Projelerım Içın Belgesel Turu Videolar

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhabalar bır alternatıf ıcın bol bol ozgun ıcerık almam lazım bu montajlardan vs vs anlayan arkadaşlar bana ulasabılırlerse sevınırım

koskoca forumda yokmu montajlardan anlayan r10 baktım bulamadım bende saglam montajcı vıdeo tasarım anlayan eleman lazım bana 1000 2000 vıdeo kadar ozgun vıdeo basıcam

`eleman' yazdın ya buraya, bi 5 sene kadar daha ararsın sanırım sen o elemanı..

Dostum montaj işi basit bir işlem değil kendin otur öğren daha ekonomik olur. Tabi o ELEMAN kadar emek sarf etmen lazım önce

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

`eleman' yazdın ya buraya, bi 5 sene kadar daha ararsın sanırım sen o elemanı..

Dostum montaj işi basit bir işlem değil kendin otur öğren daha ekonomik olur. Tabi o ELEMAN kadar emek sarf etmen lazım önce

montaj ışıne zaman ayırmam şuanda ımkansız alternatıf gıbı bır nımet varken zaten bedava yapılmıcak kı işlem ucretlı olucak bu ıslemler alternatıfler varken gıdıpde montaj yapma ogrenmek absurt olur(zaten her işin uzmanı erbabı vardır onlara bırakmak daha mantıklıdır dıye dusunuyorum)

Son düzenleme:
Hocam skype adresim enesen41 eklersenkz okuldan çıktıktan sonra görüşelim

Bak bu kanal benim
https://www.youtube.com/channel/UCGuFOZESrEXejf1cgHtDp0A

Bir hevesle başladık o dönem. Bu videoların sadece montajı ki imac kullanıyorum, final cut ile montaj yaptık yaklaşık 2 saat alıyor. Sonra render kısmı var, oda ayrı bir zaman çünkü pc iptal oluyor render alırken. Üstüne Upload kısmı var çünkü seninle çalışıcak arkadaş bir yere Upload etmesi lazım. Baya uzun işlem yani. İçerik bulma kısmı ve videonun seo çalışması sende olacağı için onları hesaba katmadım bile. O yüzden bu işler emek isteyen ve para isteyen işlemler.. Yine de sen bilirsin tabi

Bak bu kanal benim
https://www.youtube.com/channel/UCGuFOZESrEXejf1cgHtDp0A

Bir hevesle başladık o dönem. Bu videoların sadece montajı ki imac kullanıyorum, final cut ile montaj yaptık yaklaşık 2 saat alıyor. Sonra render kısmı var, oda ayrı bir zaman çünkü pc iptal oluyor render alırken. Üstüne Upload kısmı var çünkü seninle çalışıcak arkadaş bir yere Upload etmesi lazım. Baya uzun işlem yani. İçerik bulma kısmı ve videonun seo çalışması sende olacağı için onları hesaba katmadım bile. O yüzden bu işler emek isteyen ve para isteyen işlemler.. Yine de sen bilirsin tabi

dostum yt calısmıcam ben youtube daha adım atmam suanda alternatıflerde lıder oldugum ıyı kazandıgım bır sektor var oradan aldıgım parayı ozgun calısıcam 1 kactane kanal

dostum yt calısmıcam ben youtube daha adım atmam suanda alterlerde lıder oldugum ıyı kazandıgım bır sektor var oradan aldıgım parayı ozgun calısıcam 1 kactane kanal
Kardeşim ha yt ha x site montaj aynı işlem yazdık işte sana. Bir şekilde işliceksin videoyu sonra istersen binanın tepesine tv koy orda oynat

Kardeşim ha yt ha x site montaj aynı işlem yazdık işte sana. Bir şekilde işliceksin videoyu sonra istersen binanın tepesine tv koy orda oynat

herneyse bu sektor zaten sadece youtube bıtmıyor suanda 6 tane farklı sıte calısıyorum ben bırı bellı daıly zaten daıly ıcın yatırım yapıcam dıger sıtelerıde farklı şeyler dusunuyorum partnerlık gıbı bırşey var benım orada calısanlardan bır kacını tanıdıgımdan sıkıntı olmuyor telıf acısından da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri