zazax33
Yasaklanmış
Internet indirdiğiniz veya kendi çektiğiniz birkaç parça halindeki video dosyalarını birleştirmek için, ücretli ve ücretsiz dağıtılan birçok yazılım bulabilirsiniz. Fakat üçüncü parti bir yazılım satın alma, indirme ve kurma zahmetine girmek istemiyorsanız, sizlerle paylaşacağımız yöntemi beğeneceğinizden eminiz.
1- Parça halinde bulunan video dosyalarınızın bulunduğu dizine MS-DOS ortamında ulaşın. Video dosyalarınızın C:\ dizininde Video isimli klasörün içinde olduğunu var sayıyoruz: Başlat | Çalıştır yolunu izleyerek Çalıştır isimli iletişim penceresini açın ve Aç: veri hanesine cmd yazın, klavyenizden Enter tuşuna basın.
2- Açılan, MS-DOS penceresine sırasıyla şu komutları yazın:
- cd.. (Klavyenizden Enter tuşuna basın.)
- cd Video (Klavyenizden Enter tuşuna basın.)
3- Video isimli klasörünüzdeki video dosyalarının 01.avi ve 02.avi olduğunu var sayıyoruz. MS-DOS ortamında C:\Video dizininde olduğunuza göre; komut satırına şu kodu yazın ve klavyenizden Enter tuşuna basın.
- COPY /B 01.avi+02.avi Video.avi
4- C:\Video dizinine gidin ve sonucu görün.
10 Saniyede videoyu birleştirebilirsiniz.Ben bu şekilde yapıyorum
1- Parça halinde bulunan video dosyalarınızın bulunduğu dizine MS-DOS ortamında ulaşın. Video dosyalarınızın C:\ dizininde Video isimli klasörün içinde olduğunu var sayıyoruz: Başlat | Çalıştır yolunu izleyerek Çalıştır isimli iletişim penceresini açın ve Aç: veri hanesine cmd yazın, klavyenizden Enter tuşuna basın.
2- Açılan, MS-DOS penceresine sırasıyla şu komutları yazın:
- cd Video (Klavyenizden Enter tuşuna basın.)
3- Video isimli klasörünüzdeki video dosyalarının 01.avi ve 02.avi olduğunu var sayıyoruz. MS-DOS ortamında C:\Video dizininde olduğunuza göre; komut satırına şu kodu yazın ve klavyenizden Enter tuşuna basın.
- COPY /B 01.avi+02.avi Video.avi
4- C:\Video dizinine gidin ve sonucu görün.
10 Saniyede videoyu birleştirebilirsiniz.Ben bu şekilde yapıyorum