Quiz banka ödemesinin dezavantajı var mı

yenerk

Kayıtlı Üye
bankaya alınca daha mı fazla kesiyor webmoney e göre geç ödüyor onu biliyorumda başka sorunu oluyormu onu merak ettim

1000$'dan fazlaysa çek bankaya daha karlı. Diğer türlü webmoneyden al. Banka ödemelerinde 1-2 gün oynar arada ama 1000$'dan fazlaysa miktar bankayı beklemeye değer emin ol.

30 dolar quizin yolladığı banka kesiyor burda da aldığın ödemeye göre kesinti yapıyorlar. 1000 dolar üstü ödeme almıyorsan banka avantajlı değil

boşa wm çekmişiz desenize :D o kadarda cüzdanla vs uğraştım ya :D

Dostum kar zararı hesaplamaktansa bankaya çek gitsin..1000$ olsun olmasın banka tercih etmeni öneririrm en azından kafan rahat olur..Zamanında millet Paypalda neler çekti..Wm de böyle birşey olmayacağının garantisi yok

aynen 100 dolar kazansan bile çek bankaya başka aracılarla uğraşma.

kapanan kanalların yani bu ayın 30 unda yapılacak ödemeler için en son ne zaman ödeme yöntemi değiştirmek lazım...

Edit: yeni konu açmak istediğimden burdan sordum konu sahibinden özür

Bankaya daha önce ödüyor.
Bayram öncesi aldım Kuveyt.
Tabi bayramdan sonraya kalan çok kişi kaldı.
Onlarda bence bankalarından dolayı.

Ayın 10'una kadar değiştirebiliyorsun

yok hocam o normal ödeme için tamam da şimdi değiştirsem kapanan kanallar için yapılacak ödeme (yani ayın 30unda yapılacak ödeme için )

ödeme nereye gider bugun girdiğim bilgiye mi gider yoksa eski ödeme yöntemine mi gider.

yok hocam o normal ödeme için tamam da şimdi değiştirsem kapanan kanallar için yapılacak ödeme (yani ayın 30unda yapılacak ödeme için )

ödeme nereye gider bugun girdiğim bilgiye mi gider yoksa eski ödeme yöntemine mi gider.

Hocam onu bilmiyorum yanıltmıyayım şimdi sizi :) Benim normal ödemeyi bir sonraki ay'a atmış mesela 12'sinde değiştirdiğim için.

21 ine kadardi sanirim hocam o keşke değiştirmeseydiniz

WebMoneyTürkiye - QUIZ'in direkt bankaya transfer ile ödemelerinde yine çok büyük olasılıkla KIYI BANKACILIĞI kullanılmaktadır. Banka başka ülkede olabilir ama şirket offshore şirket bunu zaten biliyoruz. (Not: Bankaları konusunda ise tam bir veri elimizde yok. Bunu sizler sorarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyoruz)

bu konuda bankaya çekmek sakıncalı olarak uyarıyor ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Off shore diyen ve elinde kaniti olan koysun. Bizde bilgilenelim.
Ama bence 2 yila yakin suredir odeme alanlar incelemeye girmediyse bi sknti yok demektir.

WebMoneyTürkiye - QUIZ'in direkt bankaya transfer ile ödemelerinde yine çok büyük olasılıkla KIYI BANKACILIĞI kullanılmaktadır. Banka başka ülkede olabilir ama şirket offshore şirket bunu zaten biliyoruz. (Not: Bankaları konusunda ise tam bir veri elimizde yok. Bunu sizler sorarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyoruz)

bu konuda bankaya çekmek sakıncalı olarak uyarıyor ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Gönderdikleri banka ister of shore olsun ister olmasın ne önemi var.turkiyede çekeceğiniz banka offshore olmasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim webmoney 100 de 0.8 kesiyor yani buda demektir ki 1000 dolardan fazlaysa alacağın bankanın 30 dolar kesintisinin üzerine çıkar eğer 10000 dolarsa zaten sana ortak oluyo birde para bozdurmaları falan çok zor. en güzeli enpara 6 dolar kesiyo sadece

off shore göndermiyor,%100 ,kanıt isteyip vaktimi harcamayın,inanmayan bankaya çekmez olur biter :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri