Quiz Atılan Kanallar

MortalKombat

Kayıtlı Üye
İhtarli vs vs dunya engelı yuksek 3 hane kazanclı 4 5 tane kanlaım var dolar dunya engelı olan var temız olan karısık var adsense baglıyım sızce arkadaslar bekleyımmı
I9Z2OeN.png

adsense ılgılı hıc bır bılgım yoktur bıde bendekı hosted account bu ne zaman onaylı adsense olucak acaba

adsense banları devam ediyor mu hala
1 yıldır ugramadım adsenseye

İhtarli vs vs dunya engelı yuksek 3 hane kazanclı 4 5 tane kanlaım var dolar dunya engelı olan var temız olan karısık var adsense baglıyım sızce arkadaslar bekleyımmı
I9Z2OeN.png

adsense ılgılı hıc bır bılgım yoktur bıde bendekı hosted account bu ne zaman onaylı adsense olucak acaba

Atilan kanallarinda yesil yanan dolar var mi?

Atilan kanallarinda yesil yanan dolar var mi?
var hepsı quız gorunuyor ama gorunuyor yanı ben kanal yapmayı bıraktım duddnen berı duzeldır ısallah cıddı kanalları atmıs temızlerıde atmıs bussuru gelırlı kanalım bosta suan adsense dedıklerı kadar kotu mu

ünlem görmeyeli çok oldu şimdi bide ünleme alışmak var

1 hafta önce soktuğum 3 k izlenmiş hiç uyarı bulunmayan kanalı atmış,

Adsenselarımın hepsi ve bir çok quiz kanalında para kazanmaları gitmiş, anlayabilmiş değilim.

Quiz bütün kanallarım atılmış sanırım,, bi 30 40 tanesine girdim hiç bir uyarı olmamasına rağmen partnerden atılmışlar. Güle güle YT.

Quiz bütün kanallarım atılmış sanırım,, bi 30 40 tanesine girdim hiç bir uyarı olmamasına rağmen partnerden atılmışlar. Güle güle YT.

atıldığını nasıl anlıyorsunuz hocam panele girişte bağlanmıyor mu hesaba. yada mail falan mı geliyor sistemsel bi sorun olabilir

son 1 haftadır çok iyi izlenen ve kazandıran bir quiz kanalım var,bu kanalı 29una kadar quizde tutup sonra adsense geçirsem kesinleşme olur mu adsense de?

Şuan partnere bağlı olupta paneline girilmeyen kanallar kesinleşmiş midir biz göremesekte? Yani ödemelerini alabilir miyiz en azından ?

Hiç Bir uyarı olmamasına rağmen Para kazanma sekmesine tıkladığımda bağlı gözükmeyen quiz kanallar, Dolayısı ile kesinleşme ve ödeme olmayacak bunlara.

oZ05Y2.png

Ekli dosyalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri