Proxy Nasıl yapılır?

unadikum

Yasaklanmış
Proxy nasıl yapılır arkadaşlar bilen var mı? 10k kadar proxy ihttiyaçım var. paylaşımlı proxyler uygun ancak bana sorun çıkartabilirler özel proxy ise yapacağım iş için çok pahaı geliyor kendi proxy mi kendim nasıl yapabilirim
öncelikle bir Dedicated sunucuya ihtiyaçım var öte tarafını bilmiyorum.
bilen var mı?

Amac daily ise sabit proxylerde daily blacklist gelistirmis durumda blok halinde yuklemelerde 3 gunun sonunda dailye baglanmaniza izin vermeyebilir. Sorunuza gelince saglam bir network bilginiz yoksa bos yere ugrasmis olursunuz demekten baska bisey gelmedi aklima :)

Proxy nasıl yapılır arkadaşlar bilen var mı? 10k kadar proxy ihttiyaçım var. paylaşımlı proxyler uygun ancak bana sorun çıkartabilirler özel proxy ise yapacağım iş için çok pahaı geliyor kendi proxy mi kendim nasıl yapabilirim
öncelikle bir Dedicated sunucuya ihtiyaçım var öte tarafını bilmiyorum.
bilen var mı?

Sunucu ve iplere ihtiyaç var. Daha sonrası ise "squid" diye server'a kurulan proxy scripti var. Eğer sağlam bir sunucu bilginiz yoksa hiç bulaşmayın bir sunucu firmasına kurdurun. Bu arada proxylerle çalışacağınız siteler yt, google gibi sitelerse ipv6 yı araştırmanızı öneriyorum. Çok çok uygun fiyata denk gelecektir.

sağlam sunucu - paylaşımsız upload download - yönlendiriciyi destekleyen kendi yazılımı olan routerlar var onları kullanıp kurulabilir. çok maliyetli bir iş ayrı firmalardan proxy almak daha mantıklı.

Sunucu ve iplere ihtiyaç var. Daha sonrası ise "squid" diye server'a kurulan proxy scripti var. Eğer sağlam bir sunucu bilginiz yoksa hiç bulaşmayın bir sunucu firmasına kurdurun. Bu arada proxylerle çalışacağınız siteler yt, google gibi sitelerse ipv6 yı araştırmanızı öneriyorum. Çok çok uygun fiyata denk gelecektir.

hocam çok teşekkürler bu bilgilerden ben bir araştırma yapayım

böyle bir şey kolay olsa herkes vpn uygulaması yapardı sanırım

çok iyi para varda :)

server ve iplere ihtyac var proxy veya vpn icin. hepsini tek serverde toplayabilirsiniz. oyle yuksek ozellikli bir servere gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri