Quadcopter - Multicopter

• Kullanıcı sefaburak0714
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kendisini çekerdim ki insanlar bunların ne oldugunu öğrensin "quadcopter,hexacopter,tcopter" :D

Tarihi yerler çekilebilir, TRT de hafta sonu TV zaplarken görmüştüm Quad Copter le ülkedeki tarihi mekanları farklı açılardan çekiyorlardı yarım saatlik bir programdı, aslında sadece youtube işi olarak bakmamak lazım turizm e, yöresel olarak çekilen yerlerden bir katolog yapılıp site oluşturulsa hem youtube deki videodan hemde Afillate yani ortaklık programındaki yerlerden site üstünden para kazanabilirsiniz, misal çektiğiniz yerde en yakın oteller var otellerin satış ortaklığı programı sayesinde kazanabilirsiniz, özellikle Tez Tour, ETS Tour gibi Turkiye içinde aktif çalışan tur firmalarının reklamlarını yayınlayabilirsiniz, iyi iş yapar özellikle yaz aylarında, yıl içinde 30 milyon turist geliyor Turkiye'ye değerlendirilecek bir sektor aslında.

kendisini çekerdim ki insanlar bunların ne oldugunu öğrensin "quadcopter,hexacopter,tcopter" :D

Güzel bi düşünce :)

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

Tarihi yerler çekilebilir, TRT de hafta sonu TV zaplarken görmüştüm Quad Copter le ülkedeki tarihi mekanları farklı açılardan çekiyorlardı yarım saatlik bir programdı, aslında sadece youtube işi olarak bakmamak lazım turizm e, yöresel olarak çekilen yerlerden bir katolog yapılıp site oluşturulsa hem youtube deki videodan hemde Afillate yani ortaklık programındaki yerlerden site üstünden para kazanabilirsiniz, misal çektiğiniz yerde en yakın oteller var otellerin satış ortaklığı programı sayesinde kazanabilirsiniz, özellikle Tez Tour, ETS Tour gibi Turkiye içinde aktif çalışan tur firmalarının reklamlarını yayınlayabilirsiniz, iyi iş yapar özellikle yaz aylarında, yıl içinde 30 milyon turist geliyor Turkiye'ye değerlendirilecek bir sektor aslında.

Çok mantıklı aslında sadece yt değilde geniş acılı dusunmek lazım teşekkür ederim.

Bir arkadaşta var forumda, unuttum kim olduğunu :)

Phantom 2 Vision Plus gerek :)

edit: Hatırladım. [MENTION=9438]bysasa[/MENTION]

Son düzenleme:
kar yağarken istanbulda çekim yaptığınızı düşünsenize. Ayasofya, Sultanahmet, taksim vb. mükemmel olur.

Hocam video sizemi ait :D Ankara kuzey yıldızı etrafı değilmi ora ?

benimde bi konu vardı bununla ilgili :D valla iyi işte sermaye ve bol boş vakit gerek

gecensense ozgun kanalım ıcın almıstım parrot ucurdukda kafasıoan gore ucuyor kontrolu cok kotu gerı sattım baskasına

Akdeniz bölgesindeki otellerle reklam anlaşması yapardım. Çünkü hepsinin internet sitesi var kesin koyarlar
Ayrıca yeni yapılan inşaatları çekerdim.
Reklamcılık sektöründe sınırsız kullanabilirsin bence

Tarihi yerleri çekme şansın yok malesef yazılı izin alman gerekiyor buda çok zor şuan için
Benim sana tavsiyem trafik yoğunluğundan başla çekimlere ama dikkatli ol bizi en az 5-6 kere polis durdurdu ne ayaksınız diye ülke daha hazır değil bu tür hareketlere :)

gizli gizli yaparsan bilemem :)

Ayrıca kış ayındayız bunu değerlendirmeni önere bilirim çok yükseklere çıkma kolay gelsin :)

Benim için multicopter şudur

gps sistemli, fps sistemli vs parası güzel alet :)

---------- Spam Engelliyici 08:46 ---------- Önceki Mesaj 08:44 ----------

Tarihi yerleri çekme şansın yok malesef yazılı izin alman gerekiyor buda çok zor şuan için
Benim sana tavsiyem trafik yoğunluğundan başla çekimlere ama dikkatli ol bizi en az 5-6 kere polis durdurdu ne ayaksınız diye ülke daha hazır değil bu tür hareketlere :)

gizli gizli yaparsan bilemem :)

Ayrıca kış ayındayız bunu değerlendirmeni önere bilirim çok yükseklere çıkma kolay gelsin :)

Önerilerin için teşekkür ederim'de antalya'da kış yok be abi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri