Quiz Dashboard

xSultanx

Yasaklanmış
s.a beyler quiz kanal actım ve dashboarddan 2 kanal daha ekledım onların anlasmaları gelmedi dashboarddan kayıt ettıgım ıcınmı gelmıor tecrubesı olan varmı arkadaslar dash boardda kayıt olan kanalın anlasması yapıldı 2 saat ıcıde gelmıstı 24 saat oldu dıger kanalların anlasmaları gelmedi ?

Edit:Bununu sebebi quiz partnere girerken size bu kanalı aynı paypal adresine mi bağlıyacansınız (yes) farklı bır bağlantımı yapacaksınız (no) eğer anlasmanın her seferınde gelmesını ıstersenız no diyeceksiniz eğer kanallarınızın hepsini dashboardda gormek ıstersenız referansınızdan kayıp olup gene no diyeceksiniz (yes demeyeceksiniz yoksa dash boardda gozukmez kanallar)

Son düzenleme:
Valla hocam sen konu açmasan hiç aklıma gelmezdi benimde kanalların sözleşmeleri gelmedi. Sanırım ortak hesap olduğu için 1 sözleşmeyi kaale alıyorlar.

Quize bende yeni katıldım. Üç kanal ekledim.
İlk kanal için sözleşme geldi fakat diğer iki kanal için sözleşme gelmedi.

Ama sözleşme gelmeyen kanallarda aktif görülüyor. Dasboard ta diğer kanallar için de kayıt şekline göre ya signed (imzalandı) ya da special (özel) yazıyor.

Galiba artık aynı paypal hesabı ile eklenen diğer kanallara sözleşme gelmiyor.

Yinede tecrübeli olanlar bizi aydınlatırsa iyi olur

bende ordan yeni kanal bağlıyacaktım eğer sorun varsa yeni hesap açıp bağlayım

[MENTION=7779]xSultanx[/MENTION] soruların cevabını bu linkten bulabilirsin ..

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/46804-quiz-network-dashboard-aktif-edildi.html

Buradanda cvp veriyim ..

Yeni açılan kanaların dashboardları henüz 1 paypalda birleştirilmedi. Eski quiz kanaları sadece 1 paypalda birleştirildi. Sebebi dashboardın henüz oturmamasıdır.

Her kanal için sözleşme girilmesi zorunludur. Sözleşme gelmeyen kanalari 2 gün içerisinde atıyorlar. Dilerseniz yazip yeni sözleşme isteyin.

24 Saat İçinde Geliyor Bana Da Böye Olmuştu Hocam Meraklanmayın 24 Saat Geçipte Gelmediyse 48 Saat İçinde Kesin Gelir.

Dashboard'da asıl eklı olan kanalın bılgılerı gozukuyor ama dıger ekledıgım kanallar aktıf gozukmuyor yanı sankı dashobarda eklememısım gibi mantıken dusundugun zaman teklıf gelmesı lazım zaten normal olanıda bu lıfe partnerdede durum boyle ama 24 saat oldu hala gelmedı tuhaf anlamadım

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/46804-quiz-network-dashboard-aktif-edildi.html

Buradanda cvp veriyim ..

Yeni açılan kanaların dashboardları henüz 1 paypalda birleştirilmedi. Eski quiz kanaları sadece 1 paypalda birleştirildi. Sebebi dashboardın henüz oturmamasıdır.

Her kanal için sözleşme girilmesi zorunludur. Sözleşme gelmeyen kanalari 2 gün içerisinde atıyorlar. Dilerseniz yazip yeni sözleşme isteyin.

Birleştirme şöyle oluyor,yeni kanallar hemen panele düşmüyor , ödeme aldıktan sonra panele düşüyor..Sistem böyle işleyecek gibi görünüyor..

Birleştirme şöyle oluyor,yeni kanallar hemen panele düşmüyor , ödeme aldıktan sonra panele düşüyor..Sistem böyle işleyecek gibi görünüyor..

Dashboard ilk çıktığında hiç bi kanalım için ödeme almamıştım ama senin dediğin mantıklı belki bundan sonraki süreç de öyle olacak

Dashbordu hiç beğenmedim benim işime yaramıyor,paypal değiştirmek isteyenlerin işini görüyor...Ref sistemi de çalışıyor mu onu da bilmiyoruz.. [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Ref çalışıyor mu? Yada şöyle söyliyim panele düştümü ref'den üye olan kanallar?

Dashbordu hiç beğenmedim benim işime yaramıyor,paypal değiştirmek isteyenlerin işini görüyor...Ref sistemi de çalışıyor mu onu da bilmiyoruz.. [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Ref çalışıyor mu? Yada şöyle söyliyim panele düştümü ref'den üye olan kanallar?

Refden başvuru yapanların sayısı 17 başvuruları kabul edilen 14 kişi ..

Aktif kanalar kısmı 0 .. Refle ilgili hiçbir şey yok sadece kaç kanal başvurmuş kaç kanalın kabul edilmiş onu yazıyor baska hiç bir bilgi yok ..

Yüzde 2 lik gelri bana veriyorlar :) Ben yüzde 10 tüm para üzerinden sanmıştım meğer yüzde 20 karlarından yüzde 10 veriyorlarmış :) O yüzden arkadaşlarıma refimden üye olun demeyi bıraktım :) 1000 dollara 20 dollar şaka gibi

Buradanda cvp veriyim ..

Hocam kanalı ekleyeli 3 gün oldu.
Bu süreçte iki defa daha sözleşmeyi istedim
Sözleşme gelmedi.
Düne kadar sözleşme alanında no signed (imzalanmadı) yazıyordu
Bu gün dashboard a baktığımda signed (imzalandı) yazıyor.
Bu nasıl olabilir

Hocam kanalı ekleyeli 3 gün oldu.
Bu süreçte iki defa daha sözleşmeyi istedim
Sözleşme gelmedi.
Düne kadar sözleşme alanında no signed (imzalanmadı) yazıyordu
Bu gün dashboard a baktığımda signed (imzalandı) yazıyor.
Bu nasıl olabilir
Benim 5 gün önce bağladığım ve sözleşmeyi imzaladığım kanalarda not signet yazıyor :) Anlam veremedim bende buna

Panel yaptılar dedik sevindik ama bu kadar kötü olucağını bilseydik hiç istemezdik kanal ekliyoz panele kanalı farklı panele atıyo kazanç görürüz dedik o da yok ref kazancı alırız dedik oda yüzde 2 ymiş uğraşmaya değmez.

s.a beyler quiz kanal actım ve dashboarddan 2 kanal daha ekledım onların anlasmaları gelmedi dashboarddan kayıt ettıgım ıcınmı gelmıor tecrubesı olan varmı arkadaslar dash boardda kayıt olan kanalın anlasması yapıldı 2 saat ıcıde gelmıstı 24 saat oldu dıger kanalların anlasmaları gelmedi

dashborda hangi adresten bakılıyo hocam ben gelen sözleşmeyi kabul ettim şimdi herhangi bişey yapmama gerek varmı

3 gün oldu ne patnerden attı ne sözleşme geli dashboardan eklemiyecem bidaha :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri