Quiz Boş Kanal Fiyatı

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Quiz google dan ceza yedi ,tüm kedoo networklerine kanal alımını durdurdular,anlayacağın şu an o elindeki kanallar altın değerinde oğuz :)

Kedooda askerlik arkadasiniz var ondan mi ogrendiniz hocam, dun sabah partnere davetiye gelen arkadaslarim oldu özgün kanallarla, birseyleri sallayip inanmayi ne cok seviyorsunuz. 3 tane kanal deneyip sokamayan tüm kedoo partnerleri kanal almiyor diye salliyor herkes usta bu forumda herkesin ajanlari var icerde :D

Kedooda askerlik arkadasiniz var ondan mi ogrendiniz hocam, dun sabah partnere davetiye gelen arkadaslarim oldu özgün kanallarla, birseyleri sallayip inanmayi ne cok seviyorsunuz. 3 tane kanal deneyip sokamayan tüm kedoo partnerleri kanal almiyor diye salliyor herkes usta bu forumda herkesin ajanlari var icerde :D

yok kardeşim iricom hub sahibi quiz direk bildirimde bulunmuş onlara,hem ben spam kanallardan bahsediyorum-birşey salladığım yok edepli konuş !

Madem çok biliyon bi ss atta kanal aldığına dair inanalım sana. Senin de o konuşanlardan farkın kalmıyor o zaman.

:) klasik ytpara konusu vurun k....eye :)
quiz kimine göre bitmiştir kimine göre bitmemiştir.ama elinde hazır kanal olanlar var ve o kanalları almak ısteyenler var arz talep meselesi satıcı fiyat biçer alıcı fiyatı beğenirse alır begenmezse eyvallah der yoluna bakar.
fırsatçılığı daha öncede gördük ve sonuçlarınıda bence fırsatçılık aynı emeği harcayıp ortama göre fıyat yukseltmektır ama ekstra emek harcıyorsan ve fıyat artırdıysan bu fırsatçılık değildir bence,eğer birilerinin fırsatçı olduğunu düşünüyorsanız bi daha alışveriş yapmazsınız kısaca hikaye bu:)
işlerin normale dönmesi dileğiyle ama herkes gergin iyice germenin anlamı yok ;)
herkese hayırlı kazanclar....

Son düzenleme:
Madem çok biliyon bi ss atta kanal aldığına dair inanalım sana. Senin de o konuşanlardan farkın kalmıyor o zaman.

Kardeş bence kedoo ceza aldi diyen neye dayanarak diyor. Nerede yaziyormus ceza aldigi onu kaynak gosterip yazsin. Forumda detayli bakarsan gayet davetiye alanlar var son zamanlarda. Tabi siz istediginize inanirsiniz. Özgünse kanaliniz quizde havada kapar baska partnerde. Degilseniz zaten bütün partnerler ceza yedi yemedi neye inandiginiz cokta önemli degil.

:) klasik ytpara konusu vurun k....eye :)
quiz kimine göre bitmiştir kimine göre bitmemiştir.ama elinde hazır kanal olanlar var ve o kanalları almak ısteyenler var arz talep meselesi satıcı fiyat biçer alıcı fiyatı beğenirse alır begenmezse eyvallah der yoluna bakar.
fırsatçılığı daha öncede gördük ve sonuçlarınıda bence fırsatçılık aynı emeği harcayıp ortama göre fıyat yukseltmektır ama ekstra emek harcıyorsan ve fıyat artırdıysan bu fırsatçılık değildir bence,eğer birilerinin fırsatçı olduğunu düşünüyorsanız bi daha alışveriş yapmazsınız kısaca hikaye bu:)
işlerin normale dönmesi dileğiyle ama herkes gergin iyice germenin anlamı yok ;)
herkese hayırlı kazanclar....

ben kanal soktum desem
nickhim ile uyumlu olur sanırım :D ne hallere geldik sana tamı tamına katılıyorum [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION]
herkese tavsiyem artık Quiz i bırakın konusunu acmaya çünkü boş boş herkes birbirini kırıyor

şu kedoo ceza aldı diyen incici galiba ..

yok kardeşim iricom hub sahibi quiz direk bildirimde bulunmuş onlara,hem ben spam kanallardan bahsediyorum-birşey salladığım yok edepli konuş !

Birde edepli konuş demiş bana sanki hakaret küfür falan ettim :) Kedoo ceza aldı diye bir şeyi kesin bir dille yazmışsın, 2 mesaj yukarı bakarsan buraya bile yazan olmuş kanal soktum diye. Daha dün arkadaşım aradı davetiyeler bugün geldi diye. Bir çok konuda da gördüm son günlerde şöyle girdim böyle girdim yazanı.

Bütün bunların üstüne birisi gelmiş kedoo ceza yedi gibi bir şeyi kati suretle söylüyor. Ne demem gerekiyor? Tabikide uydurma kardeşim dicem. Bu arada senin iyi niyetinden şüphem yok sadece sana kim bilgi verdiyse trollemiş seni :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri