-vds-up-down-web-vds-paketlerimiz.html

vitamin bilişim ile aynı firma kendisi. Ticket atabilirsin ama ne zaman döner bilemem. Ben de en son 10 gün boyunca erişim sağlayamadığım VDS için defalarca kendisine yazdım ama son 3-4 yazışmaya hiçbir şekilde cevap vermemişti. İletişim konusunda kimse kusura bakmasın ama 10 üzerinden 1.

vitamin bilişim ile aynı firma kendisi. Ticket atabilirsin ama ne zaman döner bilemem. Ben de en son 10 gün boyunca erişim sağlayamadığım VDS için defalarca kendisine yazdım ama son 3-4 yazışmaya hiçbir şekilde cevap vermemişti. İletişim konusunda kimse kusura bakmasın ama 10 üzerinden 1.

Mehmet Bey'in sunucularına Vitamin Bilişim destek vermiyor. Ömer Bey sunucumun kendilerinde olmadığını belirtti. Ben de ulaşamadım bi türlü.

Mehmet Bey'in sunucularına Vitamin Bilişim destek vermiyor. Ömer Bey sunucumun kendilerinde olmadığını belirtti. Ben de ulaşamadım bi türlü.

Çok ilginç. Aylık VDS ücreti için [email protected] adresine yollamamı söylemişti Muhammet.

Bir de Mehmet vardı onunla beraber çalışan. Forumda konusu ve iletişim bilgileri olması lazım. Bir de onu dene istersen.

Çok ilginç. Aylık VDS ücreti için [email protected] adresine yollamamı söylemişti Muhammet.

Bir de Mehmet vardı onunla beraber çalışan. Forumda konusu ve iletişim bilgileri olması lazım. Bir de onu dene istersen.

Mesele zaten Mehmet Bey'e ulaşmak. Muhammet Bey sunucun Vitaminde değil Mehmet'te deyince Profil'e mesaj attım dönüş olmadı. Ulaşabilen olursa beni de bilgilendirirse sevinirim. Daha önce numarası vardı ama kapatmış hattını. Şimdiki numarasını bilmiyorum. Müsait olunca Muhammet Bey'le görüşücem tekrardan.

anladım hocam sana kolay gelsin. Ama benim düşüncem site yönetiminin kendilerine bir ikazda bulunması yönünde. Sonuçta ben de 10 gün giremedim ki daha önce 2-3 sefer 1'er hafta giremeyip en sonunda da bütün dosyalarım silinmiş halde başka IP vermelerine rağmen yine de bana zaman kaybından başka bir şey olmayacağını düşündüğüm için şikayet konusu açmamıştım.

ben cumadan bu yana vdsye giremiyorum.az evvel muhammedle görüştüm cenazemiz vardı göremedim dedi.muhtemelen doğrudur neredeyse 1 senedir kendisinden vds alırım,ara sıra böyle aksilikler olabiliyor.benim sorunum da hala çözülmüş değil.

Hala ben firma sahibine ulaşamadım bütün sunucularımız kapalı
Cep Telefon numarasını bilen varmı firmanın

Arkadaşlar iletişim numarasını bilen kimse yokmu firmanın ?
Çok mağdur bir haldeyim

Arkadaşlar iletişim numarasını bilen kimse yokmu firmanın ?
Çok mağdur bir haldeyim
Muhammed beye ulaştınız mı?

Uyarıda bulunmuştu vitamin bilisim üzerinden üyelik açın profil bilişim olarak kalanlar kapanacak mi ne demişti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hayır ulaşamıyorum hala

Hocam bende daha önce ulaştığım bir numarası var. O da 0534 889 08 15.

Ama yukarıda da anlattığım gibi 10 gün civarı erişim sağlayamadığım dönem içerisinde neredeyse son 1 hafta yazdıklarıma hiç bir şekilde cevap vermedi. Üstelik mesajları okuyor ama cevap yazmıyor.

Benim sunucuda şu an bir sorun yok ama bu iş gerçekten can sıkmaya başladı. Max. birkaç hafta sonra bana da aynısı olacak biliyorum.

Hocam bende daha önce ulaştığım bir numarası var. O da 0534 889 08 15.

Ama yukarıda da anlattığım gibi 10 gün civarı erişim sağlayamadığım dönem içerisinde neredeyse son 1 hafta yazdıklarıma hiç bir şekilde cevap vermedi. Üstelik mesajları okuyor ama cevap yazmıyor.

Benim sunucuda şu an bir sorun yok ama bu iş gerçekten can sıkmaya başladı. Max. birkaç hafta sonra bana da aynısı olacak biliyorum.

Muhammed beye ulaştım konuştuk 5 dk konusunun neden kilitli olduğunu oda bilmiyor bir karışıklık var ama bakalım

Son düzenleme:
profil bilsiim mehmet soybelli ile herhangi bir alakasi kalmamistir kendisi bana gelip tekarar bereber calisalım demis ama aktif server ismiyle hizmet vermektedir profilbilisim firmasinin mehmetle alakasi yok mehmet soynbelli firmasi aktif serverdir aktif sunucudur beniömle bir alası yoktur

Alakası kalmadığını yenimi açıklıyorsunuz benim sorunlarım çözülmedi
Adamın sunucularına bile girebilecek kadar bir birinize yakınsınız

Ben haklarımı helal etmiyorum
Rabbim bilir en iyisini

profil bilsiim mehmet soybelli ile herhangi bir alakasi kalmamistir kendisi bana gelip tekarar bereber calisalım demis ama aktif server ismiyle hizmet vermektedir profilbilisim firmasinin mehmetle alakasi yok mehmet soynbelli firmasi aktif serverdir aktif sunucudur benimle bir alası yoktur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri