projem için yardim :)

Mellin

Yasaklanmış
arkadaslar ben şimdi bi kızdan hoşlaniyorum ona seni seviyorum diye video çekmek istiyorum ama videonun biras ilginç olması lazim şasırtmasi lazim onun içinde düşündüm sizinde yardiminizda özeelikle başka şehirlerde yaşayan ve yurtdışında olan arkadaslarla karma bi video hazırlamak

yardim edecek varmi ?

başka ilginç fikiri olan varsa yazsin lütfen

arkadaslar ben şimdi bi kızdan hoşlaniyorum ona seni seviyorum diye video çekmek istiyorum ama videonun biras ilginç olması lazim şasırtmasi lazim onun içinde düşündüm sizinde yardiminizda özeelikle başka şehirlerde yaşayan ve yurtdışında olan arkadaslarla karma bi video hazırlamak

yardim edecek varmi ?

KARDESIM TEKLIF ICIN EY UYGUNUNU BEN SANA SOYLEYIM ILGINC VEDE COK UCUZ YONTEM GIDIYORSUN 3 TANE SURPRIZ YUMURTA ALIYORSUN ONLARIN CIKOLATALARINI KIRMADAN CIKARIYORSUN ICINDEKI OYUNCAK CIKAN SARI YUMURTANIN ICINE GUL YAPRAKALRI YERLESTIRIYORSUN VEDE ICINE
1. YUMURTAYA :SENI
2 YUMURTYA:COK
3 YUMURTA SEVIYORUM FELAN GIBILERINDN BIRSEY HAZIRLA SONRA TEKRAR JELATININI YAPISTIR ... :) maksat sevenler kavussun veya gıt thısorte kızın resmını bastır benımle cıkarmısın yazdır altına ve kalabalık bı ortamda bagrını acıp kıza askını haykır

çıkolataları kırmadan cıkar ıcıne notları yerlestırınce tekrar koy cıkolataları hemen yeme :D

ben kendi yaptıklarımı söylim birine tshirt bastırdıydım işe yaradıydı :D birine web sitesi yaptıydım :D 3d fotoğraf galerileri var kızın adına domain almıştım zaten hosting vardı kızın fotoğraflarını koyduydum galeriye arkayada müzik baya sağlamdı hatta şuan elimde örnek var Murat Betl bunu geçen bir kişiye yaptım rica etti arkadaş kırmadım hazırladım öyle birşeyde yapabilirsin. yada yukarıdaki arkadaşın söylediği süpriz yumurta olayıda olur ben onu denemek istedim ama çikolatasını dayanamayıp yediydim :D

bak kardesım kızın evın önune gıt geceleyın elıne pet sıse ıle benzın al ve kapaga cıvı yardımıyla delık ac kucuk olsun ....kızın evın onune benzınle benımle cıkarmısın yemek yaparmısın ne yazacaksan yaz artıkın :D sonra kıza telefon et balkona cıksın kız cıkınca cakmagı yak bı koseden alevlı olarak senı sevıyorum :D

bak kardesım kızın evın önune gıt geceleyın elıne pet sıse ıle benzın al ve kapaga cıvı yardımıyla delık ac kucuk olsun ....kızın evın onune benzınle benımle cıkarmısın yemek yaparmısın ne yazacaksan yaz artıkın :D sonra kıza telefon et balkona cıksın kız cıkınca cakmagı yak bı koseden alevlı olarak senı sevıyorum :D

berbat bi fikir:D

kardesım projem cok o konuda ama masraflı ıs yapamazsın

---------- Mesaj saat 16:54:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:54:20 civarında gönderildi. ----------

ben sneın yerınde olsam cıkarım bı tv kanalına programa sonra kıza telefon ederım ızle dıye canlı yayında ekranlarda bangır bangır bagır :D

hocam sıkıntılı onun yerine 100 tane mum al ben aldıydım yaz evinin önüne yak mumları :D hani şu düşünlerde olur ya yerde kısa boylu yuvarlık mum 100 tanesi 12,5 TL idi ben saklıyorum hala belki lazım olur başka kız zamanında diye :D

internette bi kampanya başlatıp her şehirde bir kişiye 'aslı, kerem seni seviyor' tarzında video çekip gönderse, bunları birleştirsen kıza izletsen.....
video çekenler atıyorum videoyu konyada çekti, güzel sokaklarında çekecekler.
kız olsam verirdim bu videoya herhalde.

Benzinin litresi 5 Lira kızın ismi de Hüsebbiyya Hatice Can gibi uzunsa ayvayı yedi. :D

Benim gezecek imkanım yok :(

Gezmene gerek yokki. Yeşil perde (green screen) diye bir şey var.

Yeşil perde olan bir yerde geç kameranın karşısı na.

Romada, pariste, londrada vs vs seni seviyorum yada ne diyeceksen de.

Daha sonra green screen destekleyen bir çok video programı var onlarla videonu oluştur. Yeşil perde olayı ile dünyayı gezmiş gibi vermek istediğin mesajı verebilirsin.

Çok bu tür olayları bilmeyen birisi ise yer zaten.

https://www.google.com.tr/#q=green+screen&tbm=vid

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri