Quiz banka ödemeleri 30$

Hocam biz mi tek tek aynı cüzdan yapacağız yoksa onlar tek cüzdana kendileri mi geçirecek hepsinin nasıl anlayacaklar aynı kişiy ait olduğunu alt cüzdanların...

Program kuruyorlar sana. O programla hemen cüzdan açabiliyorsun, çok basit.

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

hepsini tek cüzdana ekleksek olmuyormu ?

Sonradan tekine toplayabiliyorsun ama quiz de tek cüzdana atamıyorsun, hata veriyor.

+100$ alabiliyorsun o 30 dolar ne kadar alırsan al o kadar banka kesecek (transfer kesintisi 30$)

Dostum bunun herhangi bir yüzdesi mi va r yoksa 100 dolarda 30 dolar mı kesinti yapilacak bu nasıl bir olaydı yada 31 dolar kazandığımızı düşün 30 doları havale parası bir doları da hesaba mı yatacak açıklayın lütfen :D

Program kuruyorlar sana. O programla hemen cüzdan açabiliyorsun, çok basit.

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

Sonradan tekine toplayabiliyorsun ama quiz de tek cüzdana atamıyorsun, hata veriyor.

Hocam o program var zaten 20 tane de alt cüzdan var quiz ödeme yaparken bunları bir mi ödeyecek yoksa ayrı ayrı mı orayı anlamadım

Hocam o program var zaten 20 tane de alt cüzdan var quiz ödeme yaparken bunları bir mi ödeyecek yoksa ayrı ayrı mı orayı anlamadım

Hocam her cüzdan'ın Z ile başlayan numarası var. Bir cüzdanı 2 defa yazamazsın zaten. Her cüzdan 1 kanal için. Sonra hepsini birinde toplicaksın, ana cüzdanda.

her kanala ait bi cüzdan oluşturdun diyelim hocam,quiz her kanalın ödemesini ayrı ayrı gönderir.paraların hepsi geldiginde sen kendin tek hesapda toplayacaksın ki sanırım bu biraz ugraştıracak bizi.programa şöyle bi baktım ve anladıgım kadarıyla hesaplardaki parayı tektek ana hesaba göndericez önce ve sonrada ordan banka hesabımıza çekicez.yüzlerce kanalın parasını tek hesapda toplamakta pek kolay olmayacaktır bu şekilde olursa tabi ama kısa bi yolu varmı orasını bilmiyorum,sormadım :)

her kanala ait bi cüzdan oluşturdun diyelim hocam,quiz her kanalın ödemesini ayrı ayrı gönderir.paraların hepsi geldiginde sen kendin tek hesapda toplayacaksın ki sanırım bu biraz ugraştıracak bizi.programa şöyle bi baktım ve anladıgım kadarıyla hesaplardaki parayı tektek ana hesaba göndericez önce ve sonrada ordan banka hesabımıza çekicez.yüzlerce kanalın parasını tek hesapda toplamakta pek kolay olmayacaktır bu şekilde olursa tabi ama kısa bi yolu varmı orasını bilmiyorum,sormadım :)

Olayı anladım artık tek tek uğraşacağız yapacak bir şey yok...
ama istek gelirse bence toplu birleştirme yapabilirler Türkiye temsilcisiyle görüşmek lazım ...

teşekkürler...

Az önce bir kanalımı Quize ekledim.Banka hesabı gircektim ama banka seçeneği çıkmadı.Bu konuda yeni bir şeyler mi yaptı quiz acaba? Bilgisi olan var mı ?

banka dashboard a girince gözüküyor kayıt formunda değil diye biliyorum

Rica etsek kapanan kanal ödemelerini ana ödemeyle birlikte birkaç gün sonra yaparlar mı?

Bir 30 dolar da ayın 26'sındaki kapanan kanal ödemeleri için kesiyorlar değil mi? İlk defa alacağım da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri