PS4 GamePlay Kaydetme

jordan23

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Ps4 almayı düşünüyorum. duyduğum kadarıyla oyun oynarken gameplay kaydedebiliyormuşuz. Sorum oyunları maximum kaç dakika ve hangi formatta kaydediyor. 10 dakikalık bir kaydetme ortalama kaç mb oluyor? Teşekkürler..

15dk lik kaydediyor. Bir saat boyunca kaydedersen 4 tane 15dk lik ayri olarak cikarir... Durdur devam et gibi birsey soz konusu degil yani...

Mp4 olarak cikariyor. 15dk lik bende Watch Dogs videosu 730mb olarak cikmis... Video cikis ayarlari varsa hic oynamadim, degistirmedim... Deneme olarak yapmistim.

15dk lik kaydediyor. Bir saat boyunca kaydedersen 4 tane 15dk lik ayri olarak cikarir... Durdur devam et gibi birsey soz konusu degil yani...

Mp4 olarak cikariyor. 15dk lik bende Watch Dogs videosu 730mb olarak cikmis... Video cikis ayarlari varsa hic oynamadim, degistirmedim... Deneme olarak yapmistim.
Kardes cok tesekkur ederim tum sorularimin cevabini aldim. Konu kapanabilir.

Capture cardlar var 300-500 liraya onlarla uzun ve hd cekımler yapabılırsın.

Capture cardlar var 300-500 liraya onlarla uzun ve hd cekımler yapabılırsın.

Kendi kaydediyormus zaten hocam capture carda niye gerek duyayimki? [MENTION=7873]polimer[/MENTION] 15 dakika 730 mb demis demekki hd kalitede kaydediyor. 15 dakika araliklarla durdurmadan kaydediyorsa benim isimi gorur.hatta daha iyi olur. Tabi [MENTION=7873]polimer[/MENTION] 1 saat ornegi vermis. Umarim 15 dakika partlarla 1 saatten fazla kaydedebiliyordur tek seferde.

Kendi kaydediyormus zaten hocam capture carda niye gerek duyayimki? [MENTION=7873]polimer[/MENTION] 15 dakika 730 mb demis demekki hd kalitede kaydediyor. 15 dakika araliklarla durdurmadan kaydediyorsa benim isimi gorur.hatta daha iyi olur. Tabi [MENTION=7873]polimer[/MENTION] 1 saat ornegi vermis. Umarim 15 dakika partlarla 1 saatten fazla kaydedebiliyordur tek seferde.

Kendı sesını goruntunu nasıl kaydedeceksın?

Kendı sesını goruntunu nasıl kaydedeceksın?

Hocam capture cardla nasil yapicaktim zaten? Sonucta goruntuyu bilgisayara atip onun uzerinden yapmiycakmiydim her ikisindede? Ben zaten kendi sesimi ve goruntumu koymayi dusunmuyorum gameplay kanalimda. Daha farkli biseyler dusunuyorum.Tutarsa tutar tumazsa saglik olsun.

Arkadaşın dediği gibi, Capture Card ile de kaydedebilirsin,
Bende var Geçen sene aldım, Telefonun Ekranını, Digiturk Ekranını, ve PS4 .. ekranlarını kaydedebiliyor
Kısaca HDMI den görüntü veren tüm cihazları kaydedebilirsin PC ye.

Arkadaşın dediği gibi, Capture Card ile de kaydedebilirsin,
Bende var Geçen sene aldım, Telefonun Ekranını, Digiturk Ekranını, ve PS4 .. ekranlarını kaydedebiliyor
Kısaca HDMI den görüntü veren tüm cihazları kaydedebilirsin PC ye.
Markasi ne hocam? Link atarmisin?

Markasi ne hocam? Link atarmisin?

Bendeki bunun aynısı,

otros-componentes-avermedia-avertv-capturehd-61h727hbf0ab.jpg

Tek sefer limiti bildigim uzere yok ama hic denemedim o kadar uzun gameplay. Sonucta 15dk olarak ayirdigi icin bir limit olmamasi lazim.

Sesini kaydetmek icin bir capture card a ihtiyacin yok. PS4 Wireless headset alirsin, hem harika kulakligi sayesinde oyundan daha cok zevk alirsin, hem de microfonu ile istedigin gibi yorum yaparsin. PS4 sesini de kaydediyor tabii ki.

Kendini de oynarken kaydetmek istersen ps4 eye camera ihtiyacini gorur sanirim. Hic kullanmadim ama netten bir arastir derim..

PS4 ile cekilen gameplay goruntu ve ses kalitesinden cok iyi oluyor. Ama yine de ben capture card alayim dersen, iyice arastirmani tavsiye ederim. Mesela PS3 um icin avermedia capture card almistim ama goruntu kalitesi bariz dusmustu. Sonucta PS4 ile televizyon arasina ek bir aygit almis olacaksin. PS4 kendiliginden cektigi icin hic arastirmadim piyasayi uzun zamandir...

Bu arada evet 720p HD olarak cikarmis bende, sanirim bu yukseltilebilir de. 15dk olmasi da sorun degil, sonucta hizlica bu partlari birlestirebilirsin bir video edit programi ile...

Tek sefer limiti bildigim uzere yok ama hic denemedim o kadar uzun gameplay. Sonucta 15dk olarak ayirdigi icin bir limit olmamasi lazim.

Sesini kaydetmek icin bir capture card a ihtiyacin yok. PS4 Wireless headset alirsin, hem harika kulakligi sayesinde oyundan daha cok zevk alirsin, hem de microfonu ile istedigin gibi yorum yaparsin. PS4 sesini de kaydediyor tabii ki.

Kendini de oynarken kaydetmek istersen ps4 eye camera ihtiyacini gorur sanirim. Hic kullanmadim ama netten bir arastir derim..

PS4 ile cekilen gameplay goruntu ve ses kalitesinden cok iyi oluyor. Ama yine de ben capture card alayim dersen, iyice arastirmani tavsiye ederim. Mesela PS3 um icin avermedia capture card almistim ama goruntu kalitesi bariz dusmustu. Sonucta PS4 ile televizyon arasina ek bir aygit almis olacaksin. PS4 kendiliginden cektigi icin hic arastirmadim piyasayi uzun zamandir...

Bu arada evet 720p HD olarak cikarmis bende, sanirim bu yukseltilebilir de. 15dk olmasi da sorun degil, sonucta hizlica bu partlari birlestirebilirsin bir video edit programi ile...

Eyvallah kardes aradigim tum cevaplari buldum. Madem oyle niye ekstradan capture carda para vereyimki bi daha.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri