Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
add new channel olmadi arkadaslar,ben denedim daha 4 abone lazim
quizden baska kapanan kanal ödeyen partner varmi arkadaslar.su an 5 kanalim var bosta bekleyen
tamam sende senin kanallarin linkini yolla bende sana abone olayim,sen beni ben seni kopyalayim.kanal linlklerini yolla abone olayım![]()
eskiden online imzlanacak sözleşme geliyordu artık gelmiyor teşekkür maili, geliyor sözleşmede var nasıl imzalayıpta nereye göndereceğim acaba.
eskiden online imzlanacak sözleşme geliyordu artık gelmiyor teşekkür maili, geliyor sözleşmede var nasıl imzalayıpta nereye göndereceğim acaba.
Bende bu soruyu merak edenlerdenım![]()
imza atmaya gerek kalmıyor artık. teşekkür maili geldikten 1-2 saat sonra kanal signed durumuna geçiyor
imza atmaya gerek kalmıyor artık. teşekkür maili geldikten 1-2 saat sonra kanal signed durumuna geçiyor
Sonra imza yok dıye ödememezlık yapmasınlar
Zaten 5$ sınırını zor gecıoz![]()
abone olayındna sonraki ilk değişiklik bu oldu
müjde: az önce RS imzaladım, Sözleşmeler gelmeye başladı yine eski usul![]()
abone şartı da oluşursa oda halledilir atla deve değil sonuçta, fake abone satışı da başlar cüzi fiyattan.
Ben simdi desem sadece url ver 1k hit ve 10 abone 2 tl kabul edecek o kadar çok kişi cikarki.minimal düşünmeyin adam 300 500 kanal birden çalışıyor tutup addmefast ile ugrasmaz...hepimiz zamana karşı yarışıyoruz aslında zamanımızı vererek para kazanıyoruz, bir de zamanı satın alan kitle var. Benim bir ayda yaptığımı bir güne sigdiran varYok artık onun da satışını yapan olursa çakallık etmiş olur. Addmefast.com dan 5dkda 10 abone kasılır ne var onda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.