PS3'ten Nasıl Görüntü Alınır

• Kullanıcı uzöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

uzöz

Kayıtlı Üye
Arkadaşalar mrb. PS3 ten hd video kaydı nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?

Capture Card olmadan yapamazsınız. Capture Card şart konsollarda.

Capture Card dedimiz şey yaklaşık 250₺'den başlıyor. Ucuz olsun derseniz Roxio Game Capture HD Pro var,ben almıştım 1 ayda getiriyorlar gümrükte sıkıntıda çıkartmıyor.

Süper açıkladın olmayan bir şeyi :mad: Sırf yorum olsun diye yazıyorsunuz.

Capture Card olmadığı sürece yapamazsın. Avermedia vb.. markaların capture kartını alabilirsin.
Pardon hocam ya :D Bende oyun ayarlarından yapılıyor sanılıyordum :) farketmedim video kaydetmeyi hd nasıl yapılır olarak okumuştum :)

Capture Card dedimiz şey yaklaşık 250₺'den başlıyor. Ucuz olsun derseniz Roxio Game Capture HD Pro var,ben almıştım 1 ayda getiriyorlar gümrükte sıkıntıda çıkartmıyor.

Bahsettiğiniz ürün bu hocam buysa siz kaça aldınız sitededeki fiyatı az değilmiş. yurtdışından kaça gelir bu cihaz
http://goo.gl/fzXf7v

Son düzenleme:
Capture card lazım ps3 için ps3 ü sat imkanın varsa 400-500 daha koy ps4 al share tusundan kayıt yapabiliyorsun 15 dk sınır ile 2 kere yapsan 30 dk birleştirirsin.

Capture card lazım ps3 için ps3 ü sat imkanın varsa 400-500 daha koy ps4 al share tusundan kayıt yapabiliyorsun 15 dk sınır ile 2 kere yapsan 30 dk birleştirirsin.

sen 30 dk durmaksızın oynıyorsun ps4 15+15 şeklinde mi kayedediyor yoksa 15 dk sonra tekrardan tuşa basıp kayıt mı başlatıyorsun nasıl oluyor tam olarak

sen 30 dk durmaksızın oynıyorsun ps4 15+15 şeklinde mi kayedediyor yoksa 15 dk sonra tekrardan tuşa basıp kayıt mı başlatıyorsun nasıl oluyor tam olarak

Malesef tekrar tuşa basıyorsun ama yani mesela 14:59 oldu 15:00 oldu kayıt ettigini söylüyor orda sesini kes hemen birdaha bas 2x birleştirirsin devam etmiş gibi olursun.

Malesef tekrar tuşa basıyorsun ama yani mesela 14:59 oldu 15:00 oldu kayıt ettigini söylüyor orda sesini kes hemen birdaha bas 2x birleştirirsin devam etmiş gibi olursun.
profesyonellerin kulladığı bir yöntem değil galiba bu arkadaşımda ps3 var yatıyor evde değerlendirip oyun videosu çekmek istedik ama nasıl yapıldığını hiç bilmiyoruz. youtubeda bu işi yapanlar capture card mı kullanıyor onların yöntemini biliyor musuznuz?

profesyonellerin kulladığı bir yöntem değil galiba bu arkadaşımda ps3 var yatıyor evde değerlendirip oyun videosu çekmek istedik ama nasıl yapıldığını hiç bilmiyoruz. youtubeda bu işi yapanlar capture card mı kullanıyor onların yöntemini biliyor musuznuz?

Capture card evet ama şöyle diyeyim eğer sağlam bir kameranız varsa televizyonun boyutuna göre ayarlayın hd çekim yaparsınız sabit bir şekilde.

ps4 ün kendi çekim kalitesi iyi değil capture card şart bence elgato oldukça tavsiye edilen bir ürün.

eger alcaksiniz elgatonun 2. cikan versionunu alin ilk seri cok sorunlu video cekerken videoyu bozuyormus youtuber lar cok sikayetci avermedila live gamer hd de olabilir 2. secenek olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri