Quadcopter alacam da fikirlerinizi alabilir miyim

serricatil1

Kayıtlı Üye
SON YORUMA BAK GARDAŞ :D

Selamun aleykum abilerim :) yt işlerinden derslerden çok bunaldım bi tane böyle canavar alıp takılayım istiyorum.

Bu ufaklığı almaya karar verdim ucuz güzel başlangıç için ideal araştırdım ateş ettim buldum
https://www.youtube.com/watch?v=pW5QKG-r_KM

burdan sipariş versem sıkıntıları olur mu ? var mıdır bulabileceğim sağlam bi yer daha
Syma X5C X5C-1 New Version Explorers 2.4G 4CH RC Quadcopter Mode 2 With Camera - US$54.99

ya da önerebileceğiniz başka bişi var mıdır ?

Son düzenleme:
2 aydır araştırıyorum bende senin gibi almak istiyorum. Antalya'da ikamet ediyorum şehrimde bu aletle çok güzel şeyler yapabilirim.

Forumlarda sordum araştırdım herşeyi yaptım.
Bunun için öncelikle en düşük 1000 tl yi gözden cıkarmalısın kardeşim.

Bu syma'yı kimse önermiyor. Neden mi?
Kamera güzel görüntü vermiyor hd.
Kamera aşırı derecede titriyor.
Kumandanın çekim mesafesi az.
Uçuş süresi çok düşük 10 dk dan az.
Bunlara kaliteli kamera kamera takarsan daha da uçuş süren düşüyor.

Benim araştırıp üzerinde yogunlaştıgım 2 marka var.
1 - Dji Phantom
2 - Walkera

Bütcen çok iyiyse herkes phantom der phantom suan en iyisi gibi görünüyor ama Walkera da yetebilir yt işi için.

Phantom pahalı malzemeleri çok pahalı.
Walkera ise yarı yarıya daha ucuz.
Ama ilk alımlarda ikiside 1k'dan az değil.

Bütçen iyiyse en azından bu modele bak derim walkera qr x350 ya da DJI Phantom II .

2 aydır araştırıyorum bende senin gibi almak istiyorum. Antalya'da ikamet ediyorum şehrimde bu aletle çok güzel şeyler yapabilirim.

Forumlarda sordum araştırdım herşeyi yaptım.
Bunun için öncelikle en düşük 1000 tl yi gözden cıkarmalısın kardeşim.

Bu syma'yı kimse önermiyor. Neden mi?
Kamera güzel görüntü vermiyor hd.
Kamera aşırı derecede titriyor.
Kumandanın çekim mesafesi az.
Uçuş süresi çok düşük 10 dk dan az.
Bunlara kaliteli kamera kamera takarsan daha da uçuş süren düşüyor.

Benim araştırıp üzerinde yogunlaştıgım 2 marka var.
1 - Dji Phantom
2 - Walkera

Bütcen çok iyiyse herkes phantom der phantom suan en iyisi gibi görünüyor ama Walkera da yetebilir yt işi için.

Phantom pahalı malzemeleri çok pahalı.
Walkera ise yarı yarıya daha ucuz.
Ama ilk alımlarda ikiside 1k'dan az değil.
EyvAllah kardeşim saolasın , başlangıç için mecburen böyle birşey almak zorundayım kumandasını tanımam lazım bu şuan için ideal çok uzağa gitmesin camdan rahat rahat uçurayım yeter :)

bende düşünmüştüm bir aralar :D ben düşmesinden çok korkarım :D "ahaa çakıldı" tepkileri falan :D

çok değişik bişi :D
Bütçen iyiyse en azından bu modele bak derim walkera qr x350 ya da DJI Phantom II .
onlara lafım yok ama şimdilik düşünmüyorum onları :)
Syma almayın arkadaşlar kamerası vs hiç güzel değil..

Size tavsiyem djı phantom kullanın.Sizi aşırı derecede tatmin edicektir.Facebook sayfasını takip edin..Çok değerli bilgili insanlar var
https://www.facebook.com/groups/DJITurkiye/?fref=ts
kamerası felan önemli değil de hocam acemiliğimi giderir mi bu canavar

Bunların kontrolü çok zor diye biliyorum

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:46 ----------

Alt sınır DJI Phantom Vision+ almak gerekiyor. Altına inersen kontrol çok zor olur. Ayrıca o kamera bir yerden sonra pek iş görmez gibi.

yok ya kontrol de sıkıntı yok sadece kumandasını tanıyayım biraz elim alışsın neyin nolduğunu öğrenmek için alıyorum daha sonra phantomdan bişiler alıcam zaten

yok ya kontrol de sıkıntı yok sadece kumandasını tanıyayım biraz elim alışsın neyin nolduğunu öğrenmek için alıyorum daha sonra phantomdan bişiler alıcam zaten

Anladım hocam, tamam öyleyse. Kalitelilerde gumball denge özelliği olduğu için onda kendini alıştırsan da fark çok olur zaten. Ama denemiş olursun tabii, hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada oradan alacaksan 50$'ın altında göstersinler fiyatı da gümrük takılmasın.

Anladım hocam, tamam öyleyse. Kalitelilerde gumball denge özelliği olduğu için onda kendini alıştırsan da fark çok olur zaten. Ama denemiş olursun tabii, hayırlı olsun şimdiden.

Bu arada oradan alacaksan 50$'ın altında göstersinler fiyatı da gümrük takılmasın.
Kategori paylaşımı yasak hocam :D

gumball olayı havada asılı kalma olayı mı ? öyle bişi aradım ama ne yazacağımı bilemediğim için bulamadım :( 85 $ diye biliyorum sınırı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri