Serkan1905
Yasaklanmış
Fiyat pm (Meraktan)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olan oldu giden gitti Quiz aglama konusu burasi degil hocam ...
ağlamayı sen yapmışsın zaten. açtığın konuyla. istersen dön bir açtığın konuyu oku.
ağlamayı sen yapmışsın zaten. açtığın konuyla. istersen dön bir açtığın konuyu oku.
o kafası çalışan quiz de günü birlikte olsa kanal alımlarını şartsız bırakmasaydı.ne olduysa o sıfır izlenim,sıfır aboneli kanalları aldığı günden sonra oldu zaten.
herkes hatalıyken birine sallamak olmaz.
Hocam hadi bak işine senınle laf dalaşına girmeyecegım ...
Yaptıgın muhabbet çok gereksiz çünkü ;
Şuanda bu yaptıgın hikayeden başka birşey değil , ben ağlamıyorum durumu arz ettim de seni ney rahatsız etti bu kadar saldırcak yer arıyorsun???
Quizin böyle olacagını 3 - 4 ay öncekı konularda yazmıstım i bunu bırak dün Serkan abi bile dıyor 2 - 3 ay once boyle olacagı bellıydı dıye sen neyın hayatını yasıyorsun neyı savunuyorsun? Spam yapmasan , fazla kanal baglamasan Quızın devam edecegını mı sanıyorsun??? Çevremdekı herkeze söyledım , benı tanıyan herkezde bilir , adamlar RUS yapacakları atacakları kazık belli kazıgı atana kadar yedırdıler , verıdler verdıler verdıler 3 ay once bır konuda yazmıstım bunlar böyle verıyor verıyor verıyor bırgun vuracaklar diye kalkmış hala ''SEN SEBEPSİN'' muamelesı yapıyorsun ... Merak etme ben Quızden evler arabalar yatlar katlar almadım eşşek gibi işimde çalıştım 1750 maaş aldıysam 1000 - 1500 de quızden aldım 3 - 5 ay bu takıntılarını bana degıl git 100k - 200k - 300k ve katlarını alanlara yap ama onlara da yapma onlarda en guzelını yaptı böyle olacagı BEL - LİY - Dİ keske olar gıbı olabılseydım de yapsaydım yada sende şimdi ağlamasaydın da yapsaydın ...
Bak adamların vurdugu para 10k $ degıl , 100k $ degıl , farkındamısın en az 2.000.000$ yada 3.000.000 dolar bu para ne demek bılıyormusun? 7 yada 8 Trilyon demek TL ile 8.000.000 TL demek , Sen git bunun anlamını ögren , partner zihniyetını çöz sonra gel benı yargılamaya kalk burda ...
Başka da birsey yazma iyide kotu de cevap vermeycegım sen buna aglamak dıyorsan bütün forumda Quızden kazık yıyenler gibi ağlamaya devam edecegım ...!!!
---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------
SATIŞ GUNCEL 2 Dashboard duruyor (46 + 46 olanlar) 50 olan satıldı...
Bu yaptıgın düpedüz tahriktir.
Hocam hadi bak işine senınle laf dalaşına girmeyecegım ...
Yaptıgın muhabbet çok gereksiz çünkü ;
Şuanda bu yaptıgın hikayeden başka birşey değil , ben ağlamıyorum durumu arz ettim de seni ney rahatsız etti bu kadar saldırcak yer arıyorsun???
satıldı...
O tahrıkte bu nedır? http://www.ytpara.com/1148433-post17.html
Quızı ben batırmışım gibi muamele ypıp satış konusunu baltalamak nedir hocam?
Adam Quız alanlara satanlara laf soyluyor sanki siz almıyor gibi bu tahrıktır dıyorsunuz , walla pes !!!
Doğrudur tahriktir !!!
Özür dilerim. Life a olan sinirimden saracak adam arıyom
Satış Güncel ...
fiyat pm alabilirmiyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.