Quiz Denemeli Miyim?

Milesrebel

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar her ne kadar web sitesi işleriyle uğraşsam da youtube işini nedense denemek istiyorum. Web sitesi açarken bu derecede istek olmuyor ama youtube video ekle para kazan yapmak için doğmuş gibi hissediyorum :)

Daha önce youtube denemişliğim vardı ama aşırı çaplı yapmadığım için aldığım e-booklar, videolar, vps, taktikler boşa gitmişti.

Youtube hakkında bilgili olduğunuz için sizlere birşeyler danışmak istiyorum madde madde umarım yardımcı olursunuz. Daha önceki gibi gözü kapalı girip paramı boşuna harcamak istemiyorum.

- Quiz'de kazandıran videolar hazırlamak youtube kadar zor mudur? Render işlerini 1-2 kez yapmıştım youtube'de gerçekten zaman alan birşey benim için.

- Farklı kategorilerde çalışacak olsam farklı farklı quiz kanallar mı alacağım 7 TL'ye satılanlardan yoksa alınan kanallarla alt kanal gibi bir olay var mı?

- Webmaster forumlarının birinde kaynak satan ve çok kısa süre içerisinde kanala eklenen bir olay duydum. Misal veriyorum günde aşırı derecede video yüklemesi yaptım. Video sayısından kanala bir zararı olur mu?

Ses değiştirme, çeşitli renderler gibi uzun süreli işler varsa eğer hiç uğraşmamak istiyorum. Şuan için sadece youtube hevesim geçsin diye yapacağım ama uğraşmışkende kazanç muhakkak bekleyeceğim.

Sorularımın cevaplarını paylaşırsanız ve ya ekstra birşeyler eklemek isterseniz seve seve okuyup fikir sahibi olmak isterim.

İyi forumlar dilerim...

Quiz Youtube'tan para kazanmanı sağlayan aracı bir partner kuruluş öncelikle, yanlış anlama var sanırım. Yani Youtube üzerinden kazanmak, Quiz üzerinden para kazanmak iki ayrı şey değil, burada anlaşalım.

Quiz'e bağlanan kanalların avantajı kapansa da ödemelerin alınabilmesi. (kapanırsa iki ay sonra ödeniyor)

Çalışma teknikleri çok çeşitli. Botlar ile birkaç dakika içerisinde kanal kopyalayıp çok sayıda kanal ile çalışmak da, uzun renderlar alıp Youtube'da olmayanı atmak da çalışma şekillerinden. Seçim senin. Ne kadar emek o kadar para genelde...

Quiz kanallar, Quiz'e bağlanmış ve para kazanmaya hazır olan kanallara verilen isim oluyor. Ancak 1000 izlenim ve 10 aboneye ulaşmış kanallarını kendin de Quiz'e sokabiliyorsun. Eğer ilk birkaç gün içerisinde yüklü miktarda para getirecek içeriğin yoksa, Quiz kanal almanın ayrıca bir anlamı yok.

Yatmak üzereyken genel geçer böyle bilgiler vermek istedim, umarım sorularının bir kısmını yanıtlamışımdır.

Not: Youtube'u hayatına sokmak ciddi anlamda büyük bir stresin hayatına girişini de kabullenmek demek. Sabah uyandığında aklına ilk gelen şey, hatta rüyaların bile Youtube'la ilgili olacak bir süre sonra. Bu işe girerken bunları da aklında bulundurman gerekli.

Umarım aradığın bilgileri forumda bulursun, bol şans.

Son düzenleme:
[URL="http://www.ytpara.com/14057/atameh.html"' Alıntı:
atameh[/URL];1080263]ne kaybedersin..
Büyük bütçe ayırmayacağım için sadece zaman kaybederim hocam. Elbetteki hiçbirşeyin garantisi yok ama soru işaretleriyle bilmeden girdiğim bir sektör yerine bildiğim sektörde zaman harcamak daha iyi sanki.

[URL="http://www.ytpara.com/35996/drizzt.html"' Alıntı:
Drizzt[/URL];1080269]Quiz Youtube'tan para kazanmanı sağlayan aracı bir partner kuruluş öncelikle, yanlış anlama var sanırım. Yani Youtube üzerinden kazanmak, Quiz üzerinden para kazanmak iki ayrı şey değil, burada anlaşalım.

Quiz'e bağlanan kanalların avantajı kapansa da ödemelerin alınabilmesi. (kapanırsa iki ay sonra ödeniyor)

Çalışma teknikleri çok çeşitli. Botlar ile birkaç dakika içerisinde kanal kopyalayıp çok sayıda kanal ile çalışmak da, uzun renderlar alıp Youtube'da olmayanı atmak da çalışma şekillerinden. Seçim senin. Ne kadar emek o kadar para genelde...

Quiz kanallar, Quiz'e bağlanmış ve para kazanmaya hazır olan kanallara verilen isim oluyor. Ancak 1000 izlenim ve 10 aboneye ulaşmış kanallarını kendin de Quiz'e sokabiliyorsun. Eğer ilk birkaç gün içerisinde yüklü miktarda para getirecek içeriğin yoksa, Quiz kanal almanın ayrıca bir anlamı yok.

Yatmak üzereyken genel geçer böyle bilgiler vermek istedim, umarım sorularının bir kısmını yanıtlamışımdır.

Not: Youtube'u hayatına sokmak ciddi anlamda büyük bir stresin hayatına girişini de kabullenmek demek. Sabah uyandığında aklına ilk gelen şey, hatta rüyaların bile Youtube'la ilgili olacak bir süre sonra. Bu işe girerken bunları da aklında bulundurman gerekli.

Umarım aradığın bilgileri forumda bulursun, bol şans.

Erinmeden hatta yatmak üzereyken aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederim hocam aradığım soruların cevaplarını çok kısa sürede buldum diyebilirim. 3 kanal siparişi verdiğim bir arkadaş vardı ama vaad ettiği süre pazartesiydi, pazar günü gidişatı sorduğumda da cevap alamamam başlamadığının göstergesi gibi. Ufak yollu deneyip sonuçlarını görmek lazım sanırım en azından denesem mi demem daha fazla.

[URL="http://www.ytpara.com/8708/yavuzacgz.html"' Alıntı:
yavuzacgz[/URL];1080270]Soruların cevabı sende sonuçta biz senin azmini şeyini neyini bilmiyoruz.
Benimde bilmediğim şeyler vardı ve cevaplarıda burdaydı hocam denemekte fayda var sanırım.

---------- Spam Engelliyici 04:09 ---------- Önceki Mesaj 04:07 ----------

Toplu alıntılamada yorumlar çıkmadı, tek tek alıntılamada da yazılan yorumlar çıkmayınca yazdığım yorum biraz abes durdu kusura bakmayın alıntılayınca metin kısmı boş gözüküyor. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim cevapları için ufak yollu denemek lazım galiba.

Dene güzel kardeşim ne kaybedersin bakarsın çok kazanırsın :)

taktik vs alma sakın kendi kendine hallet
aç 20 tane dizi kanalı bas içine videoları ve bekle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri