Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende de bu şekilde
ya dashboard sıkıntılı deniyor her gün bir şeyler oluyor hala dashboarda bakı ortalığı karıştıyorsunuz yapmayın artık..
ödemenizi aldınız mı hocam?
bloke olabilr belki hocam korkutmak istemem ama ben daha demin baktım benimki tam sayıydı telifli veya kapanmış kanalınız varmıydı
Beyler bu nedir böyle, korkutmaya başladı ufaktan. İlk defa böyle bir şey görüyorum ve kanallar açık durumda. Bakiye neden eksi (-) durumda olabilirki? Felaket tellalları konuya lütfen
![]()
![]()
![]()
Sonradan paypal değişikliğiyapılmışsa önceki ayki kullanıcı eksiye düşer, ama birsıkıntı yoktur .ödemeniz yapılır.
Benim kanallarda da böyle.. O eksi hep var ama ödememiş + alıyorum.No sıkıntı..
Beyler bu nedir böyle, korkutmaya başladı ufaktan. İlk defa böyle bir şey görüyorum ve kanallar açık durumda. Bakiye neden eksi (-) durumda olabilirki? Felaket tellalları konuya lütfen
![]()
![]()
![]()
Abi aynı durumdayız kanallarımda 1 er telif vardı böle eksi ytazıyor ve hala ödenmedi 105 dolar bi dashboardımda var![]()
Ömercim ödenmezse yine bir ilk bende başlayacak ))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.