Quiz Group para kazanma sorunu

bluephramid

Kayıtlı Üye
arkadaşlar son birkaç gundur quize baglı kanallarımda analıstıc kımında herhangıbır artıs goremedım kaanclar yansımıyor sanırsam hatta yenı bagladıgım 4 gunluk kanalımda kazanc hala 0 sızdede bu tıp bır sorun varmı acaba

not: kanallar quıze baglı gorunuyor herhangıbır sorun yok

arkadaşlar son birkaç gundur quize baglı kanallarımda analıstıc kımında herhangıbır artıs goremedım kaanclar yansımıyor sanırsam hatta yenı bagladıgım 4 gunluk kanalımda kazanc hala 0 sızdede bu tıp bır sorun varmı acaba

not: kanallar quıze baglı gorunuyor herhangıbır sorun yok

bende de aynı durum

4 gündür hiç bi kanalada yansımıyor en son 1 mart güncellendi

Hocam yt analytc güncellemeleri bazen sarkabiliyor bende dün baktığımda bir kanalım 3-4 gündür güncellenmemişti.

sanırım yine küçük çapta güncellemeler gelebilir arkadaşlar genelde 2 günden fazla sürünce bişeyler ekleniyor.

Bazi videolarin izlenimi de yansimiyor.

Bir kaç tane kanalım var Quiz'e bağlayacağım güncellenmediği için bizde bekliyoruz mecburen

az önce kanallarımın hepsine izleme ve kazanç yansıdı hepsinde %40 ın üzerinde bir kazanç gördüm

Arkadaşlar benim 20 şubatta quize bağlı bir kanalım kanalda kazanç 3 hane oldu quizde halen sıfır bu normal birşeymi izlenim yansıyor para yansımıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar benim 20 şubatta quize bağlı bir kanalım kanalda kazanç 3 hane oldu quizde halen sıfır bu normal birşeymi izlenim yansıyor para yansımıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için teşekkürler

ayda bir kere kazançlar kesinleşir o zaman panele yansır sıkıntı yok bişey yapmana gerek yok

hocam bisey sorcam quiz para kapanması kapalı olanları otomatik acıp reklam arası giriyo mu net bi bilginiz var mı

bagzı kanalların reklamlarını açtıgını yada reklam sürelerini degiştirdigini duydum ama benim 2 aydır quizde olan ve reklamları hala kapalı kanalım var.onlar açıcak mı acaba diye ben açmadım,açmayıda düşünmüyorum.2 aydır onlarda açmadı,bakalım nolucak bu işin sonu :) (bu kanal haricindeki quiz kanallarımın tamamında reklamları tektek ben açıyorum.1 kanalımda dahi ne reklam sürelerini degiştirdi,ne reklamları açtı adamlar hiç karışmadı kanallarıma şuana kadar)

Sizin olayin aksine ben kanal bagladigimda reklamlari quiz aciyor video ortasinida giriyor, ama videonun uzunluguna gore araliklari ayarliyor, begenmediklerimi kendim degistiriyorum

Sizin olayin aksine ben kanal bagladigimda reklamlari quiz aciyor video ortasinida giriyor, ama videonun uzunluguna gore araliklari ayarliyor, begenmediklerimi kendim degistiriyorum

tam emin degilim ama dogru olabilir,şöyle bişey varmış o konuda sanırım; elinde boş bi kanal var,video attın ve gerekli izlenim+abone geldi diyelim kanala.quize baglamadan önce bu videonun reklamını açarsan,kanalı quize bagladıkdan sonra yükledigin videoların reklamlarını quiz kendisi açıyormuş.1-2 arkadaştan böyle bişey duydum ve ben reklamları quize girmeden hiç açmadıgım için emin degilim ama bi ara deniycem bende :) belki böyle oluyordur.

yeni kanallarda oluyor böyle durumlar birde istatistiği düşük olan kanallarda izlenmeler arttıkça anaytics düzene giriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri