Quiz Group Kanal satışı 50 Videolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turanakca

Kayıtlı Üye
Quiz Group Kanal satışı 60 Videolu

Arkadaşlar Merhaba Mn nin yanı sıra Quiz network kanal satışıda yapacağım sizlere..

Kanal başı 20 Tl Dir.

Quiz group u anlatmaya gerek yok zaten ödemeleri sorunsuz sekilde her ayın 20 si ile 30 u arası ödemektedir.Şu ana kadar kapanan kanallar dahi ödeme almıştır.

Teslimat süresi maximum 12 saattir

Kanallar titizlikle hazırlanacaktır..

50 Videolu Kanal satışı 20 tldir.

VIDEO UZUNLUKLARI 3 DAKIKA ILE 2 SAAT ARASI DEGISMEKTEDIR.

3 KANALA KADAR TESLIM SURESI MAX.12 SAAT 3 ILE 7 KANAL ARASI 24 SAATTIR.DAHA FAZLA TALEP EDERSENIZ 48 SAAT HATTA 72 SAATI BULABILIR.
FORUM DIŞI İLETİŞİMM İÇİN SKYPE ADRESİM turan.akca85

Son düzenleme:
videolar uzun mu olacak ?

onu belirtmeyi unuttum genelde 10 dakika ve üstü videolar yükleyeceğim o konuda suphenız olmasın.Telif riski minumun olan videolardan oluşacak ve tek kategori olacak yani kanalı aldıktan sonra unutacaksınız.Videolarınızda ara reklam açabileceksiniz.

Ben sadece para kazanmalarını açıp teslim edeceğim size..Kalan ara reklamlar size ait.

peki verdiğiniz videolar izlenebilir videolarmı kategorisi ne videoların? yani kanal unutalım ama attıgınız videolar iddalımı kanal attgınız videolardan para kazandırırmı

peki verdiğiniz videolar izlenebilir videolarmı kategorisi ne videoların? yani kanal unutalım ama attıgınız videolar iddalımı kanal attgınız videolardan para kazandırırmı

kanaldaki videolar izlenebilir videolar tabiki şunu unutmayın her video izlenir biraz şans gerekli ama :) size milyarlar vaad edemiyorum sonuçta ama kazanmanız için gerekli olan videolardan olusturacağım.

kategori ne yazıkkı vermiyorum .

yarın öbür gün kesin sikayet konuları acılır bana verdigi kanal kazandırmıyo diye iyi 20 liraya satttıgı kanal günlük zaten ne getirebilir ki ;) hayırlı satıslar hocam

3 kanal sipariş verildi. arkadaş işallah gerekeen önemi verecek

20 - 05 lifenin ödeme tarihidir. quiz 20-30

evet doğru 20-30 arası idi teşekkürler düzeltme için.

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

3 kanal sipariş verildi. arkadaş işallah gerekeen önemi verecek

teşekkürler yarın öğleden sonra kanallarınız teslim edilecektir.

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

yarın öbür gün kesin sikayet konuları acılır bana verdigi kanal kazandırmıyo diye iyi 20 liraya satttıgı kanal günlük zaten ne getirebilir ki ;) hayırlı satıslar hocam

ne kazandırcağını ne sen ne ben bilebiliriz :) teşekkürler.

alıcılar sana neden güvensin? farklı bir soru sorayım dedim.

dipnot: alıcı değilim.

yüklemeler ne ile yapılacak bot vds ?

uploadextra ile yapılacak..

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

alıcılar sana neden güvensin? farklı bir soru sorayım dedim.

dipnot: alıcı değilim.

güzel soru ben kimseyi zorlamıyorum kanallar hazır olduktan sonra ödemesinide alabilirim 7 gün içerisinde kapanırsa değişimini yaparım diyorum herkese ( benden kaynaklı ise sorun )

bunlar kafidir sanırım ..

Son 2 günde 20 den fazla kanal teslim ettim quiz ve mn olarak hala elimde 10 a yakın siparişim var alanlardan sıkıntı duymadım pek ..

Yanlız quiz kanallarda sıkıntı oldu 1 arkadaş magdur oldu onuda belirteyim kendisine yeni kanal hazirlayip teslim edeceğim hepsi o kadar ..

satış devam ediyor arkadaşlar Sadece 10 kanal siparişi daha alabilirim 10 kanaldan sonra konu kapanacaktır.

Hazirlanip teslim edilen kanal sayısı 10 ..

arkladaş cok dürüst. o magdur olan kişide bendim. kanalarda sıkıntı cıktı ama kendisi yenilerini bana verdi çok teşekkürler... arkadaşa güvenebilirsiniz.. ne ödeme de, ne işin tesliminde sıkıntı cıkarmadı... işalah bundan sonrada sıkıntı yaşamam...

saol dostum..

arkladaş cok dürüst. o magdur olan kişide bendim. kanalarda sıkıntı cıktı ama kendisi yenilerini bana verdi çok teşekkürler... arkadaşa güvenebilirsiniz.. ne ödeme de, ne işin tesliminde sıkıntı cıkarmadı... işalah bundan sonrada sıkıntı yaşamam...

saol dostum..

ben teşekkür ederim memnun kalmana sevindim çıkan aksiliğe rağmen ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri