PSV Taraftarı (İşte Avrupalılar)

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar mı insan haklarına bizden daha fazla sahip çıkan? Ulan şu avrupa bir karışsada, bizde Türkiye'ye kaçanlara muz atıp fıstık atıp eğlensek. Bazıları çıkıp iyi yapmışlar diyecek biliyorum ama bu insanlık değil.

https://www.youtube.com/watch?v=2p2ePK1x-Gc

Ülkemizden (verdigimiz imkanlardan) kaçıp eger avrupaya dilenmeye gidiyorlarsa demek ki o insanların hak ettikleri davranış biçimi bu .

Hiç bir gerekçe, hiç bir şekil de, bir insanın bu muameleyi görmesini gerektirmiyor. İnsan haklarını bizim ülkeden başka uygulayan başka bir ülke yok.

Avrupa ile alakalı bir sorun değil. Hangi millet olursa olsun futbol fanatiklerinde sorun var. İngiltere'de siyahilere yapılan ırkçılık, Konya'da Fransada,Ankarada ölenlere saygısızlık... çoğunda beyin yok insanı futboldan soğutur böyleleri. Avrupada polis bunların taşkınlıklarına çok ağır müdahale ediyor.

bizim ülkemiz de yaşansa 1 saat sonra tüm dünyanın haberi olur böyle bi videodan...

Yapılan kötü. Ama bunu avrupaya mal etmek falan da çok saçma. Genelde zaten futbol holiganları her türlü kötü şeyi grupça olunca yapıyor Türkiye de dahil. Bir grubun yaptığı şeyi tüm ülkeye kıtaya yaymak da garip.

Yapılan kötü. Ama bunu avrupaya mal etmek falan da çok saçma. Genelde zaten futbol holiganları her türlü kötü şeyi grupça olunca yapıyor Türkiye de dahil. Bir grubun yaptığı şeyi tüm ülkeye kıtaya yaymak da garip.

Sende haklısında hocam, Avrupa'da yaşadın mı yada avrupadaki Türklere sordun mu durumları nasıl? Yolunu bulamayan hep eziliyor. Ama bizim ülkemizde böyle değil işte.. Biz ne kadar sinirli insanlar olsakda o kadarda vicdanlı ve merhametli insanlarız.. Çıkar Suriyeliler niye bu kadar çok ülkemize geldiler deriz ama yolda görsek acır para veririz..

Yapılana karşı diyoruz. :) O işin gırgırı emin ol Türkiye'ye kim kaçarsa kaçsın biz yine insanlık dersi veririz..

Bunlar mı insan haklarına bizden daha fazla sahip çıkan? Ulan şu avrupa bir karışsada, bizde Türkiye'ye kaçanlara muz atıp fıstık atıp eğlensek. Bazıları çıkıp iyi yapmışlar diyecek biliyorum ama bu insanlık değil.

https://www.youtube.com/watch?v=2p2ePK1x-Gc

o soysuzların yaptıgını su götürmez ama bir müslaman olarak onların yaptıgıda beni utandırdı o paraları topladıkları için benim gözümden en az onlar kadar karaktersizler

Afrikadan getirdikleri insanları hayvanat bahcesinde sergileyenler bunlar değil miydi
images

Afrikadan getirdikleri insanları hayvanat bahcesinde sergileyenler bunlar değil miydi
images

Irkçılığın olmadığı tek ülkede yaşadığım için Allah'a şükrediyorum. Olmadığı derken biz yapmıyoruz ama yapan başka ırklar var maalesef ülkemizde.

Irkçılığın olmadığı tek ülkede yaşadığım için Allah'a şükrediyorum. Olmadığı derken biz yapmıyoruz ama yapan başka ırklar var maalesef ülkemizde.

Hocam ırkçılığın olmadığı tek ülke Türkiye Cumhuriyeti midir ? Yanlış biliyorsam beni düzeltin lütfen...
Yunan'a Yunan tohumu, Ermeni'ye Ermeni dölü diyerek ötekileştiren Türkiye mi ? Yoksa aleviye mezhebi geniş diyen, türlü türlü yaftalar yapıştıran Türkiye mi ? Yoksa Rus'a moskof uşağı diyen, komünistler Moskova'ya diye haykıran Türkiye mi ? Yoksa yahudi bunlar diye parmakla gösteren Türkiye mi ? Yoksa Roman'ı çingene diye dışlayan Türkiye mi ? O da olmadı çoğu Kürt'e zararlı muamelesi yapan Türkiye mi ? Daha Zirve yayınevi, Sivas gibi olaylardan vs bahsetmiyorum bile uzamasın diye.
Diyeceğim o ki sadece siyahilere ırkçılık yapılmaması o ülkeyi sütten çıkmış ak kaşık yapmaz. Türkiye ırkçı tutum sergileyen bir ülkedir.
Not: Türkiye mi ? sorusu ile Türkiye'de bulunan insanlar kastedilmiştir.
Not 2: Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Atatürkçü bir Türküm.
Not 3: Tartışma ortamı için değil de içimdekileri söylemek amacı ile yazdım.
Saygılar.

Genelleme yapıyorsunuz.Müslüman bir terörist masum birilerini öldürdükten sonra tüm müslümanlara hakaret ediliyor,böyle yaparak onlardan bir farkınız kalmıyor.

Hocam ırkçılığın olmadığı tek ülke Türkiye Cumhuriyeti midir ? Yanlış biliyorsam beni düzeltin lütfen...
Yunan'a Yunan tohumu, Ermeni'ye Ermeni dölü diyerek ötekileştiren Türkiye mi ? Yoksa aleviye mezhebi geniş diyen, türlü türlü yaftalar yapıştıran Türkiye mi ? Yoksa Rus'a moskof uşağı diyen, komünistler Moskova'ya diye haykıran Türkiye mi ? Yoksa yahudi bunlar diye parmakla gösteren Türkiye mi ? Yoksa Roman'ı çingene diye dışlayan Türkiye mi ? O da olmadı çoğu Kürt'e zararlı muamelesi yapan Türkiye mi ? Daha Zirve yayınevi, Sivas gibi olaylardan vs bahsetmiyorum bile uzamasın diye.
Diyeceğim o ki sadece siyahilere ırkçılık yapılmaması o ülkeyi sütten çıkmış ak kaşık yapmaz. Türkiye ırkçı tutum sergileyen bir ülkedir.
Saygılar.

VALLAHA yunana yunan Tohumu , Ermeniye Ermeni Dölü veya Ruslara Moskof uşağı demenin neresi ırkçılık Sen hiç tarih'de okudun mu Türklerin başka bir milleti katlettiklerini ama senin burda saydığın Ülkelerin tarihlerine bakarsan hepsi katliam yapmış ülkeler o yüzden Ermeni dölü demek ile İnsanları ahırlara doldurup yakan Ermenilerin yaptıklarını aynı kefeye koyma.

VALLAHA yunana yunan Tohumu , Ermeniye Ermeni Dölü veya Ruslara Moskof uşağı demenin neresi ırkçılık Sen hiç tarih'de okudun mu Türklerin başka bir milleti katlettiklerini ama senin burda saydığın Ülkelerin tarihlerine bakarsan hepsi katliam yapmış ülkeler o yüzden Ermeni dölü demek ile İnsanları ahırlara doldurup yakan Ermenilerin yaptıklarını aynı kefeye koyma.

Hocam size zarar verse dahi başka bir ırkı ötekileştirmenin adı ırkçılıktır. Ben onlar ak Türkiye kara demedim kesinlikle. Ha bir de tarih okudun mu demişsiniz. Okudum ve biliyorum ki o moskof uşakları birinci dünya savaşındaki cephesinden çekilip, silah yardımı yapmasaydı o savaş kaybedilecek ve Türkiye Cumhuriyeti kurulamayacaktı.

Saygılar.
Vallaha Vatanıma Milletime Göz Diken kim olursa Derim alınma ama unutmaki Savaşta bile Yaralı Düşman askerine Yardımcı olan tek MİLLETİZ ...

Kalıp vatanını savunmayan, Vatansızlar hiç umrumda değil.
Yapılan muamelelerde umurumda değil.

Hocam size zarar verse dahi başka bir ırkı ötekileştirmenin adı ırkçılıktır. Ben onlar ak Türkiye kara demedim kesinlikle. Ha bir de tarih okudun mu demişsiniz. Okudum ve biliyorum ki o moskof uşakları birinci dünya savaşındaki cephesinden çekilip, silah yardımı yapmasaydı o savaş kaybedilecek ve Türkiye Cumhuriyeti kurulamayacaktı.

Hocam benim Dinime ve Vatanıma savaş açanları sevmemek sizin tabiriniz ile ırkçılık oluyorsa ben en büyük ırkçılardan biriyim.Ermeniler askeri eğitimlerinde Türk bayrağının üzerinde eğitim yaparken eminim ki onlardan kimse demiyordur Türklere karşı ırkçılık yapmayın diye.Ama nedense bizim ülkemizde Ermeni biri ölünce sokaklar Doluyor ''Hepimiz Ermeniyiz'' diye sloğan atıyorlar ama aynı kişiler Müslüman biri ölünce piyasa yoklar.

Ankara örneği verelim Parisde patlama olunca bütün ülke liderleri Fransaya gitti ama bizde Ankara'da 3 kez bomba patladı 1 kez gelen yok tek laf var '' Kınıyoruz '' anlatmak istediğim beni sevmeyeni bende sevmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri