Quiz Group Banka Formu Doldurma

baysihir78

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Formu Araştırdım Fakat Banka Formu Doldurma Resimli Anlatım Bulamadım Ve bir çok Arkadaşta Nenimle Aynı Dertte Bunu Farkettim

Quiz Banka Formunu Eksiksiz Doldurmayı Bilen Birileri Anlatım Yapabilirse Çok Sevinicez Şimdiedn Çok Teşekkürler.

ben ve bir kaç arkadaş formu alt üst ettik bulamadık hepimiz farklı bilgiler giriyoruz hangimizinki doğru bilemedik yokmu anlatacak bir hayırsever

Q4lv6v.png

Bankanın posta kodunu nerden buluyoruz? ayrıca SWIFT kendı bankamızın sayfasında yazıyor mu?

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

allah razı olsun hocam hep yanlış doldurmuşuz düzeltmemiz lazım paralar gelmicekmiş bizim doldurduğumuz gibi :)

Bankanın posta kodu nedır onu bulamaıdm? birde IBAN'ın son 8 hanesi ne alaka öyle olsa demezmi son 8 hane gir diye?

Bankanın posta kodunu nerden buluyoruz? ayrıca SWIFT kendı bankamızın sayfasında yazıyor mu?

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

Bankanın posta kodu nedır onu bulamaıdm? birde IBAN'ın son 8 hanesi ne alaka öyle olsa demezmi son 8 hane gir diye?

örnegin iş bankası kullanıyorsun diyelim,google da iş bankası swfit kodu diye ararsan bulursun hocam.ibanın son 8 hanesi senin banka hesap numaran oluyor zaten.

hocam birde postal code var bank bılgılerınde oraya ne yazacağım

kendimden örnek vereyim yine,bankanın adresini yazıyoruz zaten bu formu doldururken.o arada genel müdürlük adresini ögrenmiş olduk,zaten genel müdürlük binasının adresini yazıyoruz adres kısmına.e genel müdürlük nerdeyse oranın posta kodunu alıcaz.örnegin iş bankası ;

Genel Müdürlük Adresi: İş Kuleleri 34330 Levent Beşiktaş-İstanbul
googledan levent,beşiktaş ın posta koduna bakıcaksın hocam.

Son düzenleme:
ben quizde ödemeyi paypal seçtim orda toplanıyor da bu şekilde yaparsak paypalda olanlarla birlikte mi atar bankaya yoksa sadece yenileri için mi geçerli ?

ben quizde ödemeyi paypal seçtim orda toplanıyor da bu şekilde yaparsak paypalda olanlarla birlikte mi atar bankaya yoksa sadece yenileri için mi geçerli ?

yenileri başvuru sırasında bu hesaba baglarsın,eskileride degiştirirsin ve hepsi bankaya gelir hocam.sen degiştirmezsen eski kanalları paypala ödemeye devam eder...

yenileri başvuru sırasında bu hesaba baglarsın,eskileride degiştirirsin ve hepsi bankaya gelir hocam.sen degiştirmezsen eski kanalları paypala ödemeye devam eder...
Bir quiz hesabina birden fazla kanal mi baglanmali sizce yoksa her kanal icin farklı quiz mi acilmali ?

Quiz de bir limit var mı ödeme almak için? 100 $ v.s acaba?

Bir quiz hesabina birden fazla kanal mi baglanmali sizce yoksa her kanal icin farklı quiz mi acilmali ?

ben bugüne kadar quize bagladıgım kanalların hepsi için ayrı ayrı panel aldım.bi kanalla panele girip add new channel diyerek hiç kanal baglamadım.en son işte sadece bu şekilde kanal baglama yapılabiliyordu,sırf bu yüzden kanal baglamayı bıraktım quize.şimdi ögrendim ki webmoney sayesinde bu sorunu çözebiliyormuşuz,ona geçtim.yarından itibaren tekrar quize kanal sokmaya devam edicem ama yine her kanalın paneli ayrı ayrı olucak şekilde.

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------

Quiz de bir limit var mı ödeme almak için? 100 $ v.s acaba?

normalde 1000$ dı limit ama geçen ay 300-400$ alanlar olmuş.

arkadaşlar yeniden bir konu açmak istemedim sorumu burdan sorayım dedim.
şimdi bu banka formunu doldururken ki account kısmına IBAN ın son 8 hanesi denmiş. Örneğin ibanım TRxxxxxxxxxxxxx5004 ise son 8 hanesi xxxx5004 oluyor ama banka hesap cüzdanımda hesabım xxxxxxxx-5004 diye geçiyor. yani 5004 ten once ki 8 hane hesap numarası gibi gözüküyor. karışık oldu biraz ama daha önce bankadan ödeme almış arkadaşlar ne şekilde yaptı acaba?

arkadaşlar yeniden bir konu açmak istemedim sorumu burdan sorayım dedim.
şimdi bu banka formunu doldururken ki account kısmına IBAN ın son 8 hanesi denmiş. Örneğin ibanım TRxxxxxxxxxxxxx5004 ise son 8 hanesi xxxx5004 oluyor ama banka hesap cüzdanımda hesabım xxxxxxxx-5004 diye geçiyor. yani 5004 ten once ki 8 hane hesap numarası gibi gözüküyor. karışık oldu biraz ama daha önce bankadan ödeme almış arkadaşlar ne şekilde yaptı acaba?

Bu sorunun cevabı bana da lazım.

Özellikle KuveytTurk ile bankaya para alan varsa, formu nasıl dolduklarını söylerlerse sevinirim.

kendimden örnek vereyim yine,bankanın adresini yazıyoruz zaten bu formu doldururken.o arada genel müdürlük adresini ögrenmiş olduk,zaten genel müdürlük binasının adresini yazıyoruz adres kısmına.e genel müdürlük nerdeyse oranın posta kodunu alıcaz.örnegin iş bankası ;

Genel Müdürlük Adresi: İş Kuleleri 34330 Levent Beşiktaş-İstanbul
googledan levent,beşiktaş ın posta koduna bakıcaksın hocam.

Teşekkürler ben şube giriyordum,hocam malum farklı farklı profil isimlerimiz var ,profil isimlerinizde degişiklik yapıyormusunuz ? yada ülkede?

Account kısmına Ziraat bankası kullananlar ne yazacaklar acaba. Ödeme alan biri yazabilir mi?

Örnegin
0175-56578792-5004 ben bunun tamamini yazdım. Bir de Ödemeler Iban ile yapilmiyor mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri