Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Profil Bilisimden Render VDS aldım . Hızları süper. Ayrıca arkadaslar her türlü program sorununuzla ilgileniyolar. Aldın ne yaparsan yap mantıgı yok Hizmet güzel tavsiye ederim.
her konuda mukkemmel bi arkadaş tabi insan mükemmel olunca yaptığı işte öyle oluyor çok teşekkürler hocam herkese tavsiye ediyorum işinin ehli arkadaş
Anlık ve hizmetin paranın hakkını veren insanlar kalmıs . vds hız canavarı suan. tesekkürler kardesim sabahki yardımın için de ..![]()
yine [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] yine [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] . arkadastan tekrar vds alımı yapıldı forum da [MENTION=20127]takra[/MENTION] arkadasımıza alındı tekrar tekrar eline emegine saglık . sizinle tanıstıgıma cok memnun oldum . vds hakkındaki fikirlerimi aşırı derecede değiştirdi [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION]. tekrar tekrar teşekkürler kolay gelsin güven ve iş konusunda puan lamamı verdim bu arkadaslara .
Yarım saatten daha az önce ödemeyi geçtim. Saat 5 gibi kurulur demesine rağmen neredeys 1,5 saat önce kurdu. Bu ne hız! Teşekkürler.
Profbilisim olarak Skype ekleyemiyorum.
Şuan profbilisim'e ulaşabilen var mı?
2 gündür vdsye giremiyorum. Hala bir çözüm üretmediniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.