Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam Quiz Kontrol Panelinden Şifreli Olmasına Rağmen wmz değiştiriliyordu. Egeden Alınan maiillerden. Bu Gün Ege İle İrtibata geçtik. İadesini yaptı. Kendisinin olayla alakasını olmadığını söyledi. Araştırıyorum.
[MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya gelip bi aciklama yap lutfen. Benimde anlamadigim nokta nasil oluyorda dashboarda girilip WMID seninkiyle degistiriliyor, ve ustune hesabina fazladan gelen miktari farketmiyorsun bile?
db ye şifre koyarsanız değiştiremezler hocam db ye baglantı kuramaz
[MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya gelip bi aciklama yap lutfen. Benimde anlamadigim nokta nasil oluyorda dashboarda girilip WMID seninkiyle degistiriliyor, ve ustune hesabina fazladan gelen miktari farketmiyorsun bile?
dashbuardın şifresi vardı
---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------
Arkadaşlar konuyu tamamen okumadan yorum yapıyorsunuz. Konu Ege İle Çözüldü. Ödeme iadesi yaptı. Tarafından değiştirilmediğini Söylüyor. Fakat iki kez değiştirilmesini Araştırıyorum.
Yahu ne demek cozuldu? Dashboardina girilip wm numarasi nasil onunkiyle degistigini adam akilli aciklamadan bu konu cozulmeyecek. Para iadesi yapmakla bitmiyor olay.
Hocam bu konuda bir neticeye varinizsa, konu icinde bizleri de bilgilendirebilir misiniz?
db ye şifre koyarsanız değiştiremezler hocam db ye baglantı kuramaz
Adama haksizlik yapmayalim.
Ben o kadar cok kanala sahip degilim.
Ona ragmen odemeleri karistiriyorum.
Bazen hic beklemedigim odeme geliyor.
bende anlamadım bişe arkadaşı görüştürdüm ege abiyle ordan sonrasını bilmiyorum [MENTION=15071]YaRaSa[/MENTION] kardeş bi açıklama yapsan ben suçlu duruma düşmeyim sonra seni görüştürdüm vs diye ne oldu ne bitti?Ben ege tozluklu bodrum dediğin için ege abiyle iletişim kurmanı sağladım fakat gerisinde ne oldu?
Bu konu açıldıgından beri dikkatle takip ediyorum.Konuyu açan mağdur arkadaş ne oldu bilmiyorum [MENTION=7931]EgE[/MENTION] ile konuşup parasını aldıktan sonra 180 derece dönüş yapıp ne oldu, nasıl oldu, kim ne yapmış, ne konuşuldu gibi sorulara tüm ısrarlara ragmen cevap vermekten kaçınıp konunun gündemden düşmesi beklendi.Ayrıca konu faal iken [MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya girdi ve takip etti uzun süre tek kelime bir açıklama yazılmadı.
Burada önemli olan konu sahibinin maduriyetinin giderilmesi bu sağlandı konu açılış amacına ulaştı.Tamamda başka madurlarda var, görünen o ki; devamda edecek bu işi kalıcı olarak çözmeliyiz.Bu sebepten bu konu açılış amacına ulaşsa bile konu başka mağdurlar çıkmadan, açıklık getirilmesi ve önlemlerin alınmasına kadar gereken özenle takipedilmelidir.
Saygılar...
---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------
Bu konu açıldıgından beri dikkatle takip ediyorum.Konuyu açan mağdur arkadaş ne oldu bilmiyorum [MENTION=7931]EgE[/MENTION] ile konuşup parasını aldıktan sonra 180 derece dönüş yapıp ne oldu, nasıl oldu, kim ne yapmış, ne konuşuldu gibi sorulara tüm ısrarlara ragmen cevap vermekten kaçınıp konunun gündemden düşmesi beklendi.Ayrıca konu faal iken [MENTION=7931]EgE[/MENTION] konuya girdi ve takip etti uzun süre tek kelime bir açıklama yazılmadı.
Burada önemli olan konu sahibinin maduriyetinin giderilmesi bu sağlandı konu açılış amacına ulaştı.Tamamda başka madurlarda var, görünen o ki; devamda edecek bu işi kalıcı olarak çözmeliyiz.Bu sebepten bu konu açılış amacına ulaşsa bile konu başka mağdurlar çıkmadan, açıklık getirilmesi ve önlemlerin alınmasına kadar gereken özenle takipedilmelidir.
Saygılar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.