Putin : Ciddi sonuçları olacak.

Halt yemiş, uçaklarına sahip çıksaydı.

Havlayan Kopek Isırmaz :) Öyle Kuru Gürültü Yapar Anca :D

moskova sokakların da beyaz torosun dolaşma vakti geldi.

Bıçağımı biledim ben kendı adıma hazırım vatan için millet için ölmek gibi kutsal şerefli bişe yoktur bu dünyada Zamanında rus un kardeşleri olan bulgar ırkından bir iki adam pataklamıstım Rus fırsatını bulsun hepımızı kıtır kıtır keser zamanında bu rus itinden cesaret alan bulgar komustleri her türk köyüne bir göl yapmıslardı türkleri gömmek için Elinden gelse yıne aynı şeyleri yaparlar Bu ruslar sırplar en azılı en acımasız Türk ve Müslüman düşmanlarındandır Askeri radar görüntülerinden sınır ıhlalı yaptığı açık ve net görünüyor Bu olaydan once 4 defa daha ihlal yapmıslar Bu 5. olayda rus uçağı 10 defa uyarılmıs kulak asmayıncada düşürülmüş

"Rus uçağı ve pilotları, Türkiye için hiçbir şekilde tehdit teşkil etmedi. Bu çok açık. Suriye'de düşürülen Rus uçağı, IŞİD'le savaş görevini yerine getiriyordu. Teröristlere önleyici vuruşlar gerçekleştiriyordu. Savaş uçağı Türk sınırına 4 kilometre uzaklıktaydı. Türkiye, Rusya'nın ABD ile bu tür olayların önlenmesi konusunda anlaşma imzalamış olmasına karşın Rus uçağını vurmuştur. Uçağın düşürülmesinin Türk-Rus ilişkilerine ciddi sonuçları olacaktır. Rusya, Türkiye'ye sadece komşu olarak değil, aynı zamanda dost bir ülke olarak yaklaşmıştır. Böyle bir adım kimin işine yarardı bilemiyorum ama bizim buna ihtiyacımız yok. Türkiye, Rus uçağının düşürülmesinden sonra acilen Rusya ile iletişim kurmak yerine, sanki uçağı Rusya düşürmüş gibi NATO'ya başvurdu. Uçağımızın düşürülmesiyle ilgili tüm yaşananları analiz edeceğiz."

O zaman bizde moskova üzerine uçak gönderelimde bi keşif uçuşu yapsın. Ne de olsa tehdit etmiyor. :)

Putini siddetle kiniyoruz ve sabrimizi test etme diyerek gidere gider yapiyorum. See you Sn. Putin...

Nato genel sekreterinin aciklamalarina gore nato tr nin arkasinda. Kisacasi sikinti yok. Savas zaten soz konusu degil olmasa bile nato arkamizda. Her ne kadar askeri ve teknolojik olarak rusyanin cok gerisinde olsakta Turkiye kolay lokma degil bunu tum dunya biliyor.

Fakat isin yukaridaki yaptigim gibi klavye askerliginin tam tersi birde oteki yuzu var beyler bayanlar.

Kendigimi bildim bile amerika rusya savasi icin felaket tellalligi yapilir . Yok amerikanin su kadar ucagi, ucak gemisi yok rusyanin su kadar deniz altisi tanki tufegi var. Bunlar savasirsa su kazanir bu kazanir.

Gecen aylarda amerika almanya ile birlikte savasin sadece tank , tufek , fuze , askerler olmayacagini gosteren ekonomik bir hamle yapti ve ruble bir gunde yanlis hatirlamiyor isem % 30 dustu... Diyecegim su ki savas sadece tank, tufek, askerle yapilmiyor gunumuz dunyasinda. Bizim ekonomi rusya kadar da saglam degil , hatta hic saglam degil. Tukettiklerinin yarisindan cogunu ithal eden bir ulkeyiz biz . Kisacasi Rusya birsey yapmak ister ise bunu askeri mudahale disinda da cok rahar yapar. Putin'in aciklama yapmasi (tehdit) borsanin %3 dusmesine sebep oldu. Bugun rusya dogalgazi kesse (zor gibi bu ihtimal ama bir baska baslikta soyledigim gibi Putin delirir ise bunu da yapabilir. Zira aciklama sirasinda bakislari hic normal degildi :d) , Turkiyeden gelen ithal mallarini ulkesine sokmasa, ulkenin turizm gelirlerinin tepesinde şken rusya vatandaslarina tr ye gitmeyin derse durum hic iyi olmaz.

Uzun lafin kisasi umarim bu hurmalar bir yerimizi tirmalamaz.

Bir cacık olmaz, Putin : Türkiye Sabrımızı Test etmesin demiş.
:D :D :D

Bilindik laflar.
Yahu adamlar, Ukrayna ile fiili savaştalar adamlara Ukraynaya Doğalgaz satıyorlar, Herkes bir analizci herkes bir uzman zaten bu ülkede.
:D

Güzel ülkemde 100 küsür ABD Üssü bulunduğu için biz mi ? Putinden korkacağız. ABD'nin güvenli kolları arasındayız.

Putini siddetle kiniyoruz ve sabrimizi test etme diyerek gidere gider yapiyorum. See you Sn. Putin...

Nato genel sekreterinin aciklamalarina gore nato tr nin arkasinda. Kisacasi sikinti yok. Savas zaten soz konusu degil olmasa bile nato arkamizda. Her ne kadar askeri ve teknolojik olarak rusyanin cok gerisinde olsakta Turkiye kolay lokma degil bunu tum dunya biliyor.

Fakat isin yukaridaki yaptigim gibi klavye askerliginin tam tersi birde oteki yuzu var beyler bayanlar.

Kendigimi bildim bile amerika rusya savasi icin felaket tellalligi yapilir . Yok amerikanin su kadar ucagi, ucak gemisi yok rusyanin su kadar deniz altisi tanki tufegi var. Bunlar savasirsa su kazanir bu kazanir.

Gecen aylarda amerika almanya ile birlikte savasin sadece tank , tufek , fuze , askerler olmayacagini gosteren ekonomik bir hamle yapti ve ruble bir gunde yanlis hatirlamiyor isem % 30 dustu... Diyecegim su ki savas sadece tank, tufek, askerle yapilmiyor gunumuz dunyasinda. Bizim ekonomi rusya kadar da saglam degil , hatta hic saglam degil. Tukettiklerinin yarisindan cogunu ithal eden bir ulkeyiz biz . Kisacasi Rusya birsey yapmak ister ise bunu askeri mudahale disinda da cok rahar yapar. Putin'in aciklama yapmasi (tehdit) borsanin %3 dusmesine sebep oldu. Bugun rusya dogalgazi kesse (zor gibi bu ihtimal ama bir baska baslikta soyledigim gibi Putin delirir ise bunu da yapabilir. Zira aciklama sirasinda bakislari hic normal degildi :d) , Turkiyeden gelen ithal mallarini ulkesine sokmasa, ulkenin turizm gelirlerinin tepesinde şken rusya vatandaslarina tr ye gitmeyin derse durum hic iyi olmaz.

Gazı niye kessin her sene yaptığı gibi indirim yapmaz fiyatı arttır.

Hocam senin su avatardaki yaratigi gönder de su putini bir tokatlasin.:D

bu olaylar 3. dünya savaşının habercisi kardeş ne yazık ki bütün olayların başı türkiye nin nato dan atılmasıyla birlikte başlayacak..

lan bunlar kim lan bunların ben soyunu ... lan siz kimsiniz olum kime güveniyorsunuz lan türk milletinin sabrını sınıyorlar vallaha savaş cıkarıcaklar 3. dünya savaşı resmen aktif oluyor

bu memlekette ne korkak varmış kardeşim .. atar yapıyor , gel yüreğin yiyorsa

O degilde, Zamaninda su quize mail yazacak bir adam bulamiyorduk bu forumda. Megerse hepsi kendini gizlemis. Ne kadar da cok rus varmis forumda.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri