Quiz Banka Ödeme Form doldurma İngilizcesi Olanlar Yardımcı olabilir mi?

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Merhaba Arkadaşlar,

Quiz Group Banka Ödeme formunu eksiksiz doldurmak istiyorm fakat kafama göre de doldurmak istemedim herhangi bir yanlış olmaması için, İngilizcesi olan biri yardımcı olur beni aydınlatırsa, hem ben, hemde benim gibi tereddütte kalan arkadaşlar faydalanmış olur,

Ekte Görüldüğü Gibi..

Benificiary : İsim Soy isim

Beneficiary adres: Country* Turkey
Town/Locality: Buraya İstanbul/Pendik mi Yoksa Pendik/istanbul şeklinde mi yazacağız? emin olamadım.

Street &bld.* Ev adresimizi yazacağız.

Postal Code: Posta kodumuzu yazacağız.

IBAN: iban numaramızı yazacağız.

Account. Accounta ne yazıyoruz hesap sahibi adımı? Bankanın adını mı ?

BANKA SWIFT: Buda Hangi banka ise o bankanın swift kodunu yazıyoruz bulup.

Town/Locality ve Accont: la ilgili beni aydınlatırsanız memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• quiz.jpg
    quiz.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 343
Sağolasın çok Teşekkür ederim.

Yani istanbul/pendik mi yazayım? Yoksa pendik/istanbul şeklinde mi ?

normalde önec ilçe sonra şehir yazılıyor diye biliyordum ama ?

ilçe/şehir şeklinde yazabilirsin o kısmı çok önemli değil önemli olan iban numaranı hatasız yazman.

Arkadaşlar bu quiz in formuna imza işini nasıl yapıyoruz. Life da elektronik izma atıp geçiyorduk. Burada nasıl bir yol izlemek gerek.

Para kesinleştikten sonra bankaya ödeme istemek mümkün mü [MENTION=13872]Psi[/MENTION] bende yine takipcinim detaylı ogrenekde yardımlasak

ilçe/şehir şeklinde yazabilirsin o kısmı çok önemli değil önemli olan iban numaranı hatasız yazman.

tamam hocam sağolasın ilçe şehir yazıyorum. iban , şube kodu hesap numarası hepsi eksiksiz. umarım i sıkıntı çıkmaz :)

Quiz banka ödemesi yapıyor mu artık Türkiye'ye ?

evet geldi fakat 1000 dolar alt limiti var. benimki bu ay gelmez artık gelecek aya alırım :)

Arkadaşlar bu quiz in formuna imza işini nasıl yapıyoruz. Life da elektronik izma atıp geçiyorduk. Burada nasıl bir yol izlemek gerek.

en az 50 kere mail attım cevap vermiyorlar bu imza olayı ile ilgili. ama forumda görmüştüm açıklama yapmışlar. imza gelsin gelmesin , kanalınız panelde gözüküyor good staning yazıyorsa ödemeleriniz yapılacak diyordu.

bende 8 kanal var 5 i imzalı 3ü imzasız.

Para kesinleştikten sonra bankaya ödeme istemek mümkün mü @Psi bende yine takipcinim detaylı ogrenekde yardımlasak

yine bu forumda bir konuda gördüm 12'sinden önce değiştirmek gerekiyormuş yoksa paypal / webmoney hangisi seçiliyse o ayın kazancı oraya gidiyormuş . Bende o yüzen apar topar banka hesabı giriyorum şimdi. Dolar hesabı açtım bankayada sordum 3 ayda bir 13 dolar kesinti oluyormuş sadece . Eğer karşı taraf kesiyorsa yollarken bilemem ama biz 3 ayda bir 13 dolar kesiyoruz sadace dedi finans bank :)

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

To change your payment method/details please submit your application before the 10th day of the current month. Otherwise new payment method will be admitted starting from the new payment month.
Example: If you submit your application before May, 10, new payment method/details will be admitted and the payment for April reporting period will be made at your new payment details. Otherwise earnings starting from for May reporting period will be paid at new payment details.

Ödeme yöntemini değiştirmek için / detaylar mevcut ayın 10. gününden önce başvurunuzu lütfen. Aksi takdirde yeni bir ödeme yöntemi yeni ödeme aydan itibaren kabul edilecektir.

Örnek: Mayıs 10 önce başvurunuzu, yeni bir ödeme yöntemi / ayrıntıları kabul edilecek ve Nisan raporlama dönemi için ödeme yeni ödeme ayrıntıları yapılacaktır. Aksi Mayıs raporlama dönemi için başlayarak kazanç yeni ödeme ayrıntıları ödenecektir.

1 günle kaçırdık iyimi? boşu boşuna paypala gelcek para :S

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

Profil için şifre oluştur felan dedi. Girdim, sonra şifreyi gir dedi 3 kez yanlış girmişim şimdi hesabı 3 saatliğine bloke ettiler :D

The password that you entered is incorrect. You cannot log into your dashboard.
Please try again in 3 hours, or contact partner care at support@quizgroup.com.

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] bu iş olmaz zaten .. 30 dollar onlar kesecek quiz 13 dollarda banka .. toplam 35 dollar filan eder etmez ama bu kazancı hep göreceğimizinde garantisi yok :D en iyisi eski yoldan devaö

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] bu iş olmaz zaten .. 30 dollar onlar kesecek quiz 13 dollarda banka .. toplam 35 dollar filan eder etmez ama bu kazancı hep göreceğimizinde garantisi yok :D en iyisi eski yoldan devaö

1000 dolar paypal aldığını düşünelim yüzde 5 paypal kesti 950 kaldı kur 2.20 desek 2090 lira eline geçer eğer banka alırsan 1000 dolar 30 dolar kesinti 970 dolar kuru 2 kuruş aşagı olsa mesela 2172 falan geliyo tabi paneldeki kanal sayını artırırsan 30 dolar kesintide sakız parası kalır.

@Psi bu iş olmaz zaten .. 30 dollar onlar kesecek quiz 13 dollarda banka .. toplam 35 dollar filan eder etmez ama bu kazancı hep göreceğimizinde garantisi yok :D en iyisi eski yoldan devaö

valla 35 dolar hiç bir şey değil ki bu ay 1 kya yakın para bi dahaki ayda öyle olsa 2 k ya 35 dolar gitsin ne olacak. hele ki birde Dolar kuru değişmeyecek paypaldaki gibi işte şahane olacak :)

1000 dolar paypal aldığını düşünelim yüzde 5 paypal kesti 950 kaldı kur 2.20 desek 2090 lira eline geçer eğer banka alırsan 1000 dolar 30 dolar kesinti 970 dolar kuru 2 kuruş aşagı olsa mesela 2172 falan geliyo tabi paneldeki kanal sayını artırırsan 30 dolar kesintide sakız parası kalır.

kur 2.20 olsa yine iyi 2.14 bildiğim kadarıyla. katılıyorum sana :F

valla 35 dolar hiç bir şey değil ki bu ay 1 kya yakın para bi dahaki ayda öyle olsa 2 k ya 35 dolar gitsin ne olacak. hele ki birde Dolar kuru değişmeyecek paypaldaki gibi işte şahane olacak :)

Paypalda fark hep 6 kuruş yada bana öyle denk geliyo ama 6 kuruşda çok bi fark bide 4 5 gün bekle ki para bankaya yatsın out adsense in partner out paypal in banka :D

2.20 idi paypal

Paypalda fark hep 6 kuruş yada bana öyle denk geliyo ama 6 kuruşda çok bi fark bide 4 5 gün bekle ki para bankaya yatsın out adsense in partner out paypal in banka :D

Valla Paypal kesintide % 5 dediler ama ben hesapladım % 8 kesinti yaaptı Quiz ödemesinde . Gerçi 6.83 , 6.23 e düştü meblağ küçük olduğu için öylede olmuş olabilir ama bilemiyorum.

Hem dolar yükseliyor Gardaşlar 2.20de kurtarmaz :rolleyes:

Quize Profil oluşturup şifre girdim Şimdi şifreyi kabul etmiyor. hesap yalan oldu iyimi :D

Aman bulaşmayın hocam :D Ben de bundan 1-2 ay önce güvenli olsun diye şifre girdim bir daha da giriş yapamadım ve hala da öyle, mailde attım bakmadılar :)

Aman bulaşmayın hocam :D Ben de bundan 1-2 ay önce güvenli olsun diye şifre girdim bir daha da giriş yapamadım ve hala da öyle, mailde attım bakmadılar :)

Bana olanda o :) şifreyi doğru yazdıgıma eminim. Gizli soruyu doğru girdigime eminim ama paso bloke ediyor 3 saat sonra gel diyor. Birde banka ödemesi isteyecektik, artık ancak paypala gelir o da gelirse :)

Bana olanda o :) şifreyi doğru yazdıgıma eminim. Gizli soruyu doğru girdigime eminim ama paso bloke ediyor 3 saat sonra gel diyor. Birde banka ödemesi isteyecektik, artık ancak paypala gelir o da gelirse :)

Ben çok denedim hocam, 3 saat sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra da denedim giremedim ve hala da öyle :) Geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri