Quiz Boş Kanal 1 Aylık

karayaman

Süper Moderatör
elimde 1 aylık az once quize soktuğum kanal var 30 tl istiyorum özel url si alınmamıştır. herhangi bir telif vs. yoktur.

özelden ulaşabilirsiniz.

2. kanal fiyatı 35 (Atılması imkansız özgün kanalım çünkü)

Kanal sayısı 2 ye çıktı 12 temmuz açılış tarihi quize yeni girdi 2. kanalda imza mailler her 2 kanaldada mail olarak duruyor imzayı alan kişi atıcak

Son düzenleme:
imza mailide geldi 30 tl son fiyattır. arkadaslar

Bence doğru olanı yapıyorsun. Benimle anlaşmadan önce piyasayı bir kontrol et. Git gide de indir bakalım nerede alıcı bulacak :)

Bence doğru olanı yapıyorsun. Benimle anlaşmadan önce piyasayı bir kontrol et. Git gide de indir bakalım nerede alıcı bulacak :)
hocam senle konusmadan önce acmıstım konuyu :)

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

2. kanalıda ekledim konuya fiyat 35 tl quizden atılma ihtimali yok özgün kanalım 12 temmuzda açılmıştır.

Bu piyasayı kim yükseltiyor yahu quiz'e girmiş kanal demek 1000 izlenmeli kanal demek Allah aşkına kim 1000 izlenmeli kanalı 30 liraya satar.

Yani sanki zoomin kanal satışı yapılıyor. Quiz'e girmek için 1000 izlenim yeter. Herkes istediği fiyattan satar klasiklerine girmeyin lütfen resmen fahiş fiyattan kanallar satılıyor.

Bu piyasayı kim yükseltiyor yahu quiz'e girmiş kanal demek 1000 izlenmeli kanal demek Allah aşkına kim 1000 izlenmeli kanalı 30 liraya satar.

Yani sanki zoomin kanal satışı yapılıyor. Quiz'e girmek için 1000 izlenim yeter. Herkes istediği fiyattan satar klasiklerine girmeyin lütfen resmen fahiş fiyattan kanallar satılıyor.

Hocam 25 tlye almak için kaç tane pm geldi piyasa neyse bende ona göre satıyorum yakında sürekli satışını yapıcam o zaman fiyatlandırmaya bakabilirsiniz iyi forumlar.

Hocam 25 tlye almak için kaç tane pm geldi piyasa neyse bende ona göre satıyorum yakında sürekli satışını yapıcam o zaman fiyatlandırmaya bakabilirsiniz iyi forumlar.

Piyasayı kimin yükselttiğini merak etmiştim cevabını aldım teşekkürler.

quiz kimsenin parasına yatmıyor ondan piyasası yuksek ve butun partnerlerden önce ödeme yapıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri