Profillerin Ünleme Düşmesi

• Kullanıcı Zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Zalim

Yasaklanmış
Profile resimlerinin ünleme düşmesinin nedeni nedir.Neredeyse yarısı oyle oldu.

Şimdi dikkat ettim derseyse hepsi aynı mai satıcısından alma.Mail açımıyla mı ilgili.

Aynen hocam benim de nerdeyse 200'e kadar kanalım bu durumda. Ne yapacaz bu durumda acaba?

Maille alakali oldugunu dusunmuyorum ...

Botla yapoyorsan kanallari turkiye den baglayip , avrupadan yukledigonde yapiyor...

Benim VDS TEN yaotigim kanallarda da oluyor ama kanalina guvendigim kisilerin kanalinda bile oluyor , muhtemelen 3 aylik falan kanal kullansaniz yapmaz ama 10 / 15 gunluk kanallarla almanya , fransa lokasyonlara girince yapiyor diye dusunuyorum...

Maille alakali oldugunu dusunmuyorum ...

Botla yapoyorsan kanallari turkiye den baglayip , avrupadan yukledigonde yapiyor...

Benim VDS TEN yaotigim kanallarda da oluyor ama kanalina guvendigim kisilerin kanalinda bile oluyor , muhtemelen 3 aylik falan kanal kullansaniz yapmaz ama 10 / 15 gunluk kanallarla almanya , fransa lokasyonlara girince yapiyor diye dusunuyorum...

çözüm olarak tel doğrulama yapmamız gerekiyor değil mi hocam? Peki kazandıran kanallara hiç tel onayı vermesek durum değişir mi para kazandırır mı?

çözüm olarak tel doğrulama yapmamız gerekiyor değil mi hocam? Peki kazandıran kanallara hiç tel onayı vermesek durum değişir mi para kazandırır mı?

Cozum telefon onayi evet , onaylayip devam edebilirsin...

Telefon onayi vermesen degismez yani kazandirmaya devam eder ama risk olur yani o kanal spama dusmus gozuyle ilk temizlikte oncelikle gidebilir ...

o değil elıdme 200taen boş kanal vardı bunlarda telefon onayıan takıldı napacaz sımdı bukadar telefonu nerden bulcaz kafamda deli sorular

Cozum telefon onayi evet , onaylayip devam edebilirsin...

Telefon onayi vermesen degismez yani kazandirmaya devam eder ama risk olur yani o kanal spama dusmus gozuyle ilk temizlikte oncelikle gidebilir ...

peki telefon ile onayladıktan sonra kanal mimlenmiş sabıkalı oluyormu yine ? boyle yapıp uzun zure giden kanal varmı

özelden kimden aldığınızı yazar mısınız arkadaşlar? benimde aynı oturum dahi açamıyorum !!

peki telefon ile onayladıktan sonra kanal mimlenmiş sabıkalı oluyormu yine ? boyle yapıp uzun zure giden kanal varmı

Walla hangisini onaylayip hangisini onaylamadigimi hatirlamiyorum ama tahmini 5 aylik kanalim vardi diye hatirliyorum ... Mimlenmis olacagini dusunmuyorum dostum ...

Bence olayin asli : Bir turkiye den , bir avrupa dan girince suoheli hareket yada spam yaptigini algiliyor ve unleme dusuyor spam basip arkana bakmayan biriysen o kanal 2 ay oyle kalsa ilk temizlikte onu gituruyor ki spam ve ilgilenilmedigini sadece kazanc sagladigini dusunuyor ...

Ama girer telefonu onaylarsan normal bir kullanici , kanalini takip eden ilvilenen bir kullanici gibi dusunuyor DIYE YORUMLAYABILIYORUM....

Asli nedir tam olarak bende bilmiyorum benim mantigim bu sekilde..

Ben o tür kanalların androidlerde açıldığını düşünüyorum.Onaylanmayan kanallar bir süre kapanıyor, onaylayınca kapanma oranı daha aza düşer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri