Quiz ağustos ayı kazançları hk

yasinakcay

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dashboarda ağustos kazançlarında aşağıdaki cümle yazıyor nedemek istiyor burda ?

payouts for september will be available after the 15th of october 2015 ıt may take up to 3 days to upload all the reports. reports for different channels may become available on different days

Kesinleşmeler gerçekleştimi?

yok hocam ağustos ayında yukarıda belirttiğim bir ibare yazmışlar bende ne olduğunu anlamak için yazdım konuyu

---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------

https://www.facebook.com/lifentw?fref=ts burada ayın 17 sinde ödemelerin başlayacağını yazmış. Kapanan kanalların ödemesi yapılmayacak denmiş. ve telif hakkı olan içerikleri kabul etmediklerinden bahsetmiş

hocam life de kanalınız varsa bakabilirmisiniz dashboardda böyle bir yazı varmı

Benim dashboardta boyle bir sey yok da o mesajda da eylul odemelerinin 15 ekimde baslayacagi tum kanallarin raporlarinin yuklenmesinin 3 gun surecegi kanallarin ayni anda degik farkli gunlerde de kesinlesebilecegi yazmiyor mu ben mi yanlis anliyorum?

evet o eylul odemelerının ekım 15 ıtıbarıyle baslayabılecegı yazılmıs. agustos ayı ıcın degıl

Benim dashboardta boyle bir sey yok da o mesajda da eylul odemelerinin 15 ekimde baslayacagi tum kanallarin raporlarinin yuklenmesinin 3 gun surecegi kanallarin ayni anda degik farkli gunlerde de kesinlesebilecegi yazmiyor mu ben mi yanlis anliyorum?

Bencede öyle yazıyor hocam inş bı sıkıntı cıkmaz bu ay

Bu mesaj her ay zaten dashboardlarda olmuyor muydu turuncu soru işaretinin orda? Eylül kazancı ekim kesinleşmesinden bahsediyor

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesaj her ay zaten dashboardlarda olmuyor muydu turuncu soru işaretinin orda? Eylül kazancı ekim kesinleşmesinden bahsediyor

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet hocam turuncu soru işaretinde yazıyor ağustos sekmesinde daha önce oluyormuydu dikkat etmedim sorun yoksa tamam teşekkür ederim

Hocam bu yazı hep var zaten yoksa benmi yanlış biliyom

Gecen ayda ayni yazi vardi arkadaslar odememizi aldik sorun yok...

bi anca once kesinlessin yav bi kanalimi topun ucunda dunya engeli geldi bi tane para kazanmasi gitti ama kanal quiz de aktif gorunuyor kac gundur bi umut bekliyorum odemeyi aliyim kanali kapatacam

bi anca once kesinlessin yav bi kanalimi topun ucunda dunya engeli geldi bi tane para kazanmasi gitti ama kanal quiz de aktif gorunuyor kac gundur bi umut bekliyorum odemeyi aliyim kanali kapatacam

Para kazanması kapanan kanala ödeme alamazsın üzgünüm..

Para kazanması kapanan kanala ödeme alamazsın üzgünüm..
niye kanali atmiyolar onu anlamadim kanali atsalar yani silcem umidi kesip yada silme geri alma taktigi ile para kazanmasini geri acacam adsense de bir cok kez yaptim sonuc iyidi para kazanmasi gelmisti

Alacagimiz 3 kurus para, yuregimizi agzimiza getirdin be usta :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri