[profilbilişim] up/down - render dedicated / fransa lokasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 adet fransa lokasyon sunucu alındı. 1 Adet daha alınacak. İşin ehli arkadaş tavsiye ederim.

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] 1 adet alman sunucu alınmıştır arkadaştan ilgilidir kendisi makinaları gayet başaralı

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] Merhaba acaba nasıl ulaşabilirim skype istek gönderdim
sitenir yaklaşık 4 5 saat tir açılmıyo
:D VDS aldım ip yi biliyorum user name ve Pasword u bilmiyorum :D site kapalı öğrenemedim yardım lütfen

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] Merhaba acaba nasıl ulaşabilirim skype istek gönderdim
sitenir yaklaşık 4 5 saat tir açılmıyo
:D VDS aldım ip yi biliyorum user name ve Pasword u bilmiyorum :D site kapalı öğrenemedim yardım lütfen

Geldim abı kusura bakma durumu sana skypedan bildirdim :)

Paket 1 alındı. Arkadaş çok ilgili her türlü soruya sıkılmadan cevap verdi :)

250 tl lik paket alındı şiddetle tavsiye ediıyorum iyi çalışmalar

Geçmiş bayramın herkezin mubarek olsun. Bayramda yoktum cevap yazamadığım arkadaşlardan özür dilerim. Stoklarımız ve satışlarımız aktiftir. Skype adresimiz : profilbilisim

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] acil skype den dönüş yapabilirmisiniz ...teşekkürler

Skype dan dönüş alamıyorum acil dönüş yapın vds sunucuma erişemiyorum 2 gündür

#Profilbilisim skype tan dönüş alamıyorum sizden. İlgilenebilir misiniz?

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] acil skype den dönüş yapabilirmisiniz ...teşekkürler

Skype dan dönüş alamıyorum acil dönüş yapın vds sunucuma erişemiyorum 2 gündür

Beyler hepiniz haklısınız hepinize zamanında dönüşler yapıldı sorunlar açıklandı ve ne zaman geleceğihakkında fikir verildi. Herkeze aynı anda yetişmek veya x işi yaparken o işi bırakıp sizinle ilgilenmemizin zor olduğunu biliyoruz. Bizimle veya benimle çalışan sürekli arkadaşlar biliyorkı herkezle yetereince ilgileniyoruz ve gerekli açıklamayı cevabı veriyoruz. Bir web sitemiz vari bir skype adresimiz var. Ulaşamayan arkadaşlar için bir dünya bizimle iletişime geçebilecek alternatifler var.

Tekrar kusura bakmayın rkadaşlar tüm sorunlarla ilgileniyorum. Bu gece vds lerine giriş yapamayan müşteriler tekrar giriş yapabilecektir.

Son düzenleme:
ödeme yapıldı. 1 adet vds alındı ( 3. ayım ) . tesekkurler.. mehmet hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri