Quiz Destek Maillerine Bakmıyor mu ?

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
1 hafta önce [email protected] adresine 3 kere mail attım hiçbirine dönüş olmadı.

videolarımda atlanamayan reklamı seçip duruyorlar, sürekli tikleri kaldırıyorum sabah bir daha bakıyorum yine işaretlenmiş. bir ara ref link ekliyorlardı şimdide bu çıkmış. özgün kanalımla girdim pişmanım çıkartın diyorum onada cevap yok :mad:

Dashboard üzerinden mesaj kısmıyla iletişime geçebiliyorsunuz sanırım.

Aynı hataya düşmüşüz ardı ardına 3 kez mail atınca mailini otomatikmen spam diye engelliyorlar, bi mailden sonra 2 -3 gün beklersen cevap veriyorlar, ardı ardına atarsan o mail engel yiyiyor 50 mail atsanda cevap alamıyorsun.

sanki her videona video önü reklam çıkıyor. Bırak çıksın kardeşim neye dert ediyosun bu kadar? Atlanamayan reklam arada bir çıkıyor zaten. Hadi diyelim adam reklama basmayacak çıkacak,sıkıldı hemen yandaki gene senin videon olan 4 tane videoyu görür izler. İlla çıkacaksa oda tabi.

Ben sorduğum her soruya net şekilde aradığım cevabı alabildim. Sen sor bekle hocam genelde 24 saati geçmemiştir bana dönüşleri.

sanki her videona video önü reklam çıkıyor. Bırak çıksın kardeşim neye dert ediyosun bu kadar? Atlanamayan reklam arada bir çıkıyor zaten. Hadi diyelim adam reklama basmayacak çıkacak,sıkıldı hemen yandaki gene senin videon olan 4 tane videoyu görür izler. İlla çıkacaksa oda tabi.

hocam kitle tutma oranı çok düşüyor, buda videonun izlenmesini düşürüyor. özellikle dikkat ettim patlayan videolarıma yapıyorlar bunu.

atıyorum bir video düzenli günlük 50k izleniyorsa bunu yaptıklarında o videom 30k'yı zor görüyor. ref link olayında zaten gözümden düşmüşlerdi hiç savunulacak bir tarafı yok bunun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri