Quiz - Farklı Kanalları Tek Panele Nasıl Toplayabilirim ?

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Quiz'de daha önceden kanal bağlarken bu kanalı bağlayamazsın var olan hesapta paypal hatası var diyor hatası yoktu şimdilerde kanal bağlarken artık var olan quiz kanalını açıp "add channel" diyerek kanal bağlıyoruz birleştirme özelliğinden dolayı, peki bu olay gelmeden önce benim kanallarım vardı bunları nasıl var olan paypal veya webmoney altına alabiliriz.
Bunu yazmamın sebebi paypalı webmoney olarak değiştirdim ancak daha önceden kanallar açmıştım ve o kanallarıda o webmoney cüzdanın altına almak istiyorum, yardımcı olursanı sevinirim.

o kanallarda zaten tek dashboardda olunca ödeme yöntemleri hep webmoney olmuyormu yani ?

hocam şöyle bir sorun var?
Onların dashboardı ayrı?
Eski kanallar yenisindeki ise çok kanal ama tek dashboard ben o eski kanalıda yeni olan dashboardın altına alma şansım yokmu?

Onların dashboardı ayrı?
Eski kanallar yenisindeki ise çok kanal ama tek dashboard ben o eski kanalıda yeni olan dashboardın altına alma şansım yokmu?
şu yeni dashboard da sağ tarafda küçük bir yer var orayı denedinmi hiç, oradan ekleyebilirsin diye düşünüyorum o eski kanallarınıda, bir incele istersen nasıl yapıldığını geçen Quiz mail atmıştı yanlız sildim ben maili, bu yeni ekleme olayını bilen biri varsa resimli anlatsa güzel olur forum içinde yararlı olur..

Ben hiç Partnere kanal bağlamadım hep arkadaşım bağladı. Artı kendisi yok. Şimdi ayrı ayrı 10-15 kanalım var.
Paypal ile değilde hesabıma istiyorum misal parayı bağlarken ne yapmam gerekiyor? Tüm bağlanan kanallar bir paneldemi toplanıyor neye göre toplanıyor?

Onların dashboardı ayrı?

yine add channel tıklayıp quizde baglı olan kanalına giriş yapmayı denedin mi?
belki o panele taşınıyordur

Ben hiç Partnere kanal bağlamadım hep arkadaşım bağladı. Artı kendisi yok. Şimdi ayrı ayrı 10-15 kanalım var.
Paypal ile değilde hesabıma istiyorum misal parayı bağlarken ne yapmam gerekiyor? Tüm bağlanan kanallar bir paneldemi toplanıyor neye göre toplanıyor?
Dasboardlarının hepsi ayrı ayrıysa teker teker girip ödeme yöntemini senin kendi banka hesabın yapmalısın..

http://www.ytpara.com/quizgroup/580...-swift-kodlari-ve-banka-bilgileri-girisi.html bu konuda anlatıyor..

Şimdi kanalın mailiyle Partnere join diyerek giriş yapıyoruz sonra banka hesabını yazıp çıkıyoruz o zaman anladığım kadarıyla?
evet altta payment methot yazıyor ona tıklayıp bank a tıklıyosun banka bilgilerini üstteki konuda senin banka bilgilerine uyarlayarak giriyorsun confirm e basıyorsun değişiyor, Mart ödemesini bankaya alıyorsun..

[MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] Arkadaşlar add channel diyerek denedim olmadı.
Banka ödemesinde var olan toplu kanalların ödemesini tek hanede ödüyor, ayrı ayrı dashboard'dakileri girip ödeme alan varmı hepsini hesaplayarak?
Bir ara 26 ocak'da kendileri birleştirecekler demişlerdi ama hala birleşmedi.
Ben farklı dashboarddakilerden bahsediyorum.

@hsehan1 @zekikaynak Arkadaşlar add channel diyerek denedim olmadı.
Banka ödemesinde var olan toplu kanalların ödemesini tek hanede ödüyor, ayrı ayrı dashboard'dakileri girip ödeme alan varmı hepsini hesaplayarak?
Bir ara 26 ocak'da kendileri birleştirecekler demişlerdi ama hala birleşmedi.
Ben farklı dashboarddakilerden bahsediyorum.
Quiz topu tribüne attı alın kendiniz yapın diye dashboard ın içine o sağ üst köşeye küçük bir kanalları bir çatı altına ekleme yeri koydu bütün sır orada o nasıl yapılıyor o öğrenildimi yapılır diye düşünüyorum, fakat bir dashboard ın içindeyken başka kanalı eklerken ID PW ile girmeni isterse dashboarda kapanma tehlikesi yüksek iki kanalında geçen 2 hafta önce bir çok kişinin kanalları toplu kapanma yaşadı sebebide buydu,

hatırlarsın belki kanallar açık olmasına rağmen profil resimleri ünlem etrafında üçgen şekli vardı, bu sebepden kapandılar o kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri