Quiz Bloke parayı iade edin diyor?

Az önce Paypal'ı aradım. Bu durum bu şekilde devam edip ayın 6'sı oldugunda ne olur sizce dedim. Büyük ihtimal paralar sizin hesapta kalacak dedi. Çünkü Quiz'in sahibi tüm ödemeleri yetkilendirdi dedi. Size önerim beklemeniz dedi. Bende o yüzden beklemeye karar verdim arkadaşlar. Diğer türlü herşey çorba olacak çünkü.

Size dönüş oldumu

mobil mesaj

hayır ben yeni attım hocam dönüşü bekliyorum neyse benim artık çıkmam gerek biraz kafa dağıtma zamanı dönüş elbet olacak.

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

You can change your payment method/details and profile data in your personal dashboard

bana bu şekilde mesaj geldi.

arkadaşlar bende sabah 3 ödememi iptal ettirdim. Biraz mırın kırın ettiler. 10 gün beklemeniz lazım falan dediler. bende burada sorunu paypalın çıkardığını düşündüğümü, çünkü dün sorun çözüldü, blokeler kalktı demiştiniz. 1 saat sonra tekrar bloke koydunuz dedim. Burada sorunun paypaldan kaynaklı olduğunu düşündüğümü söyledim. itiraz etti. o zaman ödememi firmaya iade edin, ben Quiz group ile sorunumu çözerim dedim. Bu konuşmadan sonra peki iptal ediyorum dedi. Şimdi Quize mailde attım. Bakalım ödeme ne zaman yapılacak?

Az önce Paypal'ı aradım. Bu durum bu şekilde devam edip ayın 6'sı oldugunda ne olur sizce dedim. Büyük ihtimal paralar sizin hesapta kalacak dedi. Çünkü Quiz'in sahibi tüm ödemeleri yetkilendirdi dedi. Size önerim beklemeniz dedi. Bende o yüzden beklemeye karar verdim arkadaşlar. Diğer türlü herşey çorba olacak çünkü.

hocam adamlar maillerinde para geri iade edilecek diyip duruyor pek güvenme bunlara

bana bu şekilde mail dönüşü yaptılar:

You can change your payment method/details and profile data in your personal dashboard

Bendende kanal url sini istediler.
Greetings
Could you please provide Your channel url

mobil mesaj

hocam adamlar maillerinde para geri iade edilecek diyip duruyor pek güvenme bunlara
Hocam valla çok yoruldum. Ne olacaksa olsun modundayım. 15 gündür ödemelerle ugrasıyoruz. Hem paypal hem quiz birbirinden kurtulmaya çalışıyor gibi bir durum var. Quiz bence paypal seçeneğini kaldırsın. Paypal'da quize komple blokeyi çaksın hepimiz rahatlayalım valla.

Hocam valla çok yoruldum. Ne olacaksa olsun modundayım. 15 gündür ödemelerle ugrasıyoruz. Hem paypal hem quiz birbirinden kurtulmaya çalışıyor gibi bir durum var. Quiz bence paypal seçeneğini kaldırsın. Paypal'da quize komple blokeyi çaksın hepimiz rahatlayalım valla.

valla bende aynı şekildeyim paypal'dan başka seçeneğim olsa hiç uğraşmam ama bende ama seçeneğim yok bir umut bekliyorum herkes gibi:(

Şu ödemeler bi düzene girse de hepimiz rahatlasak artık. Her mesajı takip eder oldum. Bu konu bitene kadar Şubat ayı ödemeleri başlayacak. Aç tok farketmez, günde bir doz Quiz konusu almamız şart oldu.

Keşke iade etmeseydim diyorum şuan gerçekten çorba olacak daha geç ödenecek paralar yav yemin ederim insan pişman oluyor bide webmoneye ödemeleri gecikir vs vs sorunlar

Ben url yolladim paypali tamamen kapattilar pcye gecince konu acacagim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben url yolladim paypali tamamen kapattilar pcye gecince konu acacagim

Quiz'e 5 tane paypaldan parayı iade ettim webmoney hesabıma gönderin diye + URL yi verdim kanalımın webmoney olarak değiştirdim ödeme yönetimini + webmoney cüzdan numarasınıda verdim daha ne yapabilirim ki.

Quiz'e 5 tane paypaldan parayı iade ettim webmoney hesabıma gönderin diye + URL yi verdim kanalımın webmoney olarak değiştirdim ödeme yönetimini + webmoney cüzdan numarasınıda verdim daha ne yapabilirim ki.

Bankaya cevir hocam en sagliklisi

arkadaslar sımdı gorustum cengız beyle kendısı bana ıkı secenek oldugunu ya parayı iade etmemiz gerektiğini yada beklememiz gerektiğini soyledi.Size önerim bekleyin dedi.Parayı iade edersek benım dusunceme gore bu olay cok daha fazla karısacak benım tavsıyem bıraz daha beklememiz yonunde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri