[PROFİLBİLİSİM] Yüksek kalite uygun fiyat Limitsiz UP/DOWN VPS-VDS bol referans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazamamıştım aldığım gün şimdi yazayım dedim. Gayet memnunum iyiki almışım diyorum. Parayı göndermemden itibaren çok hızlı bir şekilde vps hazır oldu.

VPS-1 almak istiyorum fakat tükenmiştir yazıyor :

Arkadaşla yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz, çok samimi biri ve her konuda her saatte yardımcı oluyor, sağladığı vdslerde gayet hızlı, sorunsuz bir vds için öneririm :)

Bu işlerde en önemli şey hız bir diğeride müşteri memnuniyeti. Her ikisi içinde ideal bir yer profil bilişim. Teşekkür ediyorum.

Arkadaşla yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz, çok samimi biri ve her konuda her saatte yardımcı oluyor, sağladığı vdslerde gayet hızlı, sorunsuz bir vds için öneririm :)

Teşekkür ederim güzel yorumun için.

Bu işlerde en önemli şey hız bir diğeride müşteri memnuniyeti. Her ikisi içinde ideal bir yer profil bilişim. Teşekkür ediyorum.

Güzel yorumun için teşekkür ederim uzun süre sorunsuz bi şekilde çalışmak dileği ile ..

Stok mevcut satış günceldir

Problemsiz vds ve ilgili bir insan. Tekrardan vds mi yeniledim.

Tesekurler.

sipariş geçildi.
mücahit koşar [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION]

Şöyle bir soru sorucam hocam. Misal ben kanalıma video atmak için alıcam bunu tabii ki. Şimdi ben bu sanal sunucuya kendi bilgisayarımdan birşey atmaya kalkışırsam misal kendi videolarımı bu çok uzun sürer doğrumudur ? Ancak vps'de indirip onda düzeltme yapıp tekrar ondan upload yapmam daha az zamanımı alacaktır ?

Yoksa benmi yanlış biliyorum kendi pc'mden sanalsunucuya video atmam kısa sürermi ? Ben upload hızı için almak istiyorum :)

Şöyle bir soru sorucam hocam. Misal ben kanalıma video atmak için alıcam bunu tabii ki. Şimdi ben bu sanal sunucuya kendi bilgisayarımdan birşey atmaya kalkışırsam misal kendi videolarımı bu çok uzun sürer doğrumudur ? Ancak vps'de indirip onda düzeltme yapıp tekrar ondan upload yapmam daha az zamanımı alacaktır ?

Yoksa benmi yanlış biliyorum kendi pc'mden sanalsunucuya video atmam kısa sürermi ? Ben upload hızı için almak istiyorum :)

Kendi pc'nizden upload hızınız ne ise o hızda atarsınız. Ttnet kullanıyorsanız saniyede ortalama 300kb ile yükleme yaparsınız yani. Ama vps 'e yükledikten sonra youtube upload işlemini çok kısa sürede yaparsınız( tahminen 400-900 mbit/sn ).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri