Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz Dashboarda girmeden başvuru yapamıyorum hata alıyorum arkadaşlar , illaki Dashboarda girip başvuru yapmamı istiyor , bu sorunu nasıl halledebilirim ?
gelen soruya no dersen kayıt olabilirsin hocam, yes diyosundur.
Hüseyin kardeşimin cevabı üzerine ben de görselleri ekleyeyim. Söz uçar görsel kalır
![]()
![]()
anlatmak istediğimi anlatamadım hocam ben , bunu biliyorum zaten ..
yine de teşekkür ederim sağolun![]()
Hocam zaten kaydım var, sadece ben başvuru yapmak istiyorum Dashborda bağlamak istemiyorum![]()
dashboarda login mi olmak istiyorsunuz tam onlarak anlışmıyo yapmak istediğiniz
anlatmak istediğimi anlatamadım hocam ben , bunu biliyorum zaten ..
yine de teşekkür ederim sağolun![]()
eger x mail adresini/paypalını birden fazla kanalda kullanıcaksan mecburen baglayacaksın.yoksada farklı bi ödeme yöntemi ile,farklı bi dashboarda baglayacaksın![]()
Sağolasın hocam![]()
O zaman şöyle yapalımgörseller arşivde dursun belki sonra faydası olur..
1 - Sizin Quizde kanalınız var ve siz başka bir kanalla ekleme mi yapmak istiyorsunuz ?
Aldığınız mesaj Join olmak istediğinizde gördüğünüz mesaj. Şunu anlatıyor; bu kanal ile join olamazsınız diyor. Eğer kanal eklemek isterseniz Add New yani yeni bir kanal eklemelisiniz diyor.
Eğer ben ana dashboard ile giriş yaparım ve başka bir kanal eklerim google beni yakalar diyorsanız tek dashboardda 100lerce kanalı olan insanlar var bunu da belirteyim![]()
Siz sorunuzu daha da açarsanız biz de bildiğimizi buraya yazarız hocam![]()
hocam sormak istediğim soru şuydu ;
Şimdi ben +1k izlenim +10 aboneli kanalımı quiz yapcam ama kayıt olmadan sadece quiz kanalıma davetiye yollayacak .. Böyle bişeyde yokmuş sanki geçenlerde böyle yaptım diye hatırlıyorum ama galiba onda da Dashborda eklemişim kanalı![]()
Aynen o yokmaalesef. Olsa dükkan sizin.. İşin şakası bir tarafa genellikle bence bir konu açmadan önce detaylıca arayın ve hatta PM ile genelde bu konularda tecrübesi olan arkadaşlara sorun.
Örnek olarak; [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] kardeşim, Quiz ile alakalı benim de sormak istediklerimi PM`den cevaplıyor. Tabi sen sorarsan cevaplar mı bilmem ama abisinin kahrını az çekmedi sağolsun![]()
Sevgiler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.