Ps3 4.55 Cfw Önerlileriniz Tavsiyeleriniz

jamut

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ps3 4.55 Kırılmış Model kullanan var mı.
Varsa bilgilendirme açısından bizleri bilgilendirirse sevinirim.
Ayrıca ben alacağım cihazda neye dikkat etmeliyim.
Hangi unsurlar önemli, önemsiz olan neler var.
Örneğin son çıkan oyunları oynayabilecek miyim, indirip kendim yükleyebilir miyim .
Multiman falan sürümü kaç olmalı detaylı bilgi lütfen.
ufak bir yardımcı olursanız Size minnettar kalırım :) İyi forumlar (Oyun kaydı için alınacak cihaz)

soruları bende merak ediyorum oyun kaydı için avermedia game capture ve roxiogame capture bulabildim internetten roxio daha ucuz ama iş görürmü bilmiyorum tecrübesi olanlardan bende yorum bekliyorum

Bende var hocam o modelden.Cihazda interneti kapat bir kere eğer otomatik güncelleme yaparsa kullandığın cfw'yi kaybedersin tekrarda konsola güncelleme attırmak zorunda kalırsın.

Son çıkan oyunları sorunsuzca oynarsın internetten indirip.Güncellemeleri iyi takip et çünkü bazı oyunlarda yeni güncellemeyle birlikte geldiğinden oyunu kurarken güncelleme yapmak isteyecektir.O durumlarda güncellemeyi yapma türk/yabancı ps forumlarında yeni cfw güncellemeleri genelde 1 hafta sonra çıkar.Onu indirip kendi ps3'üne kurarak yapabilirsin.Daha sonra oyuna rahatlıkla girersin sorun olmaz.

Multiman sürümünü yine o forumlarda güncelleme ile birlikte veriyorlar zaten kurulumu da çok basit yine usb ile tak yükle.

Oyunlardan kayıt alma cihazlarından bende Avermedia Game Capture Portable var.Gayet iyi küçük bir cihaz yerde kaplamıyor.Bunu kullanmanı tavsiye ederim.

Bende var hocam o modelden.Cihazda interneti kapat bir kere eğer otomatik güncelleme yaparsa kullandığın cfw'yi kaybedersin tekrarda konsola güncelleme attırmak zorunda kalırsın.

Son çıkan oyunları sorunsuzca oynarsın internetten indirip.Güncellemeleri iyi takip et çünkü bazı oyunlarda yeni güncellemeyle birlikte geldiğinden oyunu kurarken güncelleme yapmak isteyecektir.O durumlarda güncellemeyi yapma türk/yabancı ps forumlarında yeni cfw güncellemeleri genelde 1 hafta sonra çıkar.Onu indirip kendi ps3'üne kurarak yapabilirsin.Daha sonra oyuna rahatlıkla girersin sorun olmaz.

Multiman sürümünü yine o forumlarda güncelleme ile birlikte veriyorlar zaten kurulumu da çok basit yine usb ile tak yükle.

Oyunlardan kayıt alma cihazlarından bende Avermedia Game Capture Portable var.Gayet iyi küçük bir cihaz yerde kaplamıyor.Bunu kullanmanı tavsiye ederim.

Verdiğin Bilgiler için Teşekkür ederim.
peki Bu Şekil 320 Gb slim kasa 4.55 cfw içi oyun dolu 2 kol ve kamera fiyat ? ne kadar versek iyidir. karşı taraf 800 den daha aşağı inmiyor.

Verdiğin Bilgiler için Teşekkür ederim.
peki Bu Şekil 320 Gb slim kasa 4.55 cfw içi oyun dolu 2 kol ve kamera fiyat ? ne kadar versek iyidir. karşı taraf 800 den daha aşağı inmiyor.

Ortalama fiyatı 700 civarı ps3'lerin.Fakat bunda fazladan kol ve kamera da dahilmiş zaten iyi fiyat bence.Fazladan kol ve kamera almaya kalksan 800 lirayı geçersin.

çok doğru bir seçim yapmışsın sakın ps4 alma ps4 için yapılan oynanacak oyunlar en fazla 5 tane içlerinde bir motorstorm yok sırf bu oyunu oynamak için ps3 almayı düşünüyorum

çok doğru bir seçim yapmışsın sakın ps4 alma ps4 için yapılan oynanacak oyunlar en fazla 5 tane içlerinde bir motorstorm yok sırf bu oyunu oynamak için ps3 almayı düşünüyorum

Ps4 Var zaten Fifa 14 haricinde Oyun oynamıyoruz, zaten oyunları çok dandik ve çok pahalı kalitesine değer bir oyunu yok ps4 bence kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı xbox one Bile hikaye modu kısa süresede Ryse diye bir oyun çıkardı oyunda fiziksel bazı Haraketler haricince neredeyse herşey çok gerçekçi oynarken inansın vucudunu Gerçek insan vucudu diye hissettiriyor. ama ne yazık ki Ps4 hala adam gibi oyun çıkartmadı Neden ps4 konsolunu çıkarttıklarını hala pek anlayamadım. :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri