Quiz Giriş Şartlarını Değiştirmiş 06.10.2015

şimdi aranız da kanala 500 abone botu yapak diyenler olacaktır ama onu yapacağınıza direk kanala 100k abone verecek bir bot yazın content açılsın kanalımız ölümsüz olsun :D

Son düzenleme:
вαттυѕαу;1186086' Alıntı:
Boşverin quizi , Adsense ya öderse diye düşünün.

Adsense bağlanmaya hazır boş kanallar , gel gellll :D

ödemeyi geç şimdi banlandı adsemsem

500 aboneyi çıkartacak kanal yaparız da bu çakalların ertesi gün kanalı atmayacağını nerden bileceğiz ?

murat reis ölmediii yüreğim de yaşıyorrrrr :D unuturmuyum reis buradan takip ediyorum seni :)

not: çaktırmadan backlink attım bak değerimi bil :))

eyvallah oğuzalp özgüne yöneliyoz büyük bişey yapıcam kardeşim :D tutarsa güzel mutlu spam ailesi için çalışacam sonuna kadar spam bitmeyecek :D:D:D:D

Bu 500 muhabbeti, youtube un 500 abonen olmazsa özel url tanımlayamıyorsun güncellemesinden dolayıdır

tumblr_mn5w9d7lEl1rvpg1io1_400.jpg

Quiz benim için bitmiştir. Dahada quize gelmem..

Adamlar onlarca insanı dolandırdı, milyonlarca doların üzerine çöktü hala çalışıpta, şartlarının yükselmesine sebebiyet verenler utansın. 500$ paramın üzerine yattıkları gün bitmişti quiz bende. Boş kanal alsalar dahi çalışmazdım. Çalışmadım da.

Benimde seninkinden daha fazlasinin ustune yattilar :D ama el mahkum

Beyler yok mu kimsede şartları sağlayacak kanal hadi abonesinin bir kısmı benden olsun [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri