Ps 3 mü yoksa ps 4 mü ?

kesinlikle öyle yapın.internetten araştırıyorum en ucuz neresiyse ordan alıyorum :) 20 30 tl eksiğine satıyorum bitince yeni oyun alıyorum kiralamak gibi düşünün koleksiyonculuk yapmaya gerek yok bazı oyunlar vardır gta5 gibi onun dışındaki oyunları elde tutmayın bikere 150 tl verip alın oyunu ondan sonra 20 30 tl verip oyun değiştirin isterseniz ikinci el oyunda alabilirsiniz bu şekilde 150 tl vermezsiniz her oyuna zaten çoğu kişide böyle yapıyor bunu yapmayıp 10 oyun alsan 150 tlden 1500 tl yapar zaten zengin olmayan biride bunu yapamaz :D ve şimdi konsoloyundu galiba bi site oyun takasıda yapıyo direk şahısla değil firmayla takas ediyosunuz daha güvenli tavsiye ederim
Anladım hocam teşekkürler :)
PS4 ne ara çıktı la :)
Çok uzak kalmışım çok :)
Bayaaa bi uzak kalmışsın :D
ps4 tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum oyunlar biraz pahalı ama birde online oyun oynayacaksan plus üyeliği alman gerek seneligi 149tl ayda iki üç tane oyunu ücretsiz veriyorlar
Hocam mesela plus üyeliği aldık. Pes 2015 oynuyoruz istediğimiz zaman online kişilerle maç yapabiliyormuyuz?

geç ps falan :D herşeyi bi dert oyunu bi dert :D pc al kullan 2 türlü hem oyna hem normal işlerde kullan :D

2 yılddır düşünüyorum 2 ay içinde alıcam quiz ve mn içerdeki kanallara bişi yapmazsa
Bende beklicem hocam 2-3 ay . Kanallar ne kadar bırakırsa artık :)
geç ps falan :D herşeyi bi dert oyunu bi dert :D pc al kullan 2 türlü hem oyna hem normal işlerde kullan :D
Hocam pc varda oyun kaldırmıyor. Bi pes 13 var bideo ets 2 :D
Pes hiç oynamadım hocam online modu varsa tabikide oynarsın ben daha çok call of duty tarzı oyunları oynuyorum :)

Anladım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri