Quiz Açık Kanallarınız - Sorunlu/Sorunsuz

Kazandırmış Videoları

• Silmek mantıklı

Oy: 21 42,0%
  • Silmeyip risk almak daha mantıklı

Oy: 29 58,0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Artık yapacagımız şey her ayın birine kadar bekleyip 12 gün kesinleşene kadar videoları gizliye cekmek sonrasında tekrar videoları genele alırız başkada bişey gelmez elden sanırım :)

gir cık gir cik kanallara ellisinin koru olur flagdan kapanmasa bile surekli girip cıkmadan kapanır icerisinde video olmayan kanalı atacaz diye bi kuralları varsa onu bilemem ama ben silecem videoları

gir cık gir cik kanallara ellisinin koru olur flagdan kapanmasa bile surekli girip cıkmadan kapanır icerisinde video olmayan kanalı atacaz diye bi kuralları varsa onu bilemem ama ben silecem videoları

saygı duyarım hocam ama ben en azından 1 eylule kadar bekliyelim derim sonrasında görecez önümüze bakacaz yada tüm videoları silecez bakalım

zaten adamlar bu ay dunyanın parasını goturduler allah yedirmesin colugundan cocugundan cıkarsın insallah birde risk alacaz allah belanızı versin serefsizler

Bizim paraları yiyeceklerine silin kökten onlar da yiyemesin. Eğer paraları ödeme ihtimali var diyorsanız silmeyin bekleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri