Quadcopter Aldım Tavsiyesi olan

Yok hocam o modeller daha pahalı.[/QUOTE]

Peki hocam diyelim yükseğe çıktı ilerde kaybettiniz nereye gittiğini nasıl görüyorsunuz önünde engel olup olmadığını?

Kutuya 0,04 dolar yazmışlar ücretine adamlarda şüphelenip kafalarına göre fiyat biçmişler. Pttye gidip fatura felan göstersem düşerlerdi ama uğraşmak istemedim açıkcası.

Yok hocam o modeller daha pahalı.

Bu cihaz kaybolsa nolcak? Uçtu uçarken jarj bitti bi yere düştü veya cok yükseğe havalandırdım görüş açımdan cıktı ne yapıcam?

Bu cihaz kaybolsa nolcak? Uçtu uçarken jarj bitti bi yere düştü veya cok yükseğe havalandırdım görüş açımdan cıktı ne yapıcam?

Sen sarjı az kalınca otomatik kalktığı yere dönen bir uçan araç istiyorsun evet var öyle araçlar sarjı %20 kalınca uyarı veyan veya sen istersen sarjı azaldığında otomatik kendi kalktığı noktaya inen veya sarjı azaldığında olduğu noktaya inenler var al mesela bu ama parası fazla Uzun menzilli rc helikopter güç ışığı, drone 1080p HD ile spor su geçirmez uçan kamera helikopter yetişkin-Radyo Kontrol Oyuncaklar-ürün Kimliği:60080521031-turkish.alibaba.com

Valla uzağa gitti kayboldu o tür durumları bilmiyorum alışmak için aldım ben. Ama bugün gördüğüm kadarıyla şarj az kaldıgında altındaki ışıklar yanıp sönüyor ve motoru yavaşlatıp yumuşak iniş yapmasını sağlıyor. Eğer alacaksanız kesinlikle yanında bi kaç tane batarya alın tam bişeyleri öğrenmeye başlarken pil bitiyor :D

Sen sarjı az kalınca otomatik kalktığı yere dönen bir uçan araç istiyorsun evet var öyle araçlar sarjı %20 kalınca uyarı veyan veya sen istersen sarjı azaldığında otomatik kendi kalktığı noktaya inen veya sarjı azaldığında olduğu noktaya inenler var al mesela bu ama parası fazla Uzun menzilli rc helikopter güç ışığı, drone 1080p HD ile spor su geçirmez uçan kamera helikopter yetişkin-Radyo Kontrol Oyuncaklar-ürün Kimliği:60080521031-turkish.alibaba.com

kac tl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri