nescafe3in1
Yasaklanmış
Zarf pttye ulastiysa, adin soyadindan arastirip bulabilirler. Ben her pinimde sorardim geldi mi gelmedi mi diye bugun dagitima cikti derdi yasli bir amca.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zarf pttye ulastiysa, adin soyadindan arastirip bulabilirler. Ben her pinimde sorardim geldi mi gelmedi mi diye bugun dagitima cikti derdi yasli bir amca.
Sen bence bosu bosuna insanlari zahmete sokma binlerce mektubun arasina mi baksinlar senin icin.
Sen bu mesajı yazmak için zahmete girmediysen onlarda girmez herkes işini bilmeli ...
Sabırsızlıkla alakalı değil sadece merak ettim eğer 12-15inde gelmezse öyle yaparım nasıl yapılacağını sordum lütfen yani çok bilmişlik yapmayın olumlu cevaplar verin.. ne kadar konu açsam bir kaç kişi bilmişlik yapıyor bizi küçük görüyorlar lütfen böyle yapmayın sizde böyle yollardan geçtiniz bunu dikkate alın..
Sağolun yarın gidecem buraya yazarım![]()
2 gün arayla attığı mesajlar birbiriyle çelişiyor ama gelmiş burda millete bilmişlik yapmayın diyor bu arkadaşa daha önceki konusun da cevap verip yardımcı olmaya çalışmıştım ama inatla aynen devam ediyor millet şubat pinini beklerken mart pininin şu tarihte ulaşacağına inanıyor konunun kilitlenmesini talep ediyorum [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
arkadaşlar adresi ptt adresi versek ordan alsak pini olurmu acaba(üni ptt si)
Olur. Ancak ptt de bulmasi zor olabilir kayitsiz oldugu icin.
üniversite ptt si posta dağıtımları yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.