Quiz Dashboardım Çalınıyor

• Kullanıcı YaRaSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Onceki kanal calinma olayinda da kendisi foruma gelememisti(!)
Yine uzaktan magdur kisiyle konusarak durumu bir sekilde anlatiyor.
Ozellikle boyle ciddi bir durum soz konusu olunca, foruma gelememe nasil oluyor?

Benzer bir olay benim de başıma geldi sadece 3 kişiye mail verdim ben bu zamana kadar. birinin şifreleri aylar önce değiştirilmiş yani şifreleri yanlış mailler vermişim. ona yeni maiiller verip düzelttim.

Sonra [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] 'a 10 mail verdim , sonra bir başkasına 25 mail hediye ettim, ama o hediye ettiğim maillere tekrar girdim silmemişim metin belgesinden sonra tekrar ona başka mailller verdim , verdiğim mailler de [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] 'a verdiğim 10 mail ve kendi kanallarımmış, Adam da quiz panele şifre koymuş. hem benim kanallara hem [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ın kanallar ı geri aldık bi şekilde, yani ne kadar mahcup oldum anlatamam 3 kişiy mail verdik birbirine karıştı olaylar, bu mail satış işleri çok riskli işler. ama wmz numarası Ege'nin çıkarıyorsa olay bellidir adam kendi almış başka açıklaması yok :)

Hocam Quiz Kontrol Panelinden Şifreli Olmasına Rağmen wmz değiştiriliyordu. Egeden Alınan maiillerden. Bu Gün Ege İle İrtibata geçtik. İadesini yaptı. Kendisinin olayla alakasını olmadığını söyledi. Araştırıyorum.

Bunu nasıl yapabiliyorlar anlamış degilim.Dashboart şifre koyuyorsunuz ama dashboartta girirlip ödeme yöntemi degiştiriliyor ve bu sadece bu arkadaşımızın sattıgı kanallarda oluyor.Kafa karıştı iyice...:confused:

[MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya gelip bi aciklama yap lutfen. Benimde anlamadigim nokta nasil oluyorda dashboarda girilip WMID seninkiyle degistiriliyor, ve ustune hesabina fazladan gelen miktari farketmiyorsun bile?

[MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya gelip bi aciklama yap lutfen. Benimde anlamadigim nokta nasil oluyorda dashboarda girilip WMID seninkiyle degistiriliyor, ve ustune hesabina fazladan gelen miktari farketmiyorsun bile?

Adama haksizlik yapmayalim.
Ben o kadar cok kanala sahip degilim.
Ona ragmen odemeleri karistiriyorum.
Bazen hic beklemedigim odeme geliyor.

Kimseyi zan altinda birakmak istemem gelsede aciklada keske ama dashboardlarinda sifesi degisiyorsa aklima bu adam keylogger gonderiyor mail id pass gonderirken hic almadim ondan ama mesela excel icine gomuyo olabilir

Ege bugün bu konuyu okudu. sonra çıkmış. negzel memleket bu ya

Konunun muhattapları neden bir açıklama yapmıyor gerçekten çok garip. Böyle konular dürüst kanal satıcılarına da zarar veriyor açıkçası. İşe yeni başlayan birisi bu konuyu okusa nasıl güvenecek bir başkasına. Oh ne ala memleket!

db ye şifre koyarsanız değiştiremezler hocam db ye baglantı kuramaz

dashbuardın şifresi vardı

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

Arkadaşlar konuyu tamamen okumadan yorum yapıyorsunuz. Konu Ege İle Çözüldü. Ödeme iadesi yaptı. Tarafından değiştirilmediğini Söylüyor. Fakat iki kez değiştirilmesini Araştırıyorum.

Hocam bu konuda bir neticeye varinizsa, konu icinde bizleri de bilgilendirebilir misiniz?

dashbuardın şifresi vardı

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

Arkadaşlar konuyu tamamen okumadan yorum yapıyorsunuz. Konu Ege İle Çözüldü. Ödeme iadesi yaptı. Tarafından değiştirilmediğini Söylüyor. Fakat iki kez değiştirilmesini Araştırıyorum.

Yahu ne demek cozuldu? Dashboardina girilip wm numarasi nasil onunkiyle degistigini adam akilli aciklamadan bu konu cozulmeyecek. Para iadesi yapmakla bitmiyor olay.

Yahu ne demek cozuldu? Dashboardina girilip wm numarasi nasil onunkiyle degistigini adam akilli aciklamadan bu konu cozulmeyecek. Para iadesi yapmakla bitmiyor olay.

Doğru söylüyosun. Ege Benim Tarafımdan değiştirilmedi diyo. Konu Savcılığa intikal etti. Her cevabımda yazıyorum. Gelişme Hk. Bilgilendiricem Diye.

Konu Ege Ve Tarafımdan Takip Ediliyor.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Hocam bu konuda bir neticeye varinizsa, konu icinde bizleri de bilgilendirebilir misiniz?

Tabiki.

---------- Spam Engelliyici 16:56 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

db ye şifre koyarsanız değiştiremezler hocam db ye baglantı kuramaz

Hocam Değişmiş İşte

Bu konu açıldıgından beri dikkatle takip ediyorum.Konuyu açan mağdur arkadaş ne oldu bilmiyorum [MENTION=7931]EgE[/MENTION] ile konuşup parasını aldıktan sonra 180 derece dönüş yapıp ne oldu, nasıl oldu, kim ne yapmış, ne konuşuldu gibi sorulara tüm ısrarlara ragmen cevap vermekten kaçınıp konunun gündemden düşmesi beklendi.Ayrıca konu faal iken [MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya girdi ve takip etti uzun süre tek kelime bir açıklama yazılmadı.
Burada önemli olan konu sahibinin maduriyetinin giderilmesi bu sağlandı konu açılış amacına ulaştı.Tamamda başka madurlarda var, görünen o ki; devamda edecek bu işi kalıcı olarak çözmeliyiz.Bu sebepten bu konu açılış amacına ulaşsa bile konu başka mağdurlar çıkmadan, açıklık getirilmesi ve önlemlerin alınmasına kadar gereken özenle takipedilmelidir.
Saygılar...

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

Bu konu açıldıgından beri dikkatle takip ediyorum.Konuyu açan mağdur arkadaş ne oldu bilmiyorum [MENTION=7931]EgE[/MENTION] ile konuşup parasını aldıktan sonra 180 derece dönüş yapıp ne oldu, nasıl oldu, kim ne yapmış, ne konuşuldu gibi sorulara tüm ısrarlara ragmen cevap vermekten kaçınıp konunun gündemden düşmesi beklendi.Ayrıca konu faal iken [MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya girdi ve takip etti uzun süre tek kelime bir açıklama yazılmadı.
Burada önemli olan konu sahibinin maduriyetinin giderilmesi bu sağlandı konu açılış amacına ulaştı.Tamamda başka madurlarda var, görünen o ki; devamda edecek bu işi kalıcı olarak çözmeliyiz.Bu sebepten bu konu açılış amacına ulaşsa bile konu başka mağdurlar çıkmadan, açıklık getirilmesi ve önlemlerin alınmasına kadar gereken özenle takipedilmelidir.
Saygılar...

Bütün mesajları okudum bence olay şu şekilde gerçekleştirilmiş olabilir;
Timeline şeklinde yazıyorum..

1- Ege mailleri açtı ve çocuk *****su gibi durumlarda sorun yaşamamak için tüm satışlarını, sattıkları kişileri falan bilgisayarından silmedi (!)

2- Daha sonra birileri Ege'nin bilgisayarını hackledi.
2(a)- Bu kişi yada kişiler Ege'nin düşmanı
2(b)- Bu kişiler Ege'nin arkadaşı onuda düşünüyor ve bazı dashboardlara ayıp olmasın diye onun hesap bilgilerini yazıyor..
2(c)- Bu kişiler yada kişi = Ege

3- Daha sonra mağdur olan arkadaş buraya konbu açıyor ve Ege bir şekilde konuyu görüyor.;
3(a)* Burda açıklama yapsa daha önce mağdur olan çok kendini savunamayacak
3(b)* Burda açıklama yapsa, olayın peşini bırakmayacak daha tecrübeli kişilere karşı savunması düşecek
3(c)* Kendini savunacak bir açıklaması yok
3(d)* Tek kişiyi ikna etmek kolay diip konu sahibine açıklama yaparak kurtuluyor

4(a)- Konu sahibi arkadaşa inandığı için konunun kapatılmasını istiyor
4(b)- Konu sahibi belkide bir daha başına böyle bir şey gelmemesi için potansiyel kayıpları engellemek amacıyla Ege ile uzlaşmaya gidiyor.
4(c)- Konu sahibi Ege'nin banlanmasından tekrar bilgilerinin değiştirilmesi olasılığı yüzünden korkuyor
4(d)- Konu sahibi hiç adliyeye bile gitmedi bu sebeple olayın bir level sonrası olmadığı için böyle bir sonuca razı oluyor.

Ayrıca ben konu sahibinin dashboard şifresi koyduğuna inanmıyorum. Dashboard şifresini kırması için Ege nin bir şekilde keylogger falan yedirmesi lazım, yıl olmuş 2015 hala onu yicek adam zaten böyle aylık 3-5k paraları hiç bir şekilde koruyamaz.. O yüzden DB şifresi koymamış, biri girip bir kanal ile şifreyi yapıştırınca olay patlak vermiştir..

Ne olacak;
Çok basit bir şekilde şunu söylemek gerekirse, bu forumdan banlanan adamlar zaten multileri ile geri dönüyor. Bir şekilde stoklamışlar hesapları vurgun yapıp geri geliyorlar. Bu sebeple 10 kuruş fazla verin güvenilir adamdan kanallarınızı temin edin. Yoksa bu çalınmalar, hacklenmeler falan hiç bitmeyecek..

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

bende anlamadım bişe arkadaşı görüştürdüm ege abiyle ordan sonrasını bilmiyorum [MENTION=15071]YaRaSa[/MENTION] kardeş bi açıklama yapsan ben suçlu duruma düşmeyim sonra seni görüştürdüm vs diye ne oldu ne bitti?Ben ege tozluklu bodrum dediğin için ege abiyle iletişim kurmanı sağladım fakat gerisinde ne oldu?

Kardeşim sende öyle mesajlar atmışsın ki,
sanki canını alıyorlar.. Ne bu koruma içgüdüsü,
iş ortağım olsa şu konuda onu korumaya geçmem. Kusura bakma ama bu tavrın bende başka şüpheler de doğurdu

Saygılar...

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

Saygılar...

Konuya yakında cevap yazacaktır aşırı bir yoğunluğu var şuan kendisinin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri