Quiz e giriş şartları değişti

Ben simdi desem sadece url ver 1k hit ve 10 abone 2 tl kabul edecek o kadar çok kişi cikarki.minimal düşünmeyin adam 300 500 kanal birden çalışıyor tutup addmefast ile ugrasmaz...hepimiz zamana karşı yarışıyoruz aslında zamanımızı vererek para kazanıyoruz, bir de zamanı satın alan kitle var. Benim bir ayda yaptığımı bir güne sigdiran var :)

mobil mesaj

300-500 kanal mı :O
Ben 5 kanal açınca 3ü kapanıyor 300 kanalı idare edebilen varsa helal olsun...

arkadaşlar Quiz sözleşme göndermiş onu nasıl imzalayacağım life gibi değil indirip imzalayıpmı gönderecem anlamadım

Quizde sorun yaşayan varmı . 3 kanal eklemeye çalıştım gerek dashboard dan add new channel gerek direk join den fark etmedi. Abone ve izlenim sayısı fazla fazla yeterli ve analytics yansımış ama kriterlerin yeterli olmadığını söylüyor.

Quizde sorun yaşayan varmı . 3 kanal eklemeye çalıştım gerek dashboard dan add new channel gerek direk join den fark etmedi. Abone ve izlenim sayısı fazla fazla yeterli ve analytics yansımış ama kriterlerin yeterli olmadığını söylüyor.

Son 4 saatte 10 kanal bagladim, herhangi bir sorun cikmadi bende...

3 gun once 2 farkli kanali baglayamadim ayni sebeplerden dolayi . Bende life a bagladim

Şimdi yine denedim böle bir sorun olduğuna kesin emin oldum herkesin başına gelmiyor olabilir ama böyle bi sorun var quize mail atacağım.

Hocam abone ve izlenim fazlasi ile yeterli diyince yazmadim ama sunu da belirteyim. Bir kanalimda 'about' kisminda 15 gozukuyordu abone sayim ama kanalin icinde dashboard kisminda 9 olarak gozukuyordu. Baska bir kanalimdan abone olup partner yapmistim onu da (ayni saniyede yansiyor zaten abone). Sizde bir kontrol edin isterseniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri