Arkadaş en az sermaye kadar kazanç garantisi veriyosa çok iyi bi hizmet.. Umarım başı ağrımaz.. Hayırlı satışlar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş en az sermaye kadar kazanç garantisi veriyosa çok iyi bi hizmet.. Umarım başı ağrımaz.. Hayırlı satışlar..
3 adet sipariş edildi, teslimat bekleniyor.
3 adet siparis verildi. arkadaş oldukça ilgili bakalım sonucları görücez![]()
Hayırlı satışlar kardeşim, senden aldığım önceki kanal beklediğimden iyi gidiyor birşeyler kazandırırsa burdan alırız birşeyler belki![]()
3 adet kanal alınmıştır.
arkadaş epey ilgili ,, ticaret tavsiye ederim.
Turan hocamla ilk irtibat kurduğumuzda onaysız kullanıcıyıdım, kendisi hesabımı aktifleştirmek konusunda, ve yt ile ilgili bilmediğim birçok konuda bana yardımı oldu ve olmaya devam ediyor sagolsun, konuda belrttiği kanal sisteminin örneklerini daha önce benim için hazırladı, kanallar gayet temiz, düzenli,şimdiye kadar herhangi bir sorunla karsılasmadık ve günden güne daha iyiye gidiyor, kendisine bir kere de sizlerin aracılıgıyla tesekkür ediyorum, eline saglık hocam![]()
3 adet kanal siparişi verilmiştir 2 tarafada hayırlı olsun
7 kanal daha alınmıştır![]()
Arkadaştan
5 gelirli
1 dolu
1 boş
quiz kanallar aldım. Gelirli kanalları inceledim konuştuğmuzdaki rakamlardan daha yüksek bir rakam çıktı. Videolar özellikle seçilmiş. Bu ticaretten çok memnun kaldım eğer ki herhangi bir nedenden ötürü kapanmaz ise arkadaşın verdiği kanallar en az 15 günde parasını çıkaracaktır. [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] sizi bu başarılı çalışmanızdan ötürü de tebrik ediyorum. Videolar telif riski en düşük yerlerden ama izlenebilir videolar. Allah hepimizin kazancını artırsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.