Ps3 Kayıt Hakkında Yardım...

Khaaos

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Ps3 İle Oynadığım Oyunları Kayıt Altına Almak Ve Daha Sonra Youtube Üzerinde Yayınlamak İstiyorum Bu Konuda Ne Kullanmam Gerekiyor Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Televizyon Olarak Vestel Pixellence Super Slim LCD Kullanıyorum...

Televizyon Özellikleri Aşağıda Bulunmaktadır...

Vestel Pixellence Super Slim LCD | LetsGoDigital

aynı şeyi yapmayı düşünüyorum yapman gereken game capture aleti satın almak.

Game capture almak lazim

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Capture alcaksın dostum, şimdiden söyliyim render yapacaksın o bu falan çok çok zamanını alacak :D sağlam canavar bir pc de toplamalısın benim önerim ps 4 alman zaten, ps3 artı game capture ps4 fiyatı kadar oluyor.

Capture alcaksın dostum, şimdiden söyliyim render yapacaksın o bu falan çok çok zamanını alacak :D sağlam canavar bir pc de toplamalısın benim önerim ps 4 alman zaten, ps3 artı game capture ps4 fiyatı kadar oluyor.

PS4 de extra cihaza ihtiyac olmadan kayit yapiliyor mu ?

Idare eder. Bi pes atilir :D

Hocam bende ps3 var o yüzden ps4 pek takip edemedimde 1.7 güncellemesi ile bu sürenin kalkacağı twitch canlı yayın kalitesinin 720 p ye çıkacağı falan deniyordu yani o sürede kalkmış olabilir. Ps4 her türlü daha karlı şuan konsollor içinde kayıt ve oyun çekimi yapılacaksa.

çok teşekkürler arkadaşlar o zaman dediğiniz gibi yapıp bir pc toplamak gerekiyor peki tavsiyeleriniz var mı ???

Hocam bende ps3 var o yüzden ps4 pek takip edemedimde 1.7 güncellemesi ile bu sürenin kalkacağı twitch canlı yayın kalitesinin 720 p ye çıkacağı falan deniyordu yani o sürede kalkmış olabilir. Ps4 her türlü daha karlı şuan konsollor içinde kayıt ve oyun çekimi yapılacaksa.

Kalkarsa cok iyi olur. Bende de ps3 var kayit cihazi yari fiyati kadar.

Kalkarsa cok iyi olur. Bende de ps3 var kayit cihazi yari fiyati kadar.

Ben gta V aldığımda game capture hd de almıştım 450 tl ye hocam :D sonra 2 video çektim 40 ar dakka 1 tanesi 5 saatta renderdan çıktı, 4 saate yüklendi yani 2 video 1,5 1 günümü aldı bir dahada kayıt mayıt yapmadım 2-3 ay durdu forumdan bir arkadaşa tv kayıtlarını yapması için sattım yarı fiyatına yani bu iş zaman emek v.s istiyor ben gelemedim bir yerden özgün kanalda hazırlıyım diyordum ama çok vakit çalacak bir iş gerçekten emek istiyor o yüzden arkadaşa dedim çok zamanını alacak diye.

Ben gta V aldığımda game capture hd de almıştım 450 tl ye hocam :D sonra 2 video çektim 40 ar dakka 1 tanesi 5 saatta renderdan çıktı, 4 saate yüklendi yani 2 video 1,5 1 günümü aldı bir dahada kayıt mayıt yapmadım 2-3 ay durdu forumdan bir arkadaşa tv kayıtlarını yapması için sattım yarı fiyatına yani bu iş zaman emek v.s istiyor ben gelemedim bir yerden özgün kanalda hazırlıyım diyordum ama çok vakit çalacak bir iş gerçekten emek istiyor o yüzden arkadaşa dedim çok zamanını alacak diye.

Hadi ya :) bide saglam bi pc lazim desene :)

Kesinlikle hocam o yüzden arkadaşa konsoldan kayıt ps4 den yapmasını ve de sağlam bi pc toplamasını öneririm bu işi yapacak olan diğer arkadaşlarada.
Hocam haklısınızda sağlam bir pc toplamakta zor.çok farklı fiyatlara pc bulunmakta tüm oyunları kaldırabilecek bir pc en kötü 1500 liradan başlıyor

PS4'de kendinden kayıt özelliğimi var?

Hocam haklısınızda sağlam bir pc toplamakta zor.çok farklı fiyatlara pc bulunmakta tüm oyunları kaldırabilecek bir pc en kötü 1500 liradan başlıyor

Malesef öyle hocam ben sonradan bilgisayarımı yeniledim ama bu işler için değil Spam için :) yani en karlı olan yatırım yapmak istediğiniz şey neyse ona göre yol çizin diye diyorum caydırmak için falan değil ama teknik donanım üst safhada olmadıktan sonra canınız sıkılarak oyun videosu v.s çekersiniz.

game capture markası farketmez satan varsa alabilirim :D benimde TV'den görüntü almam lazım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri