Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet artık sanırım bu şekilde yapacağız.. subscribertraini gördüm demin bende .. Peki bunları denedin mi üstad hemen geliyor mu aboneler..
sahte izlenimlme sokan sahte abone kasamıcak mı![]()
Ben simdi desem sadece url ver 1k hit ve 10 abone 2 tl kabul edecek o kadar çok kişi cikarki.minimal düşünmeyin adam 300 500 kanal birden çalışıyor tutup addmefast ile ugrasmaz...hepimiz zamana karşı yarışıyoruz aslında zamanımızı vererek para kazanıyoruz, bir de zamanı satın alan kitle var. Benim bir ayda yaptığımı bir güne sigdiran var
mobil mesaj
dashboardan başvurunca 10 abone olmadan kabul ediyordu hala öyle mi?
analize yansımış mıydı?3k izlenimli 10 aboneli kanalı sokamadım. yeterli değil dedi dün
4-5 aylık kanal ya evet yansımıştır büyük ihtimal
Quizde sorun yaşayan varmı . 3 kanal eklemeye çalıştım gerek dashboard dan add new channel gerek direk join den fark etmedi. Abone ve izlenim sayısı fazla fazla yeterli ve analytics yansımış ama kriterlerin yeterli olmadığını söylüyor.
Quizde sorun yaşayan varmı . 3 kanal eklemeye çalıştım gerek dashboard dan add new channel gerek direk join den fark etmedi. Abone ve izlenim sayısı fazla fazla yeterli ve analytics yansımış ama kriterlerin yeterli olmadığını söylüyor.
Şimdi yine denedim böle bir sorun olduğuna kesin emin oldum herkesin başına gelmiyor olabilir ama böyle bi sorun var quize mail atacağım.3 gun once 2 farkli kanali baglayamadim ayni sebeplerden dolayi . Bende life a bagladim
Şimdi yine denedim böle bir sorun olduğuna kesin emin oldum herkesin başına gelmiyor olabilir ama böyle bi sorun var quize mail atacağım.
Şimdi yine denedim böle bir sorun olduğuna kesin emin oldum herkesin başına gelmiyor olabilir ama böyle bi sorun var quize mail atacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.